- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.041
Slm kizlar nasilsiniz? Ben Cok iyiyim 23 ekimm 2011 kizim almina dunyayaa geldi
Dunyalarr bizon oldu Allah bu yola Bas koyan herkese bu mutlulugu nasip etsin
Canım Memoriale genetiğe mialdın tüp bebeğe mi randevuyu? Bayram için ben de alabilirim. Cemil hoca yokmuş bayramda. Hala da fotolardan haber yok. 14 kasımdan sonra beni arayacak...
tuo bebege aldım guzelım . ama kromozom sorunun var ıse senı mutlaka genetıkcıyle de gorusturtuyorlar.
Canım ben genetik bölümüne randevu aldım. 200 tl imiş ücret. Bugün aldım. 10 kasım perşembe 14.00'a. Kıza 24 şurla array aynı mı dedim. Nerden biliyorsunuz bunları dedi:)) Ben de internetten buraya gelen arkadaşlardan dedim:))
Canım ben genetik bölümüne randevu aldım. 200 tl imiş ücret. Bugün aldım. 10 kasım perşembe 14.00'a. Kıza 24 şurla array aynı mı dedim. Nerden biliyorsunuz bunları dedi:)) Ben de internetten buraya gelen arkadaşlardan dedim:))
Merhaba canim,
Aslinda tup bebek icin on gorusme desen zaten genetikciyle de gorusturuyorlar cunkubkromozom sorunumuz var.sen simdi direkt genetikle ozel gorusme almissin o yuzden tup bebekle gorustururler mi bilemedim.
Senin asil amacin burada genetik bolumunden kromozomlarin aciga cikmasinicin fikir almak mi yoksa memorialda tedavi olma ihtimalini de birnkolacan etmek mi?
canım merhaba,100 tl daha versen komple muayene olursun semra varsa onlada görüşürsün...yani genetikçi sadece senle konuşcak bunun için 200 tl mi vereceksin yani muayene yapmıyor bu ne böyle...benim genetikçim konuşmaktan falan para almıyor...yani 300 tl ver hepsine muayene ol,muayeneden ve görüşmeden sonra oraya gönderiyor zaten o zaman genetikçi ile görüşme ücretsiz oluyor...
tedavin hayırlı olsun canım.gelişmelerden haberdar et mutlaka.Allah yar ve yardımcın olsun.selam kızlar bi süre yoktum, herkes nasıl
dün akşam ilk lucrin i yaptık bakalım inş hayırlı olur..
dualarınızı bekliyorum
selam kızlar bi süre yoktum, herkes nasıl
dualarınızı bekliyorum
selam kızlar bi süre yoktum, herkes nasıl
dualarınızı bekliyorum
hayırlısı olsun Mattikacım .
ben de bugun regl oldum :)
Hayırlı olsun canım. Lucrin ne işe yarıyor?
Senin ne zaman olacak canım? Net tarih verildi mi?
Ben de bugün aradım. Ön görüşme ücretsizmiş ön görüşmeye. Nur Hanım'a aldım. 10 kasım saat 11.30'a. Eğer muayene olursam 240 tl imiş. İnşallah genetikçiyle görüştürürler. Ben doğal yolla hamile kalabiliyorum ya sizin önce oraya randevu almanız gerekirdi demezler inşallah.
canım merhaba ,
on gorusmeden ucret almadılar benden de. ama benı muayene de ettıler.
ama belkı soyle bır durum oldu . ben ılk gıttıgımde kararlı ıdım ve sızın merkezınızde tup bebek yaptıracagım dedım .
o yuzden muayene de ettıler belkı.
dogal yolla hamıle kalmakla genetıkcı ıle gorusturmemelerının ne alakası var kı? dogal yolla kalıyorsun ama saglıklı olmuyor olabılır. yıne genetıkcıye ıhtıyac duyulur o zaman .
Dün telefonda görüştüğüm genetik yüzünden düşmemiş de olabilir dedi. Ama pıhtılaşma için zaten iğne oluyordum,progestan da kullanmıştım, coraspin de neden düşüyor o zaman...
ama genetık yuzunden de düşmüş olabilir... olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var .
dediğin gibi butun dıger hususlarla ılgılı önlemini almışssın .
tşk ederim canım, uzun protokol daha gün çoktedavin hayırlı olsun canım.gelişmelerden haberdar et mutlaka.Allah yar ve yardımcın olsun.
senin de uzun olcaktı di mi, ilaca başlamana baya var ozamanhayırlısı olsun Mattikacım .
ben de bugun regl oldum :)
Hayırlı olsun canım. Lucrin ne işe yarıyor?
Bakalım ne diyecekler canım? Bu arada Dr. Arda Lembet'e de randevu aldım. Orada dagenetik varmış. Femical Klinik...
Evet pıhtılaşma için iğne oluyordum. Ben ilk bebğimin de 4. bebeğimin de bundan düştüğünü düşünüyorum...
tşk ederim canım, uzun protokol daha gün çok
senin de uzun olcaktı di mi, ilaca başlamana baya var ozaman
saol canım, lucrin yumurta büyüten bi iğne, uzun protokolde adetten bi hafta önce başlıyosun