- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.021
Canım oğlanla çıldırıyorum. Biz nasıl okumuşuz onu düşünüyorum.
Canım rahim belli bir haftaya gelince bebeği taşımakta zorlanıyor ve rahimağzında açılma oluyor. İlk oğlumda 29. haftada oldu Zeynep Kamilde 11 gün yattım hiç kalkmadan tamamladım. 2. oğlumda malesef 25. haftada rahim açıldı ve erken doğdu bebeğim. 4 gün yaşayabildi, 800 gram doğmuştu. Cemil Bey rahim boynun çok kısa dedi. Herkes serklajını yani dikişini atamaz dedi. Benim yazdığım diğer topikte çok arkadaş dikişini ona attırdı ikiz de var içinde. Maşallah ya doğurdular ya da ileri haftalara şu an geldilewr. O yüzden ona güveniyorum bu konuda. Bağışıklık da ANA (ANTİNÜKLEER DNA) pozitif gelmiş. Bunun içinde prednol mü ne dedi buradan bir doktor. İşler karışıkm bende canım, protein s 24 ve iki grupta pıhtılaşma sonucum da homozigot çıkmış. Çoklu vakayım, bunların yanına eşim de eklenmiş oldu.
Para almadıklarını bilmiyordum canım ben. eVET OK MEYDANI AKLIMA YATTI AMA BENİM PROF BEN DURURKEN SEN NİYE ORADA yaptırdın demez mi? O da yapıyor tüp bebek. Ama 24 şur mu bilmiyorum. Kendisine de ulaşılmıyor fazla. Çok yoğun. Bu da üzücü oluyor. Sen ara sor sorularını ilaç konusunda. Yanlış kullanma canım...
senin profun kendi labaratuvarı mı var yoksa dısarıya mı yaptırıyor?
dısarıya yaptırıyorsa bu ısı ıyı yapan genetık labaratuvarları var ya ... o zaman onlara gonderilmesini talep edersin hani icine Memorial'da hic sinmez ise ( hesap verme anlamında doktora)