- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.981
canım bu hakan özörnek nerde şehir olarak
merkezi hangisi?
istanbulda canım...istanbul eruofertilin kurucusu...seda sayanın programına falan çıkıyodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu hakan özörnek nerde şehir olarak
merkezi hangisi?
istanbulda canım...istanbul eruofertilin kurucusu...seda sayanın programına falan çıkıyodu.
merhaba arkadaşlar ben diğer forum sayfasında yazdım dün. ben pgt yöntemi ile hamileyim. ankarada gen-art tüp bebek merkezinde yaptırdım. eşimde 16qh+ problemi vardı volkan baltacı ile görüştüm sonra tedaviye başladım. şimdi transferin 13. günü. hgc 241 çıktı. ilk baştan son aşamaya kadar kontrol edildi. emriyolar 4.gün 8 hücre olduğunda tekrar gen analizine girdi. sağlam emriyolar yüklendi. inşallah Allah hepimize hayırlı sonuçlar verir.
heyecanlanman çok normal. inşallah sonuç istediğin gibi olur canım. moralini yüksek tut. sen elinden geleni yapıyorsun rabbim yardım edecek inşallah. hz. zekeriyanın duasını oku seni çok rahatlatacak. sonucun olumlu olacak inşallah içime öyle doğuyor. inşallah rabbim yüzünü güldürsün.amin Asudecim .
Insallah hayırlı guzel sonuclar olur.
ben de 1 aydır yazısıyorum burda ama uzun suredır kımsecıkler gelmıyor forumumuza
randevumu aldım yarın ıcın .
ucagım sabah .
14:30da da Funda Hanımdan randevu aldım .
bıraz heyecan yaptım galıba ama kendımı sakınlestırmem gerek.
Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail’in ka...nadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine,heyecanlanman çok normal. inşallah sonuç istediğin gibi olur canım. moralini yüksek tut. sen elinden geleni yapıyorsun rabbim yardım edecek inşallah. hz. zekeriyanın duasını oku seni çok rahatlatacak. sonucun olumlu olacak inşallah içime öyle doğuyor. inşallah rabbim yüzünü güldürsün.
heyecanlanman çok normal. inşallah sonuç istediğin gibi olur canım. moralini yüksek tut. sen elinden geleni yapıyorsun rabbim yardım edecek inşallah. hz. zekeriyanın duasını oku seni çok rahatlatacak. sonucun olumlu olacak inşallah içime öyle doğuyor. inşallah rabbim yüzünü güldürsün.
Ey Allahım! Ya Rabbi! Cebrailin kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikailin ka...nadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafilin alnında yazılı ismin hürmetine, Azrailin avucunda yazılı ismin hürmetine,
ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslamı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Ademin senden öğrenip cennetten indirildiği zama...n kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine,
Şitin sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevratta, İncilde, Zebur!da ve Furkanda yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine,
İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine,
Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine,
Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine,
Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Turda hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine,
Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allahtandır.
bu duayı oku çok rahatlatıyor..
asudecım su yazdıgın cumle bıle ıcıme su serptı yemın ederım .
4 asılama 3 tup bebek yaptırdım ben .
sonuncu tup bebegım dondurulmuslarla oldu ve tuttu.
degerım cok ıyıydı ama 2 gun sonra dususe gectı .
yaklasık 2 senedır de hıc bır sey yapmadan oturuyorum .
sımdı oyle bır hevese geldım bakalım .
duayı ınternetten bulayım . dua kıtaplarında pek rastlamadım sankı .[/QUOT
için hep rahat olsun. Allah koskoca alemleri yarattı el kadar bebişe mi gücü yetmiyor. sabır ve şükür gerekli. sen iste Allahtan o kullarının sesini duymak ister kullarını özler. öyle dua etki melekler amin desin. hakkında hayırlısıyla versin rabbim bebişlerini..bende dua edeceğim sana olacak inşallah
asudecım su yazdıgın cumle bıle ıcıme su serptı yemın ederım .
4 asılama 3 tup bebek yaptırdım ben .
sonuncu tup bebegım dondurulmuslarla oldu ve tuttu.
degerım cok ıyıydı ama 2 gun sonra dususe gectı .
yaklasık 2 senedır de hıc bır sey yapmadan oturuyorum .
sımdı oyle bır hevese geldım bakalım .
duayı ınternetten bulayım . dua kıtaplarında pek rastlamadım sankı .[/QUOT
için hep rahat olsun. Allah koskoca alemleri yarattı el kadar bebişe mi gücü yetmiyor. sabır ve şükür gerekli. sen iste Allahtan o kullarının sesini duymak ister kullarını özler. öyle dua etki melekler amin desin. hakkında hayırlısıyla versin rabbim bebişlerini..bende dua edeceğim sana olacak inşallah
çok teşekkür ederim asudecim , cok sagol .
bazen dıyorum duayı mı eksık tuttum acaba dıye
yıllarca cok dua ettım. her gece ettım.
11 yıllık evlıyım . bır ara umıdımı cok kaybettım .
sonra tam kazanmısken kromozom sorunumuzun oldugunu ogrendım.
bende kromozom , eşimde morfoloji. bır de ustune bende bagısıklık testı de yuksek cıktı.
ama bır yandan da bılıyorum kı bunların hıc bırı bahane degıl .
allahım ol dedıgı anda hıc bır sey engel olamıyor .
çok teşekkür ederim asudecim , cok sagol .
bazen dıyorum duayı mı eksık tuttum acaba dıye
yıllarca cok dua ettım. her gece ettım.
11 yıllık evlıyım . bır ara umıdımı cok kaybettım .
sonra tam kazanmısken kromozom sorunumuzun oldugunu ogrendım.
bende kromozom , eşimde morfoloji. bır de ustune bende bagısıklık testı de yuksek cıktı.
ama bır yandan da bılıyorum kı bunların hıc bırı bahane degıl .
allahım ol dedıgı anda hıc bır sey engel olamıyor .
arada geliyorum kimseolmayınca çıkıyorum. herhalde tedaviye başlayacaksın anladığım kadarıyla. bende başlayacağım ama süre uzadıkça uzuyor son iki aydır kontrolerimde doktor rahim ince diyor. kafam heryönden karışık.
Merhaba topraksu,arada geliyorum kimseolmayınca çıkıyorum. herhalde tedaviye başlayacaksın anladığım kadarıyla. bende başlayacağım ama süre uzadıkça uzuyor son iki aydır kontrolerimde doktor rahim ince diyor. kafam heryönden karışık.
Ilk adim diyelim:)benim de hep uzadi. En son tedavimin uzerinden yaklasik 2 yil gecti. Acikcasi ben de su anda biraz korkuyorum fsh ne cikacak, hormonlar ne duruma geldi. Yas 36 oldu. Ben aslinda cok yasa takilmamaya calisiyorum ama forumlarda hep yas konusu cok on planda oldugu icin ister istemez korkuyor insan.
Benim yarinki bir on gorusme olacak. Sonra gel derlerse adetin 2. Gunu gidilecek gorulecek bakalim.
Sana rahim ince derlerken , tedaviye basliyorsun o esnada mi soyluyorlar yoksa baslamadan mi soyluyorlar.
Ben forumlarda okumustum sanirim yagmursesinin yazdiklarindaydi. Rahim inceligi icin bir ilaclar kurler yazmisti. Baktin mi ona hic?
Merhaba topraksu,
Ilk adim diyelim:)benim de hep uzadi. En son tedavimin uzerinden yaklasik 2 yil gecti. Acikcasi ben de su anda biraz korkuyorum fsh ne cikacak, hormonlar ne duruma geldi. Yas 36 oldu. Ben aslinda cok yasa takilmamaya calisiyorum ama forumlarda hep yas konusu cok on planda oldugu icin ister istemez korkuyor insan.
Benim yarinki bir on gorusme olacak. Sonra gel derlerse adetin 2. Gunu gidilecek gorulecek bakalim.
Sana rahim ince derlerken , tedaviye basliyorsun o esnada mi soyluyorlar yoksa baslamadan mi soyluyorlar.
Ben forumlarda okumustum sanirim yagmursesinin yazdiklarindaydi. Rahim inceligi icin bir ilaclar kurler yazmisti. Baktin mi ona hic?
benimki ara kontroldü, temmuz ayında kürtaj olmuştum geçen ay 12.gün kontrole gittim ince buldu gelecek ay tekrar bu zamanlarda gel dedi 15.günümdü gene ince buldu sınırda bir kalınlık. evet bakmıştım yağmursesine o estrafem tablet kullanmış. benim kürtajdanda kaynaklı olailir gelecek ayda bir kontrol ettireyim. bakalım aynımı olacak. şimdilik soğan kürü yapıyorum. nar suyu diyorlar reglimle beraber ona başlayacağım.
benimki ara kontroldü, temmuz ayında kürtaj olmuştum geçen ay 12.gün kontrole gittim ince buldu gelecek ay tekrar bu zamanlarda gel dedi 15.günümdü gene ince buldu sınırda bir kalınlık. evet bakmıştım yağmursesine o estrafem tablet kullanmış. benim kürtajdanda kaynaklı olailir gelecek ayda bir kontrol ettireyim. bakalım aynımı olacak. şimdilik soğan kürü yapıyorum. nar suyu diyorlar reglimle beraber ona başlayacağım.
Senin yas kac canim?
Nerede yaptirmayi dusunuyorsun?
amin Asudecim .
Insallah hayırlı guzel sonuclar olur.
ben de 1 aydır yazısıyorum burda ama uzun suredır kımsecıkler gelmıyor forumumuza
randevumu aldım yarın ıcın .
ucagım sabah .
14:30da da Funda Hanımdan randevu aldım .
bıraz heyecan yaptım galıba ama kendımı sakınlestırmem gerek.
merhaba inşallah hayırlı olur görüşmen,ben memorialden nur dokuzeylülle görüşmüştüm ve çok iyi sakin ve dinleyen anlatan bir doktor...ayrıca çok hijyen bir hastane tuvaletleri olsun,muayene masası soyunma odası süper,herşey tek kullanımlık,terlikler tek kullanımlık,muayene masasında ki örtünün her hastadan sonra değişmesi gibi şeyler çok hoşuma gitmişti...genetikçi ise (cumhur bey)hastenin bünyesinde ek ücret ödemeden ödediğin ücretin içinde onunlada görüşeceksin onuda çok beğenmiştim...ama gerek kalmadı çok ama çok şükür ki hamileyim Allahın izniyle...Allahım herkeze nasip etsin hayırla ve sağlıkla...
Canim merhaba,
Nur hanimin adini ben de cok duydum ama dedigim gibi musait degildi.
Bu sefer ince elemeyecegim. En azindan deneyecegim. Kismetimde funda hanim varmis ve kaldi ki bu ilk gorusme. Umarim sorularima net cevaplar alabilirim. Su an icin tek derdim o.
Embryolog ile de mi gorusecegim? Aslinda azcik heyecan basti . Ama beynime komutlar veriyorum surekli , heyecanlanma diye. Basit bir olay gibi gormeye calisiyorum . Yoksa icinden cikamaz duruma gekirim ben kendimi biliyorum .
Yarin aksam istanbulda kalacagiz degisiklik olsun diye. Pazar aksam doneriz nasipse.
Ordan yazmaya calisirim .
Senin yas kac canim?
Nerede yaptirmayi dusunuyorsun?
ben 38 yaşındayım. HRS de Tarık aksuda yaptırmayı düşünüyorum.