Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ayrıntısı şu canım, 24 sure değil, fish tekniği uygulancak.
24 sure çok yeniymiş, hata payı yüksekmiş, yapıyoruz diyenler de hakkıyla yapamıyomuş daha, bikaç yıla kadar herkes ondan yapcakmış ama baya pahalıymış
vs. vs. bunları tedaviye başladığım merkez söyledi, yapmadıkları için kötülüyolar diye düşündüm ama umursamadım.
anlamadığım bi konuda illa şu olsun diye tutturmayı saçma buldum. sonuçta fish yöntemi sonuçları daha bilinen bi yöntem.
ya nasip bakalım.

geçmiş olsun canım. allah kolaylık versin bize uzak geliyo ama zordur elbet

hayırlısı olsun Mattikacım .
Tabi sonucta o merkezde o yontem var ise digerınde diretmenin bir anlamı yok .
biz artık butun rısklerı mınımıze edelım dıye 24 sure un ustunde duruyoruz.
hanı yaparlar fıshle bızım pgtyı hersey normal olur da gıder baska koromozomda sorun cıkar dıye :):)
neler geldı ya basımıza artık herseyden korkar olduk .
ama suna ınanıyorum ve daha once de forumlarda yazmıstım . eger bır merkezde bır yontem yoksa , herhangı bır yontem , asla onu onermıyorlar ve mutlaka kotu bır yanını desıfre edıyorlar. sonucta tıcaret tabı bu .evet bu bızde yok ama bu en ıyısıdır dıyemezler ya . bana 24 sure ıcın soylemıyorum ... genel yaklasımlarının bu oldugunu soylemek ıstıyorum .

bızı mutlaka guncelle.
allahım yanında olsun ınsallah .

hayırlısı olsun Mattikacım .
Tabi sonucta o merkezde o yontem var ise digerınde diretmenin bir anlamı yok .
biz artık butun rısklerı mınımıze edelım dıye 24 sure un ustunde duruyoruz.
hanı yaparlar fıshle bızım pgtyı hersey normal olur da gıder baska koromozomda sorun cıkar dıye :):)
neler geldı ya basımıza artık herseyden korkar olduk .
ama suna ınanıyorum ve daha once de forumlarda yazmıstım . eger bır merkezde bır yontem yoksa , herhangı bır yontem , asla onu onermıyorlar ve mutlaka kotu bır yanını desıfre edıyorlar. sonucta tıcaret tabı bu .evet bu bızde yok ama bu en ıyısıdır dıyemezler ya . bana 24 sure ıcın soylemıyorum ... genel yaklasımlarının bu oldugunu soylemek ıstıyorum .

bızı mutlaka guncelle.
allahım yanında olsun ınsallah .

canım 24 sure un da şöyle bi riski varmış, bugün bu yöntemi uygulayanın kendisinden dinledim
10 embriyo işleme girerse 2 tanesinin test edilememe gibi bi riski varmış, embriyolar belki sağlıklı belki sağlıksız ama bilinemiyomuş.
10 da 2 dedi buna.
ama test uygulanırsa geçerliliği fish ten daha yüksekmiş.

sizin durumda fish yeterli olur dedi, bir de 24 sure embriyo başına 300 dolar.
fish 1300 lira, embriyo sayısına bakmaksızın..

hayırlısı bakalım

canım 24 sure un da şöyle bi riski varmış, bugün bu yöntemi uygulayanın kendisinden dinledim
10 embriyo işleme girerse 2 tanesinin test edilememe gibi bi riski varmış, embriyolar belki sağlıklı belki sağlıksız ama bilinemiyomuş.
10 da 2 dedi buna.
ama test uygulanırsa geçerliliği fish ten daha yüksekmiş.

sizin durumda fish yeterli olur dedi, bir de 24 sure embriyo başına 300 dolar.
fish 1300 lira, embriyo sayısına bakmaksızın..

hayırlısı bakalım

Dogrudur oyle diyorsa... Hele bir de 10 embryo teste girecek. Agzindan bal damliyor vall mattikacim:))ne guzel bir rakamdir o.
Embryolar belki saglikli ya da sagliksiz bilinemiyormus dedigin kismi anlayamadim ben. Aciklar misin?
Olme esegim olme gibi bir durum var anladigim kadariyla... Fiyat da baya pahaliymis...
Ya bu arada kimsecikler kalmadi forumumuzda :KK43:(( herkes nereye gitti?

Merhaba kızlar

Volkan Baltacı bu 24 süre tekniği ile ilgili hem avrupa hemde amerikadan iki ayrı site adresi vermişti isterseniz oradan inceleyin diye. yurdtdışında devlet destekliymiş. ama Türkiye de yeni olduğu için insanların çok güven duymadığını yada merkezlerin kendilerini yanılttığını düşünenler oluyormuş.

Merhaba kızlar

Volkan Baltacı bu 24 süre tekniği ile ilgili hem avrupa hemde amerikadan iki ayrı site adresi vermişti isterseniz oradan inceleyin diye. yurdtdışında devlet destekliymiş. ama Türkiye de yeni olduğu için insanların çok güven duymadığını yada merkezlerin kendilerini yanılttığını düşünenler oluyormuş.

merhaba,peki vulkan baltacı ne diyor bu konuda 24 sure yapılmalı mıymış,kendisi bir genetik profösörü...

tşk ederim canım, istanbuldan bi genetikçi ile görüştük, fish önerdi.
biz de yapıcaz 24 sure ama daha değil bikaç senesi var dedi, yapanlar kesin konuşuyo ama yüzde 35 hata payı var dedi.
direk kimseye inanmam bu konularda ama sor sor nereye kadar, biliyolar mesela birbirlerini ve yaptıkları işlemleri ama yorum yapmıyolar.
birine karar verip başlamak lazımdı artık.genetikçilerin ağzından çıkıcak lafa bakıp duramam artık.
herkes kendinden emin ve diğerini kötülüyo, birini seçtik..
allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize..

karar vermen ve kararlı olman da çok güzel,kafa bulanık olduğu zaman motivasyonda düşüyor...dua edicez canım,hayırlarla inşallah...

Dogrudur oyle diyorsa... Hele bir de 10 embryo teste girecek. Agzindan bal damliyor vall mattikacim:))ne guzel bir rakamdir o.
Embryolar belki saglikli ya da sagliksiz bilinemiyormus dedigin kismi anlayamadim ben. Aciklar misin?
Olme esegim olme gibi bir durum var anladigim kadariyla... Fiyat da baya pahaliymis...
Ya bu arada kimsecikler kalmadi forumumuzda :KK43:(( herkes nereye gitti?

canım 24 sure tekniğinin dezaantajı buymuş
10 da 2 oranında teste cevap alamama riski varmış, bu genel bi oran.
illa 10 embiryo teste gircek değil.

merhaba,peki vulkan baltacı ne diyor bu konuda 24 sure yapılmalı mıymış,kendisi bir genetik profösörü...

Volkan baltaci da yapiyor mu?
Bir de bu sitelerin adi neymis?
Bakalim ne diyor.

Volkan Baltacı ve eşi aysun baltacını tüp bebek merkezi Genartın birde Volkan Baltacı ayrıca Mikrogen genetik tanı merkezinin sahibi..

siteler

avrupadaki

www.eshre.gov.tr

amekidaki ise

ASRM: Infertility, Reproduction, Menopause, Andrology, Endometriosis, Diagnosis and Treatment

bana sana yaparız demişti ama sonuçta bunda da yapısal ve sayısal olarak kromozomlara bakılıyor, zaten eşimin benim birde 3 bebeğimden 2 sine de yapıldı onlarda da sayısal ve yapısal bir kromozom sorunu yoktu, onun için kendim için çok anlamlı bulmamıştım.

canım 24 sure tekniğinin dezaantajı buymuş
10 da 2 oranında teste cevap alamama riski varmış, bu genel bi oran.
illa 10 embiryo teste gircek değil.

yok anladım anladım tabi:)

10 embryo teste gırse ne kadar guzel olur anlamında soylemıstım ben .
ıyı bır rakam :)

Volkan Baltacı ve eşi aysun baltacını tüp bebek merkezi Genartın birde Volkan Baltacı ayrıca Mikrogen genetik tanı merkezinin sahibi..

siteler

avrupadaki

www.eshre.gov.tr

amekidaki ise

ASRM: Infertility, Reproduction, Menopause, Andrology, Endometriosis, Diagnosis and Treatment

bana sana yaparız demişti ama sonuçta bunda da yapısal ve sayısal olarak kromozomlara bakılıyor, zaten eşimin benim birde 3 bebeğimden 2 sine de yapıldı onlarda da sayısal ve yapısal bir kromozom sorunu yoktu, onun için kendim için çok anlamlı bulmamıştım.

ben niye Vlkan Baltaci'nin yaptigini bilmiyordum :26:
bu kadar yazısmanın sonunda ne olur ben ogrendıklerımı yazayım , benı duzeltın ...

muhterem bahce- ankara - 24 sure yapıyor
semra kahraman - ıstanbul - 24 sure yapıyor kendı labaratuvarı var
volkan baltacı - ankara genart - 24 sure yapıyor -

pekı bu muhterem bahce ve volkan baltacı ıle hangı merkezler calısıyor orasını bılemıyoruz degıl mı?

bu kadar yazısmanın sonunda ne olur ben ogrendıklerımı yazayım , benı duzeltın ...

pekı bu muhterem bahce ve volkan baltacı ıle hangı merkezler calısıyor orasını bılemıyoruz degıl mı?

muhterem bahçe genlab ın sahibi ama hangi merkezler ona yaptırıyor bilmiyorum.

volkan baltacı mikrogen onlarada yaptıran merkezler varmış yani sadece kendi tüp bebek merkezleri genartın hastalarına yapmıyorlarmış.

arkadaşlar semra kahraman 24 şur uygulamıyor.benim bildiğim hakan özörnek uyguluyor.ben kendisiyle konuştum.ama daha hala narda na zaman yaptıracağıma karar veremedim.

arkadaşlar semra kahraman 24 şur uygulamıyor.benim bildiğim hakan özörnek uyguluyor.ben kendisiyle konuştum.ama daha hala narda na zaman yaptıracağıma karar veremedim.

dilhusarcım merhaba daha iyisin umarım,semra kahraman uygulamıyordu ama 2 hafta olmuş başlayalı burada yaptıran bi arkadaş oldu adı secgin ve sağlıklı embriyosu bulundu ikizlere hamile...hakan özörnek ise embriyodan biyopsiyi alıp 24 sure incelemesi için konya genetikona gönderiyor,ben gördüm istem kağıtlarını hakan özörnek göndermiş çünkü benim 24 sure da genetikon yaptı...sen bi sor hakan beye nerde baktırıyorsunuz diye...

Son düzenleme:
dilhusarcım merhaba daha iyisin umarım,semra kahraman uygulamıyordu ama 2 hafta olmuş başlayalı burada yaptıran bi arkadaş oldu adı secgin ve sağlıklı embriyosu bulundu ikizlere hamile...hakan özörnek ise embriyodan biyopsiyi alıp 24 sure incelemesi için konya genetikona gönderiyor,ben gördüm istem kağıtlarını hakan özörnek göndermiş çünkü benim 24 sure da genetikon yaptı...sen bi sor hakan beye nerde baktırıyorsunuz diye...

canım bu hakan özörnek nerde şehir olarak
merkezi hangisi?

canım bu hakan özörnek nerde şehir olarak
merkezi hangisi?

Mattikacim benim bildigim Ankara. Yanlissam angel duzeltsin .
Semra kahraman yapsin ne olur:)))
kim yapiyor kim yapmiyor kismini atlatalim bari...
Volkan baltaciya hangi merkezlerin yaptirdigi konusunda aydinlanamadik henuz sanirim.
Ben de hala oturuyorum .
Offffff

Topraksucum,

Avrupa sayfasini acmadi. Amerika sayfasinda da 24 sure arattim ama bulamadim :KK43:

X