Kendimi biraz anlatayım size ;
Ben 4 yıllık evliyim be evliliğimin ilk senesi korundum 2,senesinde istem dışı gebelik yaşadım ve doktora gittim hemen doktor bana kalp atışının olmadıgını söledi boş gebelik dendi ve hemen kürtajla sonlandı.Aradan 4 ay geçti ben gene iki çizgiyi gördüm ve bu defa tamam dedim olucak ve malesef gene kalp atışı olmadıgında kürtajla sonlandı.sonra ben araştırma içersine girdim ve testlere başladım prf.dr engin orala gittim eşimden ve benden bir sürü test istedi vee olan oldu eşimin spermi 3,000 du
sadece tüp bebekle gebe kalabilirsin dedi.ve ben prf dr. cem fıçıcıoğluna gittim hemen tüp bebek girişimine başladık 11 yumurta toplandı 9 u döllendi 3ü kaliteliydi 2 transfer yapıldı ve sonuç gene NEGATİF oldu
( Sonra ben 1 ay sonra ben yine doğal yolla hamile kaldım ama gene aynen kalp atışı olmadıgı için Kürtajla sonlandırıldı
Sonra ben netten yaptıgım araştırmalar sonucu benim durumumda olan kadınlardan doktorlar Kromozom testi istiolarmış.(Bunu hiç bir doktor akıl edemedi benden istemeyi ben netten buldum) vee kromozom testi yaptırdım sonrasında bende yani bayanda 3, ve17, kromozomlarda translokasyon old. sölendi.Halime üzülsemmi sevinsemmi anlamadım.Aslında sorunu bulmuşdum mutluydum ve bu benim başarımdı.Sonra hemen tekrar nedendir bilmiorum ama cem fıçıcıoğluyla devam ettim 2,tüp bebek denemsine ve hemen başladık 20 yumurta toplandı 11 döllendi.11 Tanesi Pgt testi yapıldı 3 tane kaliteli çıktı ve 2 tanesi transfer edildi.Ve sonuç yine Negatif
( Şimdi tüm ümitlerim yıkıldı ve delirmek üzereyim n yapıcagımı nasıl bir yol izliycegimi bilemiorum
(((