- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.901
İşte beni en çok tedirgin eden noktalardan biri bu. Bu kadar tedavi, pgt yapılıyor niçin? Sağlıklı bebek olsun diye? Pgt yapılıyor ki senin galiba 24 şura göre yapılmıştı. Buna rağmen amniyosentezi isteğini duyunca çok üzülüyorum ve kafam karışıyor...Benimde ayni problemim var ama malesef yaptirmam lazim..
Benim 16 nci haftada yapilcak.. Ama ikiz dugu icin iki kere
arkadaşlar bende 5 numaralı inversiyon eşimin spermide 12 milyon dr tüp bebek dedi acaba aşılama yapsam tutar mı bu konularda yeniyim bana yardımcı olur musunuz
Haklisin ama dr lar önerdi hem kadin dru hemde memorialdekiler insan iste ozaman neyapacagini sasiriyor..
Gercekten bence de sacma... Bence doktorlar biraz kendilerini En temize cikarmak icin oneriyorlar amniyoyu pgt yapilmis ve amniyo vaktine kadar degerleri normal cikan bir bebege. Pgt den daha otesiin olmamasi gerek.
Bence de canım. Hele 24 şurda tüm kromozomlara bakılıyor ya. Artık son nokta olmalı. Hepimizin en büyük kaygısı problemli bebek olmasın diye pgt yaptırmıyoruz. Ondada hele 24 şurda da hala bebeğim problemli mi doğacak kaygısı olacaksa neden bu eziyet? Hele evet 24 şur yaptık amniyosentez de yaptık ama bebek problemli denilse o genetikçi japonlar gibi onurlu davranmalı. İstifa etmeli demekki adam gibi bakamamış, ya da tıp bazı konularda yetersiz demek. Ya problemli dense ileri hafta kaybı en kötüsü o zaman. Normal gebelikten ne farkı kaldı o zaman...
Aynen oyle canim. O zaman normal tup bebek yaptiralim.yok probdu, yok 24 sure olacak mi acaba diye 5.gune gidecek mi endisesi, gercekten hepsi anlamsiz o zaman. Ben yine de doktorlarin kendini garantiye almak oldugunu dusunuyorum. Yaptigin istrn eminsen hele bir de 24 sure yaptiysan amniyo yaptir demenin baska aciklamasi var mi? Bioen varsa soylesin lutfen.
Mattikadan haber var mi?
Kizlarrr neredesiniz((
Herkes yokoldu.
Bizim sorunlarimiz vardi , cozduk mu:)))
selam canım :)
belirtilerim kayboldu 2 gün önce aniden ve bugün regl başladı.
kan testi fln yapmamıştım ama kimyasal olabilir diye düşündüm.
çünkü belirtiler çok netti, çok net bi şekilde de yok oldu.
sağlıklı evlatlarımız olsun inş.
hayırlısı olsun demiştik böylesi hayırlı demekki.sorun genetik olunca hamile olmamak bile mutlu ediyo bazen insanı.önce gebe kalamıyorum diye üzülürdüm yimdi ya kalırsam ve sağlıksız olursa diye korkuyorum.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese inşaallah.
hayırlı ve sağlıklı evlat diye dua ediyorum hep..
kendi kendime kimyasal teşhisi koydum, belirtilerim sadece diğer 2 hamile kaldığımda yaşadığım türdendi çünkü.
eğer sağlıksız olup da yerleşemeden gittyise dualarım kabul oldu demektir.
en doğrusunu allah bilir tabi..
tüplenicez bakalım artık
Merhaba canim,
Gecmis olsun diyeyim. O stersli donemi bile atlatmak rahatlik veriyor di mi insana?kimyasal gebelik dedigin seyi sanirim ben de tup bebegim tutup kaybettigimde yasamistim. 2gun sonra dusunce kimyasal mi deniyor? Benim de deger 200 kusurlerden dusmustu asagiya.
Hayirlisi olsun canim.
selam canım :)
belirtilerim kayboldu 2 gün önce aniden ve bugün regl başladı.
kan testi fln yapmamıştım ama kimyasal olabilir diye düşündüm.
çünkü belirtiler çok netti, çok net bi şekilde de yok oldu.
sağlıklı evlatlarımız olsun inş.
hayırlısı olsun demiştik böylesi hayırlı demekki.sorun genetik olunca hamile olmamak bile mutlu ediyo bazen insanı.önce gebe kalamıyorum diye üzülürdüm yimdi ya kalırsam ve sağlıksız olursa diye korkuyorum.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese inşaallah.
gerçekleşen döllenmelerin yüzde 50 si rahime yerleşmeden kaybolup gidiyomuş
buna kimyasal deniyo, seninki kimyasaldan biraz fazlası olmuş.
döllendikten 6-7 gün sonra tutunuyo ya, tutunamadan gitti benim sanırım.
eğer genetik açıdan sağsızdı da öyle olduysa çok şükür..
tabi bunlar hep varsayım kan testi yaptırmadım
ben buralardayım arada geliyorum ama pek gelen giden yok bugünlerde forum durgun...Kizlarr neredesiniz?
ben buralardayım arada geliyorum ama pek gelen giden yok bugünlerde forum durgun...
canım sabah cevap yazdım gelmedimi?birdaha göderiyorum.
Hitucicim merhaba ,
sana ozelden mesaj attim dun gece.
bir bakar misin?
canım sabah cevap yazdım gelmedimi?birdaha göderiyorum.