Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

önceki hamileliklerimle belirtiler aynı, kan versem çıkar mı, önceden çıkmamıştı..
bunlar çok basit konular bizim sorunların yanında ama ihtimalleri düşünmekten kafam kazan oldu.
kandan çıkar canım.bence yaptır testi kafan rahatlar en azından.yinede sen bilirsin.

bugün 28.gün, geçen ay 28 de olmuşum önceki ay 33te.
idrar testinde çıkmıyo, allah hayırlısını versin ya kafam çok karışık

canım adetin geçtimide endişeleniyosun,söylediğin belirtiler adet olacağın içinde olabilir bugünlerde idrar testinde çıkmaz zaten ama kan testi hemen çıkar biliyosun...hayırlara vesile olsun inşallah...keşke olsada tedaviye gerek kalmasa...

canım adetin geçtimide endişeleniyosun,söylediğin belirtiler adet olacağın içinde olabilir bugünlerde idrar testinde çıkmaz zaten ama kan testi hemen çıkar biliyosun...hayırlara vesile olsun inşallah...keşke olsada tedaviye gerek kalmasa...

bu belirtiler adet öncesi olmuyo bende, ama bekliyorum bakalım.
kan testinde de çıkmamıştı daha önce 30.günde
o yüzden biraz daha beklicem.
endişelenmiyorum ama stresliyim sanırım şu günlerde

canııım merhaba iyiyim hamdolsun sen nasılsın?bu aralar görüşemiyoruz.sen geliyorsun ben olmuyorum ben geliyorum sen olmuyorsun.nasıl gidiyor hamişlik?kaçıncı haftadasın?ben kızlarla uğraşıyorum ev iş güç işte.arada fırsat bulursam 15-20 dk soru çözüyorum salak bir sınav varda geçmem gereken(kpss).öyle işte.
bilgisayarım bozuktu uzun zamandır ama artık burdayım Allahtan bi mani olmazsa.görüşmek üzere canım öptüm.

merhaba canım iyiyim ama şuaralar endişeliyim biraz 13+2 haftadayım....ultroson görüntüleri normal çok şükür...ama genetiği il ilgili bilgi vermiyor tabi....geç amniyosentez yapılacak sanırım 17.haftada düşük olma ihtimalini azaltmak için...çok zor ya ya iyiyse ve amniyo yapıldı diye düşerse yada amniyo yapılmazsa ve doğduğunda bi rahatsızlık olursa! yine ikilem....

Kizlarrr ne yapiyorsunuz?

M attlkkanin durumu heyecanli bir noktada sanirim. Insallah yarabbim ne guzel olur.

merhaba canım iyiyim ama şuaralar endişeliyim biraz 13+2 haftadayım....ultroson görüntüleri normal çok şükür...ama genetiği il ilgili bilgi vermiyor tabi....geç amniyosentez yapılacak sanırım 17.haftada düşük olma ihtimalini azaltmak için...çok zor ya ya iyiyse ve amniyo yapıldı diye düşerse yada amniyo yapılmazsa ve doğduğunda bi rahatsızlık olursa! yine ikilem....

Amniyo guvenilir ellerde yapilirsa riski az guzelim , oyle biliyorum. Senin dusuk riskin zaten var mi yoksa normal herkes gibi amniyodakinrisk mi var?

Amniyo guvenilir ellerde yapilirsa riski az guzelim , oyle biliyorum. Senin dusuk riskin zaten var mi yoksa normal herkes gibi amniyodakinrisk mi var?

merhaba,yok düşük riskim yok yani maşallah şu güne sorunsuz geldim..kanama falan olmadı hiç öncekilerde hep olurdu...

evet canım insan zor bulunca kaybetme riskide yıpratıyo insanı.pgt yapılsa bile gebelikte amniyo öneriyorlar.muhterem banada önerdi ama ben yaptırmadım çünkü bir problem çksa bile sonlandırmayı düşünmüyordum o yüzden amniyo yaptırmadım.birde bebekte bir sorun olup olmadığını ultrasonla büyük oranda anlayabilyorlar şimdi.4d ultrason ile organlarına kadar bakabilyorlar.birde muhterem bana bir sorun olduğunda ultrasonda büyük ihtimal görülür demişti.şimdiye kadar bir sorun çıkmadıysa zaten Allahın izniyle herşey yolunda demektir canım.

Kizlarrr ne yapiyorsunuz?

M attlkkanin durumu heyecanli bir noktada sanirim. Insallah yarabbim ne guzel olur.

merhaba canım.arada geliyorum ama kimseyle karşılaşamıyorum bu ara forum durgun.evet mattika hayırlı haberler verir inş.
Sen neler yapıyorsun?çlışıyormusun?izmirdeydin gaiba.

arkadaşlar bende 5 numaralı inversiyon eşimin spermide 12 milyon dr tüp bebek dedi acaba aşılama yapsam tutar mı bu konularda yeniyim bana yardımcı olur musunuz

merhaba canım.arada geliyorum ama kimseyle karşılaşamıyorum bu ara forum durgun.evet mattika hayırlı haberler verir inş.
Sen neler yapıyorsun?çlışıyormusun?izmirdeydin gaiba.

Merhaba guzelim,

Ben de tedavi icin bir an once beynimi ve ruhumu programlamaya calisiyorum:)) ben niye boyle yavas hareket ediyorum ahhh bir bilsem...ama az kaldi hissediyorum. Adim atmak istiyorum ama bir guc beni geri itiyor. Cok sikici bir psikoloji.

Evet canim ben izmirdeyim.

bende çok iyi bilmiorum yeni öğrendim kromozomda sorun varmış 5 numarada bana söylenen bu

Inversiyonun ne demek oldugunu bilmiyorum bende translokasyon var yani iki kromozomun parcalari arasinda degisim. Bildigim sey su , kromozom sorunlarinda tup bebek oneriliyorncunku embryo olustuktan sonra transfer oncesi genetik tani yapiliyor embryolara ve boylece kromozom sorunu olmayan embryo secilip saglikli olan transfer edeiliyor. Bence tup bebek senin icin daha dogru bir sey denizcim. Asilamada dogal gebelikmolusuyor. Sperm ve yumurta rahimde dogal yollardan dolleniyor ve kromozom sorunu gorulemez. Onyuzden tupnbebek derim ben

arkadaşlar bende 5 numaralı inversiyon eşimin spermide 12 milyon dr tüp bebek dedi acaba aşılama yapsam tutar mı bu konularda yeniyim bana yardımcı olur musunuz

canım merhaba.sorunun ile ilgili çok bilgim yok ama senin için bir araştırma yaptım nette.
drun tüp bebe demişse embriyolara yapılacak genetik tarama ile bebek sahibi olursun Allahın iznilye.aşılama ile ilgili bişey diyemem.
yazıyı kopyalıyorum.sevgiler cnaım...

İnversiyon, kromozomda bir parçanın 180 derece ters dönerek tekrar aynı kromozoma bağlanması şeklinde görülen kromozom anomalilerindendir.

Kromozomun birinde kendiliğinden meydana gelen bir katlanma sonucu bir ilmek oluşur ve bu noktalardan kopmayı takiben tekrar ters yönde aynı kromozoma bağlanır. Kromozomun gen sayısı ve özelliği aynı olmasına rağmen diziliş sırası değişmiştir. Bu tür bir inversiyonda kromozomun sentromeri ters dönen parçaya ait ise, buna "perisentrik inversiyon" denir. Fakat sentromer ters dönen parça içinde değilse bu da "parasentrik inversiyon" olayıdır.

X