Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin canım benim inşş dün gece çok dua ettim yatarken simge inan aklımdan sizlerde geçtiniz inşş rabbim hayırlısını verir

mrb canım iyiyim sen nasılsın?

iyiyim canım bugün rapor için belgeleri verdik. inşallah ekimde başlıyoruz tedaviye. ilk haftası falan inşallah olur hepimizin

canım rapor için hangi belgeleri verdiniz. hangi testler yapılıyor. bulunduğum yerde yaptırayım diyorum yapılabilecekleri ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum eşim ve kendim için olan testleri.

evt canım artık ekimde nasipse rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kasımdada evlilik yıldönümümüz inşş rabbim bize en büyük hediyeyi verir ozaman

canım rapor için hangi belgeleri verdiniz. hangi testler yapılıyor. bulunduğum yerde yaptırayım diyorum yapılabilecekleri ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum eşim ve kendim için olan testleri.

canım rapor alacağın hastane hangi belgeleri istiyorlarsa onu teslim ediyorsun. biz aynı hastaneden aldığımız için sadece fotoğraf ve form verdik. daha önceden spermiogram testi, rahim filmi, hormon testleri falan istiyorlar.

arkadaşlar ben şimdi yeni bir küre başlıyorum çörekotu+tarçın+bal karışımı. yeni bir topik açılmış mutlaka okuyun. yumurta sayısına ve kalitesine iyi geliyormuş.

simgecim günaydın canım nasılsın
ya bende başladım ama iki gündür kafam karışıyo simge zararı olmaz sanırm ama bende yumurta sıkıntısı yok elhamdülillah ya daha fazla yumurtlatırsa hani bir sendrom vamış ohss tam adını bilmiyorum da ya öyle bişey olursa
ben kalitesi iyi olsun istiyorum geçen sefer sadece iki tane sağlıktı çıktı pgd den acaba olurmu dr soracam ekimde gittiğimde bakalım ne der

slm arkadaşlar nrcn bende senin gibi düşünüyorum. uygulamak istiyorum ama yumurtalarımda problem yok zararı olur diye korkuyorum yani ohss olmaktan Allah korusun çok tehlikeli olabiliyor.

güneşcim hoşgeldin bende korkmaya başladım bende pkos var ya ters teperse diye korkuyorum şimdi araştıracam bakalım zararı varmı

siz söyleyince şimdi farkına vardım bende. ama kaliteli olması açısından iyi diyorlar belki daha iyi olur öğrenirseniz banada bilgi verin

kızlar şimdi dr aradım ve sordum bişey olmaz ye dedi ama sakın kilo alma dedi çok kalorili dedi içemi sindi yicem yani ben

sen nasıl yapıyorsun canım ve günde kaç kez yiyorsun. bendeki tarif

1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
1 tatlı kaşığı tarçın
alabildiğince bal. sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenecek.

canım ben 1çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın aldığı kadar bal bu zaten tam bir tatlı kaşığı yapıyo ama şimdi biraz fazla hazırlayıp kavanoza koyacam sadece sabahları yiyorum tedavim başlayınca yani gelecek ay sabah akşam yicem inşş faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…