Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkese hayirli persembeler...1 hafta sonra bebegi görcem...insallah hayirlisiyla görürüm...ben size bi umut olmak icin yaziyorum hep....insallah beni yanlis anlamasiniz

muhterem bahçe gatadamı? merkezler anlaşmalı oldukları yerdemi pgti yaptırıyorlar? benim 7000 tutuyor hepsi içinde raporlu üstelik ama bizden iki pgt fiyatı alıcaklar.

herkese hayirli persembeler...1 hafta sonra bebegi görcem...insallah hayirlisiyla görürüm...ben size bi umut olmak icin yaziyorum hep....insallah beni yanlis anlamasiniz

canım neden yanlış anlayalım dediğin gibi sen bize umut oluyorsun İnşallah bizde senin gibi hamile kalabiliriz.İnşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

canım sanırım gatada çalışıyor. yani eğer yanlış bilmiyorsam. muhterem bahçe benzerlik olmaz heralde.

zümmin canım inşallah bebeğinin durumu iyidir ve hiçbir sorun çıkmaz. canım neden yanlış anlayalım tam tersi pgd ile sağlıklı bir gebelik olması bizi daha da mutlu edecek

muhterem bahçe hem gatada çalışıyor hemde özel labaratuvarı var.ben labaratuvarıda yaptırıyorum pgt yi.

muhterem bahçe hem gatada çalışıyor hemde özel labaratuvarı var.ben labaratuvarıda yaptırıyorum pgt yi.ama kafama takılan bişey var.pgtyi gatada yaptırsam acaba fiyat edğişebilrmi?normlde muhtereme embriyo başına 100 euro ödüyorum.ne dersiniz??????:uhm:

peki canım pgt yi kendi istediğin bir yeremi yaptırıyorsun yoksa merkezmi yönlendiriyor yani sen kendin mi istiyorsun muhterem bahçe olsun diye?

canım zaten benim bildiğim kadarıyla çoğu merkezin kendi genetik lab. yok bu nedenle zaten onlar başka genetik merkezlerine gönderiyorlar. burda çoğu yer genetikse gönderiyorlar. ama anlaşması olmayan bir yere gönderirmi bilmiyorum

merhabalar..kızlar doğru yere mi yazıyorum bilemedim...ama fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

arkadaşımın eşinin ailesinde genetik x kromozomlarında raşitizm rahatsızlığı var ailedeki kızlar hasta ama arkadaşımın eşi sağlıklı...şimdi bebek düşünüyorlar..amaçocukları hasta doğar diye korkuyorlar..böyle durmumda olan yada fikri olan varsa bilgi verirseniz sevinirim..

mrb genetik problemi olanlarda pgt yöntemi ile tüp bebek yapıyorlar yani embriyoya genetik tanı uyguluyorlar sağlıklı embriyo çıkarsa transfer ediyorlar. bu yöntemin amacı sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek.Allah yardımcıları olsun.

genetik test sonucumu alınca mahvolmuştum.
yok olmayacak ben anne olamayacağım diyordum... 4 düşüğüm vardı.
ilk defa tüp bebek ve pgt denedim...
şimdi bebeğim benimle bununla ilgili konu da açmıştım pgt ile hamile kaldım diye ama görmeyenler için umut olmak adına yeniden yazmak istedim...
dualarım sizinle umarım allah çabalarınızı boşa çıkarmaz ve yavrularınızı kucaklarsınız....

mrb eyetkiner sen bizim için gerçekten bir umutsun. bebeğin çok tatlı Maşallah. Allah bağışlasın. bende sonucu öğrendiğimden beri kendimde değilim. nasıl atlatacağımı bilemiyorum. elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. benim işim daha da zor bizde iki parça değişimi var. İnşallah bizde senin gibi bebeğimize kavuşuruz.

Çok tatlı maşallah. Bebeğinizle size sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim.
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

inşallah ne güzel darısı hepimize. sen zor kısmını atlattın şimdi sıra bizde. bizim için de umut oluyorsun. nerde yaptırdın sen işlemlerini canım... birde farklı olarak herhangi birşey yedin içtinmi :teselli:

günaydın kızlarrrrrr

simgecim nasılsın canım dün apar topar dışarı çıkmak zorunda kaldım çıkıyorum da yazamadım benim eşimde emniyette canım ama askeriyede çok var bizde abim eniştem asker

güneşcim sen nasılsın

hutici sen nasılsın

iyiyim canım bugün rapor için belgeleri verdik. inşallah ekimde başlıyoruz tedaviye. ilk haftası falan inşallah olur hepimizin

simgecim hadi hayırlısı olsun bende ekimin 9 gibi felan giderim istanbula sanırım adetliyken gidecem bakalım hayırlısı

herşey yolunda giderde inşallah bir daha hüsrana uğramayız. allah hakkımızda hayırlısını versin. sevinçlerimizle üzüntülerimizle birlikte inşallah mutlu sona ereriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…