- 31 Temmuz 2009
- 157
- 1
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
herkese hayirli persembeler...1 hafta sonra bebegi görcem...insallah hayirlisiyla görürüm...ben size bi umut olmak icin yaziyorum hep....insallah beni yanlis anlamasiniz
merhabalar..kızlar doğru yere mi yazıyorum bilemedim...ama fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim..
arkadaşımın eşinin ailesinde genetik x kromozomlarında raşitizm rahatsızlığı var ailedeki kızlar hasta ama arkadaşımın eşi sağlıklı...şimdi bebek düşünüyorlar..amaçocukları hasta doğar diye korkuyorlar..böyle durmumda olan yada fikri olan varsa bilgi verirseniz sevinirim..
genetik test sonucumu alınca mahvolmuştum.
yok olmayacak ben anne olamayacağım diyordum... 4 düşüğüm vardı.
ilk defa tüp bebek ve pgt denedim...
şimdi bebeğim benimle bununla ilgili konu da açmıştım pgt ile hamile kaldım diye ama görmeyenler için umut olmak adına yeniden yazmak istedim...
dualarım sizinle umarım allah çabalarınızı boşa çıkarmaz ve yavrularınızı kucaklarsınız....
şimdi bebeğim benimle bununla ilgili konu da açmıştım pgt ile hamile kaldım diye ama görmeyenler için umut olmak adına yeniden yazmak istedim...
dualarım sizinle umarım allah çabalarınızı boşa çıkarmaz ve yavrularınızı kucaklarsınız....