hayır canım şöyle birşey degil genetik test yapıldı eşime ve bana temiz çıktı... embiryolarda birinci kalite neden tutmadıgına bir anlam veremiyorlar.. tek yapmadıgımız pgt dedi ondada bişey çıkma ihtimali düşük dedi.. zaten eger varsa onlar tutunmuyor rahime.. inan bana zaten mantıklı gelse pgt yaptırmak yaptırırdım 3 kez hüsrana ugradım çünki.. yani pgt sonucu kötü derken sakat çocuklar anlama hemen allah korusun o itimal tabiki herkes için vardır ama genetik testi iyi çıkmayanlarda veya ailede görülenlerde fazladırr
ONUR merhaba canım...'''araştırmalarıma göre genetik bir sorun olmasa bile spermde şekil bozukluğundan dolayı yumurtayla döllendiğinde sağlıksız bebekler oluşabiliyor bunlarda gebelik oluşsa bile sonra düşüğe yada anne karnında ölümlerle sonuçlanıyor ''' yazmışsın, dr bana da bunu söyledi, o yüzde yaptırmayı düşünüyorum..
Ben de elimden geleni yapayım, içim rahat olsun diyorum...Ama tereddüt ediyorum işte...
Sana histeroskopi başta yapılmadı? Yaaa bu dr.lar bi tuhaf, baştan adam gibi yapsalar ya gerekli herşeyi, illa düşük yapmak mı lazım?
Bana baştan yapıldı histeroskopi ve polip alındı..Yalnız labaroskopi ve hsg yapılmadı, onlar aklıma takılıyor...Bi de genetilk test yaptırsaydım keşke, bence bunlar başta herkese yapılmalı....
canım genetik sorundan dolayı rahime tutunma olmuyor dediklerine inanma.okadar çok down sendromlu yada başka genetik problemli çocuk geliyoki dünyaya.benim yakın bi arkadaşımda bile var ve düşük yapıyo.tutnmasa onlar tutunmazdı.genetik sorun olsun olmasın her embriyoya pgt yapılmasından yanayım.hangi merkeze gittiğini yazarmısın canım.samsundasın galiba.benim eşimde samsunlu.gittiğin merkez samsundamı diye merak ediyorum.inşaallah en kısa zamanda melerkerlne kavuşursun.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?