Tüp bebek tedavisi genetiği seçilmiş embryo pgt

Ben de ayni durumdayim ama bende pcos var yumurta mi kalitesiz diye dusunmekten kafayi yicem size doktorlar herhangi bir aciklama yapti mi
maalesef kalitesiz de değil genetiğe giden embriyolar hep en iyi kalitedeydi ama neden oluyor o kısmı onlar da bilemiyorlar elle tutulur bir sebep yok belkide bazen kadere çok müdahale etmemek gerekir diye düşünüyorum artık doğru zamanda doğru şekilde bebeğim benimle buluşacak buna inanıyorum 😊🙏

maalesef kalitesiz de değil genetiğe giden embriyolar hep en iyi kalitedeydi ama neden oluyor o kısmı onlar da bilemiyorlar elle tutulur bir sebep yok belkide bazen kadere çok müdahale etmemek gerekir diye düşünüyorum artık doğru zamanda doğru şekilde bebeğim benimle buluşacak buna inanıyorum 😊🙏
Bizim de gonderdigimiz iki embriyo iyi kaliteydi ama olmadi. Hemen hemen ayni durumdayiz ben de opu oncesi verilen ilaclar mi yumurtayi kalitesiz yapiyor bilmiyorum 23 olgun yumurtadan elimize 3 tane iyi kalite 5.gun kaldi

Kızlar selam genetiğe gönderilen embryolarımdan 3 tanesi sağlıklı geldi bugün 9. Günüm ve kan verdim tranferin ilk günü sayılıyor mu sizde durumlar nasıl benim değerim 9. Güne göre 9.94 çıktı doktorum henüz çok erken dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vereceğim

X