istanbulda pgt yapılacak en iyi hastane neresi biliyomusunuz.bendede iki kere boş gebelik oldu bir sene önce.şimdi 3.mikroyu düşünüyoruz ama hangi hastaneye gideceğime karar veremedim ve çok korkuyorum pgt emriyolara zarar verirmi diye bilgilerinize
kezban önce kendine ve eşine kanda genetik test yaptır...PGT yapılması iiçin sorunun ne olduğunun bilinesi gerekiyor....sorun bilinmiyorsa PGS yapılıyor ....
Arkadaşlar Erkekte dengeli translokasyon olupta sağlıklı hamilelik elde edebilen varmı. Umutlarımız kaybetmek istemiyoruz. bizde erkekte dengeli translokasyon var ilk denememizde 3 embriyo pgd ye girdi fakat sağlıklı bulunamadı.
Arkadaşlar Erkekte dengeli translokasyon olupta sağlıklı hamilelik elde edebilen varmı. Umutlarımız kaybetmek istemiyoruz. bizde erkekte dengeli translokasyon var ilk denememizde 3 embriyo pgd ye girdi fakat sağlıklı bulunamadı.
Canım translokasyonun hangi kromozomlarda olduğuda çok önemliymiş.Bunu bize genetik danışmanımız söylemişti.Benimde eşimde 2 ve 6. kromozomlarda.. dengeli translokasyon var.Biz daha pgt denemeik canım.Doğrusu olumsuz sonuç almak beni çok korkutuyor kendimi negatif sonuca alıştırdıktan sonra düşünüyorum.
erkekte sorun olduğu zaman pgtde sağlıklı çıksa bile tutunma olmayıp doğum gerçekleşmediğini yazıyorlar biz bundan korkuyoruz umudumuzu kaybetmek istemiyoruz
arkadaşlar merhaba
malesef size iyi haber vermek isterdim ama bana pgt sonucu transfer edilen embriyo tutunmadı.o gün beri zaten kadınlar kulübüne girmiyordum.translokasyon bende mevcut erkekte olsa şans daha fazla olduğunu Genart tan Volkan bey söylemişti.
bence her şey kısmet Allah can verecekse oluyor yoksa istediğin kadar uğraş bir şey olmuyor.umarım çok karamsar olmamışımdır.bu ilk denemem ama insanı yıpratıyor.sanırım 1-2 sene tüp bebek denemek istemiyorum.