Pgt Tüp Bebek Embiriyolar Sağlıksız

Rabbim bi an önce sağlıcakla nasip etsin Allah cok büyük pgt her hastaya mı yapıyor Mustafa hoca
Amin insallah her hasta icin değil onun icin kriterler var Mustafa hocamiz dosyaniza bilgilerinize bakıyor ona göre karar veriyor.Bana pgt ile olmasinin sebebi 3 tane kaybim vardı

Amin insallah her hasta icin değil onun icin kriterler var Mustafa hocamiz dosyaniza bilgilerinize bakıyor ona göre karar veriyor.Bana pgt ile olmasinin sebebi 3 tane kaybim vardı
Doğal yollami tüp bebekle mi kaybın oldu canim. Kaç embriyon oluşuyor kaliteleri nasıl

Doğal yollami tüp bebekle mi kaybın oldu canim. Kaç embriyon oluşuyor kaliteleri nasıl
3 kez doğal yoldan kendiligimden hamile kaldim 3.aya kadar geliyorlardi sonra kalbi durmus almaliyiz deyip kürtaj yapiyorlardi.Doktorumuz bu sekilde olunca pgt ile tüp bebek önerdi canim ilk denememizdi.12 yumurtam toplandi 7 si embiriyo haline geldi.7 side istanbula gönderildi pgt li olarak incelendi.

aynı sıkıntı ben de de var.siz kendinize genetik test yaptırdınız mı?

merhaba benim embriyo ngs yapıldı 350 dolar istediler sonuç parsiyel trizomi 4p sağlıksız dediler fakat doktorum transfer yapalım dedi sağlıklı da olabilir dedi imza karşılığında yapacaklar karar veremedim genetik sonu kötü olup sonra düzelen var mı

Durumunuz icin üzüldüm geçmiş olsun

Ama bir şeyi anlayamadım merkez neresi?

Madem sağlıksızsa bile sağlıklı ihtimali varsa neden ngs yapıldı

Sonucu bile bile nasıl belki diyebiliyor hekim anlayamadım

Allah korusun ileri ki haftalarda bebekde sorun çıkarsa siz daha farklı durumlar yaşarsanız ne olacak

Biraz yaklaşımlari garip geldi sakın yanlış anlamayın

recai papuççu doktroum centrum tüp bebek çok pişman oldum keşke o hastaneye hiç gitmeseydim sanırım denek olarak kullanacaklar. genetik bölümünden randevu aldım görüşeceğim bazen sonuçlarda yanılma payı olabilir. bu şekilde sonuç olup sağlıklı olan var mı araştırma yapacağım, eşim azopserm başka embriyo yok sperm yok

Bence de iyi bir araştırma yapın inşallah buradan da deneyimli kişiler yardımcı olur size bu süreci yaşamış olup

Cok insanı yıpratan bir süreç ustune de kuruma güvensizlik oldu mu daha kötü etkilenir insan

Kimse ben kötüyüm demiyor maalesef herkes hep 1 numara ...

eğer elinde geleni yaptıklarını hissetsem asla birşey demem ama asla tercih edilmemesi gereken bir yer. parası çok olan gitsin

Insallah sağlicakla doģarLutfen bilgisi olan yazsinda arkadasimizinda ici rahat etsin

Transfer oldunuz mu kararinizi verebildiniz mi

Transfer oldunuz mu kararinizi verebildiniz mi
merhaba henüz transfer yaptırmadım genetik yapılan yerden mail geldi
Merhaba,

Test sonucunuzda embriyoda 4.kromozomun p kolundaki bir parçadan 2 kopya olması gerekirken 3 kopya olduğu gözlenmiş.

4.kromozomun tamamında bu artışı gördüğümüzde başka şansınız yok ise transferi önerebiliriz, çünkü ya gebelik oluşmaz ya da normale döner.

Fakat kısmi trizomilerde transferi kesinlikle önermiyoruz.

Çünkü gebeliğin oluşması durumunda zihinsel/bedensel engelli çocuk sahibi olma durumu bulunabilmektedir.

Transfer ettirecekseniz mutlaka ve mutlaka 3.ayda CVS veya 4.ayda amniyosentez ile kromozom ve array analizi yaptırmanızı öneririz

Allah yardimciniz olsun

Pgt tedavi ücreti olarak ne kadar ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…