- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
İnşallah canım ne kadar fiyatiHayır yaptirmadik daha bekliyoruz ekonomik olarak yıprandık toparlanır toparlanmaz yaptırmaya gideceğiz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ne kadar fiyatiHayır yaptirmadik daha bekliyoruz ekonomik olarak yıprandık toparlanır toparlanmaz yaptırmaya gideceğiz insallah
Evet embiriyo başi dolar endexli olduğu icin oda fiyati etkiliyor canım Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah bizimde bir gün kucağımız dolarCanım embriyo başına mı 2600?Üzülme inşallah emeğinin sonucunu alırsın.Ben de 5 kere tüp denedim.Tüplerim alındığı için normal yolla olmuyor. 5. Denemede tutmuştu sadece onun da 7. Haftada kalp atışını göremedik. NGS hiç yaptırmadım ama herhalde yaptırmam gerekiyor.
Canım 1000 - 1500 arasında bir maliyet oluyormuş.İnşallah canım ne kadar fiyati
Canım merhaba, hiç biosteron gibi yumurta kalitesini artıran ilaç veya vitamin kullandın mı. Doktoruna bir danış istersen.Merhaba arkadaşlar benim 7 tane embiriyoma pgt yöntemi uygulandi eşimde ve bende kromozom yada herhangi bir sekilde problem çıkmadı ama embiyolarimiz sağliksiz geliyor bu sekilde başina gelenler var mı? Ne yapmaliyiz yardimci olur musunuz? 3 kezde kendiligimden hamile kaldim fakat 3.aya gelemeden gelisimleri durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldim doktorlarda pgt tup bebek önerdi ama sonuclarimizda bu sekilde gelince umutsuzluğa kapildik ne yapacağimizi bilemiyoruz
Amiiiin inşaAllah transfer ne zamandıInsallah ikimizde mor kalp sevincini yaşariz
WMultifer diye vitamin ilacı E vitamini solver folik asit cinko kullandim canimCanım merhaba, hiç biosteron gibi yumurta kalitesini artıran ilaç veya vitamin kullandın mı. Doktoruna bir danış istersen.
Maalesef embiriyolarim pgtde sagliksiz geldi transfer asamasina gecemedim dualariniza talibimAmiiiin inşaAllah transfer ne zamandı
Mustafa hoca arıyorsunuz getiriyorlar diyor o vitaminin broşürünü vermişti öylemi cidden ben çok pahalı diye almadım onuWMultifer diye vitamin ilacı E vitamini solver folik asit cinko kullandim canim
Evet canım 390 lira para ödedik Mustafa hoca kullanin dedi bizde kullandik.Eczanemize söyledik bizim elimizde var dediler onlardan almistik.Extra incir kuru nar suyu kullandim esim kecboynuzu ama iste nasip olmayinca olmuyorMustafa hoca arıyorsunuz getiriyorlar diyor o vitaminin broşürünü vermişti öylemi cidden ben çok pahalı diye almadım onu
Bende nasibe inanıyorum artık bünye meselesi en önemli etken strssEvet canım 390 lira para ödedik Mustafa hoca kullanin dedi bizde kullandik.Eczanemize söyledik bizim elimizde var dediler onlardan almistik.Extra incir kuru nar suyu kullandim esim kecboynuzu ama iste nasip olmayinca olmuyor
Toplum yuzunden stres olmamak mümkun mu sanki manavdan sebze meyve gidip alinacak herkes cok acimasiz yaranin kabuk bağlamasina musade etmiyorlar kanatmak icin elinden geleni yapiyorlarBende nasibe inanıyorum artık bünye meselesi en önemli etken strss
Toplumu salla salla vur duvara :))) sinanmadigi şeyi herkes kolay söyler boşver zamanla takmamayi öğreniyoruzToplum yuzunden stres olmamak mümkun mu sanki manavdan sebze meyve gidip alinacak herkes cok acimasiz yaranin kabuk bağlamasina musade etmiyorlar kanatmak icin elinden geleni yapiyorlar
Bir cocuğu severken bile yap seninde olsun kendininkini sev diyen sözleri duydum saçma sapan tavsiyeler herkes bilmediği yaranın doktoru olmuş insanoğluyuz bazen boşveremiyoruzToplumu salla salla vur duvara :))) sinanmadigi şeyi herkes kolay söyler boşver zamanla takmamayi öğreniyoruz
Kaç yıllık evlisinBir cocuğu severken bile yap seninde olsun kendininkini sev diyen sözleri duydum saçma sapan tavsiyeler herkes bilmediği yaranın doktoru olmuş insanoğluyuz bazen boşveremiyoruz
Ben 8nci yilimdayim. Artık çoğu ses arı viziltisi.. kendi sesimden baska çoğu sese kulaklarimi tıkamaya çalışıyorum. Sende zamanla öyle olursun takılma olumlu düşünelim inşallah gün doğmadan neler doğar3 yıl bitti 4.yıla gireceğiz insallah.
Amin insallah canim❤Ben 8nci yilimdayim. Artık çoğu ses arı viziltisi.. kendi sesimden baska çoğu sese kulaklarimi tıkamaya çalışıyorum. Sende zamanla öyle olursun takılma olumlu düşünelim inşallah gün doğmadan neler doğar
o kadar değişir ki bunların davranışları ama aslında her bir türü psikolojik şiddettir. çok ah ettiğim oldu, her türlüsüne maruz kaldım. en yakın arkadaşım dediğim insandan uzaklaştım bu yüzden. boşvermek üzülmemek mümkün değil, bu hasreti yaşayan bilir, bunu bizi incitmek için bir araç olarak kullananlara acımak lazım bu kadar sığlar.Bir cocuğu severken bile yap seninde olsun kendininkini sev diyen sözleri duydum saçma sapan tavsiyeler herkes bilmediği yaranın doktoru olmuş insanoğluyuz bazen boşveremiyoruz
Çok haklısiniz sadece yaşayan anlar bizlerio kadar değişir ki bunların davranışları ama aslında her bir türü psikolojik şiddettir. çok ah ettiğim oldu, her türlüsüne maruz kaldım. en yakın arkadaşım dediğim insandan uzaklaştım bu yüzden. boşvermek üzülmemek mümkün değil, bu hasreti yaşayan bilir, bunu bizi incitmek için bir araç olarak kullananlara acımak lazım bu kadar sığlar.
Rabbim bi an önce sağlıcakla nasip etsin Allah cok büyük pgt her hastaya mı yapıyor Mustafa hocaMaalesef embiriyolarim pgtde sagliksiz geldi transfer asamasina gecemedim dualariniza talibim