Pgt Tüp Bebek Embiriyolar Sağlıksız

Evet embiriyo başi dolar endexli olduğu icin oda fiyati etkiliyor canım Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah bizimde bir gün kucağımız dolar

Canım merhaba, hiç biosteron gibi yumurta kalitesini artıran ilaç veya vitamin kullandın mı. Doktoruna bir danış istersen.

Mustafa hoca arıyorsunuz getiriyorlar diyor o vitaminin broşürünü vermişti öylemi cidden ben çok pahalı diye almadım onu
Evet canım 390 lira para ödedik Mustafa hoca kullanin dedi bizde kullandik.Eczanemize söyledik bizim elimizde var dediler onlardan almistik.Extra incir kuru nar suyu kullandim esim kecboynuzu ama iste nasip olmayinca olmuyor

Evet canım 390 lira para ödedik Mustafa hoca kullanin dedi bizde kullandik.Eczanemize söyledik bizim elimizde var dediler onlardan almistik.Extra incir kuru nar suyu kullandim esim kecboynuzu ama iste nasip olmayinca olmuyor
Bende nasibe inanıyorum artık bünye meselesi en önemli etken strss

Bende nasibe inanıyorum artık bünye meselesi en önemli etken strss
Toplum yuzunden stres olmamak mümkun mu sanki manavdan sebze meyve gidip alinacak herkes cok acimasiz yaranin kabuk bağlamasina musade etmiyorlar kanatmak icin elinden geleni yapiyorlar

Toplum yuzunden stres olmamak mümkun mu sanki manavdan sebze meyve gidip alinacak herkes cok acimasiz yaranin kabuk bağlamasina musade etmiyorlar kanatmak icin elinden geleni yapiyorlar
Toplumu salla salla vur duvara :))) sinanmadigi şeyi herkes kolay söyler boşver zamanla takmamayi öğreniyoruz

Toplumu salla salla vur duvara :))) sinanmadigi şeyi herkes kolay söyler boşver zamanla takmamayi öğreniyoruz
Bir cocuğu severken bile yap seninde olsun kendininkini sev diyen sözleri duydum saçma sapan tavsiyeler herkes bilmediği yaranın doktoru olmuş insanoğluyuz bazen boşveremiyoruz

3 yıl bitti 4.yıla gireceğiz insallah.
Ben 8nci yilimdayim. Artık çoğu ses arı viziltisi.. kendi sesimden baska çoğu sese kulaklarimi tıkamaya çalışıyorum. Sende zamanla öyle olursun takılma olumlu düşünelim inşallah gün doğmadan neler doğar

Amin insallah canim

Reactions: H M
Bir cocuğu severken bile yap seninde olsun kendininkini sev diyen sözleri duydum saçma sapan tavsiyeler herkes bilmediği yaranın doktoru olmuş insanoğluyuz bazen boşveremiyoruz
o kadar değişir ki bunların davranışları ama aslında her bir türü psikolojik şiddettir. çok ah ettiğim oldu, her türlüsüne maruz kaldım. en yakın arkadaşım dediğim insandan uzaklaştım bu yüzden. boşvermek üzülmemek mümkün değil, bu hasreti yaşayan bilir, bunu bizi incitmek için bir araç olarak kullananlara acımak lazım bu kadar sığlar.

Çok haklısiniz sadece yaşayan anlar bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…