Pgt Tüp Bebek Embiriyolar Sağlıksız

Pgt ücreti olarak ne kadar ödediniz

N Narkabugu merhabalar .benım pgt den geldi de ne oldu olmayınca olmuyor .seninle aynı sebepten pgt yaptırdım ben de .kürtaj oluyordum sureklı dogal gebeliklerimde .ben de 5tane pgt ye gonderdım memorialde.2si sağlıklı geldı sadece ve ikisi de kalıtelıydı 5ab ve 6 AB .2transfer oldum ilki buharlaştı sanki dırekt negatif .2.si ise dusuk gelısmedıgı ıcın kürtajla alındı .bir sene içinde 3.kürtajımı da oldum .ilk ıkısı dogal gebelikti .her Şeye en baştan başlıyorum .pgt yaptırıp yaptırmamakta da cok kararsızım artık açıkçası . Umarım güzel haberler verir bana da umut olursun .ne durumdasın ? ozlemgundogdu cnm Özlem nasılsın ?seni de bu başlıkta gördüm .neler yaptın pgt araştırıyorsun sanırım sen de

Merhabalar en başa geri döndük sağlikli diyorlar tutmuyor sağliksiz diyorlar tutan örnekler var.Bu süreç gercekten maddi manevi cok zorladi pgtli olunca dolar uzerinden şuan için maddi anlamda toparlanmayi bekliyoruz .Rabbim bir gün bizimde yüzumuzu güldürur insallah.İnsanin kendiliģinden hamile kalabilmesi ama ilerlememesi daha büyuk hüzun sizi cok iyi anliyorum 3 kez yaşadim bunu kalp sesini duymak ama kucağina alamamak

Maddi anlamda toparlanmayi bekliyoruz Doktorumada dedim çıkmaz sokakta gibiyim gecem gündüz gündüzum gece oldu bizim gibi olanlara Rabbim ol derse oluverecek yoksa doktorlarin yapacağida bir sey yok maalesef

Maddi anlamda toparlanmayi bekliyoruz Doktorumada dedim çıkmaz sokakta gibiyim gecem gündüz gündüzum gece oldu bizim gibi olanlara Rabbim ol derse oluverecek yoksa doktorlarin yapacağida bir sey yok maalesef
N Narkabugu hem de nasıl zor anlatamam .elimizde ne var ne yoksa tüp bebeğe endeksler olduk .benim yarın kontrolüm var adetın 2.günü başlayacağım sanırım Memorial da yeniden .arka arkaya ıkı opu yaptıracağız sanırım bu defa yarın soracağım bakalım doktor ne dıyecek .iki defa yumurta toplatıp ne çıkarsa göndereceğiz zaman aleyhımıze işlıyor yaş da var tabi .hem Ocak hem şubatta arka arkaya opu yaparlar mı bilmıyorum?

Sağlıklı embiriyonuzun tutmama sebebini söylediler mi? Umudum sağlıkli olursa eğer tutar diyordum sizin mesaji okuyunca cok etkinlendim.Eşinize sperm dna zincir testi yapıldı bize onu yaptirmamizi söylediler sürece basladigmiz zaman onu yaptiracagiz.İnşallah güzel sonuclar alırsiniz kucağinizi Rabbim cennet kuşunuzu almayi nasip eder

Merhabalar
Çok geçmiş olsun
Ben de 4 gebelik kaybı yaşadım
İlk ikisinde hiç kalp atışı duymadık 7.8 haftalarda gelişmedi kürtaj
Sonra genetiğe gittik iki gende pıhtılaşmam Bi de 9.kromozomda inversiyon çıktı
Gen Dr bunların düşük sebebi olmayacağını ama kadın doğuma gittiğinde a evet pıhtılaşmam varmış bundan kaybetmişsin iğne vercez diceyeklerdir demişti
Sonra kadın doğuma gittik yumurta rezervim diplerde inmiş bir şok daha
Aşılama tedavisi başladık ama normal gebelik olduğunu için Dr Bi kere daha normal de etmek istedi olduda
3.ye gebe kaldım
Hamile kalır kalmaz hemen 4000 lik oksapar 200 mg progestan 100 mg coraspirin d vitamini başladık
6.haftada kalp atışını duyduk çok sevindik dedik bu defa oldu
3 hafta sonra kontrole çağırdı Dr
9+2 günlük gittiğimizde bebek kalbini duyduğumuz zamanda yine gelişimi durmuş
Yıkıldık resmen
Yine kürtaj
Aradan Bi kaç ay geçti
Tüp deneyelim dedik olduğumuz yerde en iyi dedikleri Dr a gittik
Rezervin çok kötü çok kısa zamanda menepoza girebilirsin dedi
Zaten kötü olan psikolojim daha kötü oldu
İnversiyon yüzünden olabilir pgt li yapcaz dedi
2 yumurta oldu opu da boş çıktı
Bir ay daha deneyelim olmazsa donör önercem dedi
Bunu söylemek o kadar kolay ki onlara
Bi daha denemedik
Saraçoğluna yazdık kürler otlar çöpler
Stresten acaba menepoz mu oldum diye ağlama krizlerinden gelmeyen uzayan adetlerim her ay yaptığım negatif gördüğüm testler
Üstünden 1 sene sonra kimyasal geçirdim
İki ay sonra da 5.ye gebe kaldım
Üç farklı Dr a gittim başka şehire gittim kontrol için
Güya riskli gebelik Dr na gittim ilk
Ben telaşlı telaşlı anlatınca 4000 lik denemişsiniz olmamış bu defa da 6000 lik iğne deneyelim dedi.
Neyse 6000 lik oksapar 150 mg ecopirin 200 mg coraspirin başladık ekstra Bi de prednol bağışıklık baskılayacı
6 haftada kalbini tam duyamadk
Yine 9 haftalık olduğunda gelişimi 6+4 de durmuştu yine kürtaj...
Lupus sperm testi rahim filmi ve başka Bi sürü test tekrar yaptırdık.
4 aydır da İstanbul da Aret Kamar de tedavideyim. Biz pgt li mi denemek gerekir derken Aret bey dedi ki hayır size bunlara gerek Yok adetlerine düzensiz olduğu için yumurtlaman da düzensiz oluyo ve gebelik zamansız oluşuyo dedi.rahim kalınlaşırken bebeği kendine yapıştırıyor geliştirmiyor dedi.
Yumurtan Bi tane çıktığı için akıllı yumurtayı bulcaz vücudunu gebelik için hazırlıcaz olcak dedi. Aynı zamanda başka Dr a gittik Cd 56 bağışıklık testi de yaptırdık normal geldi.

İlk ay hormon değerlerini beğenmedi bir yumurtam vardı opuya çağırmadı

İkinci ay 1 yumurta herşey güzel opuya gittik erken çatladı toplama olmadı

3.de geçen ay yine 1 Yumurta opuya gittik
Muayene de 3 yumurta 2si toplandı olgun çıktı.
Sadece biri döllendi. 3.günde gelişimi günüyle uyumlu değilmiş 4.günde tamamladı donduruldu.
Şimdi de tranfer iiçn bekliyorum
Tüp çözüm olacak mı bilmiyoruz
O kadar zor Ku kendiliğinden gebe kalıyorsun ama bu ilerlemiyor.. Ve sorun bu diyemiyor kimse..
Ve rezervim çok kötü durumda biri olmazsa birini denemek gibi bi şansımda yok..
Allah yardımcımız olsunn.

Amin insallah Allah yardımciniz olsun sizde cok zorlu sürecten gecmissiniz banada Aret Kameri önerdiler ama Istanbul uzak diye gidemedik ne kadar farkli bir bakıs açisi ile bakmiş belki bizlerinde böyle farkli acidan bakanlara ihtiyacimiz var pgt deyip olayi bitiriyorlar iyi ki yazdiniz paylastiniz tesekkur ederim.İnsallah bu sefer Rabbim yüzunuzu güldürur kucağiniza cennet kuşunuzu alirsiniz

Allah razı olsun canm. Rabbim sizin de bizimde güldürsün yüzümüzü tez vakitte s
Bekleyen dileyen isteyen uğraşan herkese versin bize de versin..
O kadar yıkıldım çöktüm ki
Bir çözüm bulunamaması çaresiz kalmak o kadar zor..
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
Bizde denizliden gidiyoruz kolay olmuyor ancak bunu da denememiş olmayalım diye başladık
Takiplerim burda yapılıyo
Mustafa taş da çok iyi Bi Dr gibi gelmişti bana
Ama İstanbul'da n daha uzak kalıyo
Aret bey çok başarılı Bi Dr
Umarım bizede derman olur
Cd 56 testini de yaptırın isterseniz aklınızda kalmasın
İnşallaah biri olmazsa biri sağlıklı gelir olur sizinde moralinizi bozmayın
Takviye kalite geliştirici şeyler kullanabilirsiniz

Cd 56 testi ne demek ilk defa duyduma amin insallah Rabbim büyük bizlerinde imtihanı evlat sahibi olmak

Cd 56 testi ne demek ilk defa duyduma amin insallah Rabbim büyük bizlerinde imtihanı evlat sahibi olmak
Bağışıklıkla alakalı
Bağışıklık güçlü olduğu zaman
Anne vücudu bebeği yabancı madde olarak algılayıp öldürebiliyomuş
Senin pgt de sağlıksız geliyormuş ama diğer türlü de böyle ni durum olabilir mi bilmiyorum
Kafanı karıştırma istersen boşver
Böyle pgt li denemeye devam mı edeceksin nasıl ilerlemeyi düşünüyorsun baya masraflı,

Eşim ve benden kan aldılar genetik sonucumuzda herhangi bir sey cikmamisti normaldi ama şimdi embiriyolardaki sagliksiz olan kromozomlara yonelik ayrintili bakacaklar onun sonucunu bekliyoruz.Pgtden baska şansimiz yok maalesef Dolarin artmasi ile masraf dahada artti

Çok üzüldüm ya
Ama birinde olmazsa birinde illa sağlıklıyım bulursunuz
Benim pgt şansım da yok malesef umarım kromozom problemi değildir

Merhaba E epoh34 biz son bir senedir pgtsiz denedik, sonuç alamadık. Şimdi merkez değiştirdim son 1-2 denememiz. az yumurtam olduğu için pgt’den göndermeyiz sanırım ama henüz o aşamaya gelemediğimizden doktorla konuşmadık. Senin yerinde olsam çaresiz hissetmezdim hem yaş hem de sağlıklı embriyoyu bulduğunuz için. Ama rahim veya başka bi sorun mu var diye de tüm tetkiklerimi yaptırırdım

Canım araştırdım ama başlamadım daha.Ne zaman başlayacağım bilmiyorum Benim pgt’li elde etme şansım olmayabilir çünkü zaten az dölleniyor, genetiğe gidecek embriyom olmayabilir, normal deneyeceğim herhalde ama bu aralar hepten saldım.Kilo alıyorum, sağlıksız besleniyorum ve bira falan içiyorum.Tedaviye başlasam da olmayacak gibi. Umudu kestim. Kürtajdan alınan parça genetiğe gitti, doktor sonuç normal geldi dedi.O yüzden denersem doktor da kesin normal dener,genetiğe göndermez.Bir de rahim zarında çikolata kisti varmış, şimdi de o çıktı.Yani ölme eşşeğim ölme. Senin kürtajlarından alınan parça genetiğe gitmiş miydi?Sonuç temiz geldiyse boşver pgt’yi.Dene gitsin normal.Öpüyorum

Yapıyorlar canım.Benim öyle olmuştu geçen denememde.2 ay üst üste toplamıştı.

Canım göndermislerdi benimde temiz gelmisti ah kürtajlik olmasam hep denerimde o insani mahfediyor rahim zarar göruyorUmudunu kesme lütfen insallah bir gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…