Pgt Tüp Bebek Embiriyolar Sağlıksız

Haklısin canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah❤

Reactions: H M
Sperm DNA hasarı testi yaptırdınız mi

Normal sperm testimiz vardı birde kendiliğimden hamile kalınca gerek görmedi herhalde cok yoğun belkide gözünden kaçtı
Eğer teste bir problem çikarsa pgt yöntemi ile tup bebek tedavi sürecimiz maddi manevi boşuna yıpranmis olacağiz en basta yapilmasi gereken testi en son yapılmıs olacak kimse bizim hataya düşmesin tecrubesizliğimize geldi

Reactions: H M
Belkide hasariniz yok ama kesin diye birşey yok dile getirirdin bidahakine güç toplayana kadar. Bazen gerçekten nasip herşey. Umarım kolayca olur herşey Allah'tan ümit kesilmez

Diğer genetik testler den neleri yaptırdınız
Eşim ve benden kan aldılar kromozomlarimiz icin test yaptilar kan pihtilasmasi icin baktilar herhangi bir problem cikmadi sadece eşime sperm dna hasar testi yapilmadi en büyuk hatamizdi en basta yapilmasi gerekiyordu ama bizi bu konuda uyari yapan olmadi

Sİmdi yaptırdınız mi ne kadar sürede çıkıyor

45 binden fazla tuttu toplamda sonuc elimizde hicbir sey yok Rabbim buyuk elbet
Canım embriyo başına mı 2600?Üzülme inşallah emeğinin sonucunu alırsın.Ben de 5 kere tüp denedim.Tüplerim alındığı için normal yolla olmuyor. 5. Denemede tutmuştu sadece onun da 7. Haftada kalp atışını göremedik. NGS hiç yaptırmadım ama herhalde yaptırmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…