• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peynir bozulur mu kayınvalidemin uzatması

İki oğlu arasında ayrım yaptığını tüm sülale biliyor ona herşeyin iyisini layık görüyor çok düşkün olduğunu defalarca belirtti onu çok ayrı yerde tutuyor .Ben şuan buraya onun tam olarak nasıl biri olduğunu yazmadım herkes bana yüklenmiş şaka gibi bi an kaynanam nasıl bir melekmiş ya dedim
Diğer oğlunu daha çok seviyor diye, size bozuk peynir göndermiş 🙄

Aslında sizin gibi düşünenler Eşleri ile ailelerinin arasını bozuyor.

Sürekli eşleri en ufak şeyde doldurup duruyorlar.

Sonra aile de, değişen evlada karısı yüzünden maalesef ki mesafe kurmak zorunda kalıyor..
Kesinlikle katılıyorum. Küçücük çocuklara babaanneniz sizi sevmiyor, diğer torunlarını daha çok seviyor diye gelinler gördü bu gözler.

İki oğlu arasında ayrım yaptığını tüm sülale biliyor ona herşeyin iyisini layık görüyor çok düşkün olduğunu defalarca belirtti onu çok ayrı yerde tutuyor .Ben şuan buraya onun tam olarak nasıl biri olduğunu yazmadım herkes bana yüklenmiş şaka gibi bi an kaynanam nasıl bir melekmiş ya dedim
Kaynananız melek değildir herhalde ya sadece siz anlatınca sizin yanınızda öyle kalıyor sanırım.
Görümceler de abileri arasında ayrım yapıyor?
Elti zaten kocasını tutar onu sormuyorum bakın.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama işe başladığınızda da orda bir ayrıma uğradığınızı düşünüyordunuz siz?
Eğer doğru hatırlıyor isem sürekli ayrıma uğruyorum diyerek kendinizi kandırıyor olabilir misiniz?
Biraz kendinize de mi baksanız

Benim kV berbat ötesi pekmez kaynatır yanık tadı gelir falan. Erişte yollar suya attığın an pis bir koku (yumurtaymış).
Pekmezini bizim İçanadolu da aside yaparlar yaptım kendi de ne güzElmiş dedi. Eriştesini de hayvanların da yiyebileceği yere koyuyorum kuşlar karıncalar yiyo napıyım yani kötüyse kötü diye tellal mı çağıralım. Üzüldüm insanlara

Kızlar kv köyden taze peynir gönderdi
Eltime ,biz ve iki görümcem ,hepimize ayrı ayrı süt ve bir kilo kadar taze peynir ,beni arıyor ulaştımı peynir nasıl vs .benim peynirim acı ve bildiğiniz pembemsi renkler var arasında ,eşimde annemde tattı aynısını söylediler normalde gelince suya konur ve tuzlanır ama bozuk peynir bildiğin yani .. bende söyledim peynir acı ve rengi değişmiş köy otobüsü ile yollamıştı yoldan geldi direkt eltime ordan akşama aldık buz dolabına koymuştu o ..neyse onuda aramış o demiş ki çok güzeldi hatta bitti demiş kaynanam normalde iki evlat arasında ayrım yapar her şeyi bizden talep eder ama diğer büyük oğluna her şeyin iyisini verir .Bu kadar uzattığı için bende dedim demekki bize buzluktaki peyniri gönderdin ,diğerlerine taze yeni aldın dedim.. yok falan dedi kaynatamda oradan yok kızım aynı kişiden aldık içinde karıştı demekki falan dedi.. neyse gelirken alalım tekrar siz onu atın dedi kv . Ama bizi sevmediği için büyük ihtimal önceki peyniri gönderdi bende bir daha bana gönderme dedim yani her şeyi talep edip birde kötüsünü göndermesi çok sinirimi bozdu ..
Bir kilo peynirden ne olacak yaa yedik güzel de geç

Bir peynir için ne tantana yapmışsınız. İnsanlar düşünüp göndermiş, yolda bozulmuş olabilir köy otobüsü ile göndermiş insanlar. Beğenmezseniz yemezsiniz olur biter, bozuktu şöyleydi böyleydi diye konusu bile açılmaz ayıp! Bir de hesap sormuşsunuz yazık onlar da yeniden gönderelim demişler yazık çok yazık.

Kızlar kv köyden taze peynir gönderdi
Eltime ,biz ve iki görümcem ,hepimize ayrı ayrı süt ve bir kilo kadar taze peynir ,beni arıyor ulaştımı peynir nasıl vs .benim peynirim acı ve bildiğiniz pembemsi renkler var arasında ,eşimde annemde tattı aynısını söylediler normalde gelince suya konur ve tuzlanır ama bozuk peynir bildiğin yani .. bende söyledim peynir acı ve rengi değişmiş köy otobüsü ile yollamıştı yoldan geldi direkt eltime ordan akşama aldık buz dolabına koymuştu o ..neyse onuda aramış o demiş ki çok güzeldi hatta bitti demiş kaynanam normalde iki evlat arasında ayrım yapar her şeyi bizden talep eder ama diğer büyük oğluna her şeyin iyisini verir .Bu kadar uzattığı için bende dedim demekki bize buzluktaki peyniri gönderdin ,diğerlerine taze yeni aldın dedim.. yok falan dedi kaynatamda oradan yok kızım aynı kişiden aldık içinde karıştı demekki falan dedi.. neyse gelirken alalım tekrar siz onu atın dedi kv . Ama bizi sevmediği için büyük ihtimal önceki peyniri gönderdi bende bir daha bana gönderme dedim yani her şeyi talep edip birde kötüsünü göndermesi çok sinirimi bozdu ..
Altı üstü 1kilo peynir kesenize bereket diyin geçin.gida icin yapılan çöp kutusuna at ,taze peynir bozulur bitti gitti. Gerçekten bu kadar boş zaman var mı ? Poşete isim yazdı diyorsun o yüzden bilerek yapmıştır diye düşünüyorsun kadın hepinizin payını belirtmek için de yazmış olabilir.ayrica kendi parasina garezi mi var ?

Yolda bozulmuştur. Kadın bide at yenisini alayım demiş daha ne yapsın. Ayrım yapıyor olabilir de bile bile bozuk peynir yollayacak kadar da oğlundan nefret etmiyordur herhalde.
İnanın herşeyin iyisini diğerine verir
Gözüm ile şahit oldum

Yani siz bile isteye oğluna bozuk peynir yedirmek istedi diyorsunuz ?
Hangi anne bozuk peynir gönderir,hayır kadın o peyniri yollamak için bagaj parası ödüyor niye parasını çöp yapsin belki eltininde bozuk çıktı söylemedi kadın hemen yedik bitti demiş buradan bile anlaması gerekirdi 1 kilo peynir anında nasıl bitecek.

İlk sayfada da yazdım bazen marketten aldığımız peynir bile bozuk çıkıyor ki 14 saatlik yolmus bozulması doğal havalar ısınıyor artık ve bagajda sıcak yerde kalmıştır.

Siz sorunu huzursuzluğu seven birisiniz. Mutsuzluktan besleniyorsunuz. Müdürüm doğum günümü kutlamadı, hiç samimiyetiniz olmayan biri (görümceniz) size hediye getirdi mi gibi konular açtınız. Eltinizle ilgili bir konunuz daha var.
Bence eş aileniz evlat ayırmıyor gelin ayırıyorlar. Kimden iyilik güzellik vefa görüyorlarsa onu daha çok sevmeleri normal. Büyük ihtimal eltinize giden peynir de bozuk çıktı ama o gönüllerini kırmak istemedi. Güzellik yapmışlar bozmak istemedi ve yedik çok güzeldi dedi. Siz yaygara kopardınız bana bozuk peynir gönderdiniz diye. Şimdi siz olsanız hangi davranışı kendinize layık görürdünüz? Yaşlı başlı insanlar, hazırlamış paketlemiş kargoya vermiş ama beğendirememişler. Gözünüzle gördünüz mü eltinin yediği peyniri veya size gönderdiklerini buzluktan çıkartırken orada mıydınız? Evlerden ırak sizin gibiler, insan hiç bir zaman kendini rahat ve huzurlu hissedemez sizinle.

Back