Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet poşetin üzerinde adımız yazıyorduPoşetleri tek tek ayırıp bu senin, bu senin mi demiş nasıl size özellikle bozuk denk gelmiş olabilir? Paketin üstüne adınızı mı yazmış?
bendeBen üzüldüm kv ve kpye nedense
Senden mi öğrenicem saygıyı haddi kaynanam gibi birine denk düşün başka bişey demiyorumbende
gelinleri hadsiz ne olursa olsun
Kayınvalideniz için de konular açmışsınız. Daha evlenmeden kaynınıza eltinize takmışsınız kafayı, yok kaynım şunu yaptı çok zarar verdi ne kazıklar attı ama en sevilen evlat o, eltimle şöyle samimiler böyle iyiler... Kadın 18 sene önce gelin gelmiş, demek ki kayınvalidesiyle frekansları tutmuş iyi anlaşıyorlar. Siz yalakalık olarak tanımlıyorsunuz ama onlar birbirinden memnun. Aynı binada yaşıyorlar 18 senede artık yoldaş olmuşlardır. Sizin eşiniz sizi orada oturtmamış başka yerden ev almış olması gerektiği gibi. Biz de burada oturacağız devamlı anneme gidip geleceksin dememiş. İkide bir eşime üvey evlat gibi davranıyorlar hep onun sırtına biniyorlar hep ondan bekliyorlar istiyorlar... Bırakın da eşiniz kendi düşünsün söylesin. Size öyle görünen eşinize öyle görünmüyor.Arkadaşlar kayınvalidemin nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz,o yüzden yapar yani bilip bilmeden savunmaya girmişsiniz .
Tez vurun kellesiniArkadaşlar kayınvalidemin nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz,o yüzden yapar yani bilip bilmeden savunmaya girmişsiniz .
Diğer gelin onlara daha iyi davrandığı için onlara daha çok özen gösteriyor olabilir mi ? Kendi ananemden dedemden biliyorum hangi oğulları gelinleri kendilerine daha çok hürmet ederse, saygı gösterirse onları her yönden daha fazla desteklerlerdi. Gelin kötü olunca oğlundan da zamanla uzaklaşmaya başlıyorsun. Hakta veriyorum yani. Ananem kızım bize bir şey olsa bu gelin bir bardak su bile vermez derdi.Oda bozuk olduğun farkında ve zaten annesinin diğer oğlunun üstün tuttuğunun farkında
Çok uzatmamışmısınız? Bir tahmin üzerine gidip insanları kırmışsınız gibi geldi. Ki "atın gelirken alalım" demişler daha ne desinler ki?Kızlar kv köyden taze peynir gönderdi
Eltime ,biz ve iki görümcem ,hepimize ayrı ayrı süt ve bir kilo kadar taze peynir ,beni arıyor ulaştımı peynir nasıl vs .benim peynirim acı ve bildiğiniz pembemsi renkler var arasında ,eşimde annemde tattı aynısını söylediler normalde gelince suya konur ve tuzlanır ama bozuk peynir bildiğin yani .. bende söyledim peynir acı ve rengi değişmiş köy otobüsü ile yollamıştı yoldan geldi direkt eltime ordan akşama aldık buz dolabına koymuştu o ..neyse onuda aramış o demiş ki çok güzeldi hatta bitti demiş kaynanam normalde iki evlat arasında ayrım yapar her şeyi bizden talep eder ama diğer büyük oğluna her şeyin iyisini verir .Bu kadar uzattığı için bende dedim demekki bize buzluktaki peyniri gönderdin ,diğerlerine taze yeni aldın dedim.. yok falan dedi kaynatamda oradan yok kızım aynı kişiden aldık içinde karıştı demekki falan dedi.. neyse gelirken alalım tekrar siz onu atın dedi kv . Ama bizi sevmediği için büyük ihtimal önceki peyniri gönderdi bende bir daha bana gönderme dedim yani her şeyi talep edip birde kötüsünü göndermesi çok sinirimi bozdu ..
yapma sende talepleri bu kadar zoruna gidiyorsaAsıl konu peynir değil bir kilo peyniri alacak herkesin gücü var nedense her kötü şey bize denk geliyor ama bir talep oluncaya bizi arıyorlar
Altı üstü 1 kilo peynir için bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var? İnsanlar mecbur mu size birşeyler göndermeye? Siz ılımlı bir kişi olsaydınız bozulmuş olsa bile bunu söylemez teşekkür eder geçerdiniz. Hiç hoş bir tavrınız yok.Kızlar kv köyden taze peynir gönderdi
Eltime ,biz ve iki görümcem ,hepimize ayrı ayrı süt ve bir kilo kadar taze peynir ,beni arıyor ulaştımı peynir nasıl vs .benim peynirim acı ve bildiğiniz pembemsi renkler var arasında ,eşimde annemde tattı aynısını söylediler normalde gelince suya konur ve tuzlanır ama bozuk peynir bildiğin yani .. bende söyledim peynir acı ve rengi değişmiş köy otobüsü ile yollamıştı yoldan geldi direkt eltime ordan akşama aldık buz dolabına koymuştu o ..neyse onuda aramış o demiş ki çok güzeldi hatta bitti demiş kaynanam normalde iki evlat arasında ayrım yapar her şeyi bizden talep eder ama diğer büyük oğluna her şeyin iyisini verir .Bu kadar uzattığı için bende dedim demekki bize buzluktaki peyniri gönderdin ,diğerlerine taze yeni aldın dedim.. yok falan dedi kaynatamda oradan yok kızım aynı kişiden aldık içinde karıştı demekki falan dedi.. neyse gelirken alalım tekrar siz onu atın dedi kv . Ama bizi sevmediği için büyük ihtimal önceki peyniri gönderdi bende bir daha bana gönderme dedim yani her şeyi talep edip birde kötüsünü göndermesi çok sinirimi bozdu ..
Yav hiç mi değişmezkaynanam normalde iki evlat arasında ayrım yapar her şeyi bizden talep eder ama diğer büyük oğluna her şeyin iyisini verir
İnanın eşim bekarlığındada evlendiğindede en hayırlı evlat oldu onlara bunu tüm herkes diyor ve biliyorlar kaybımın zararından başka hiç bir şeyi dokunmadı onlara sürekli baba anne parasından geçindiler el bile kaldırdı kaynım onlara şahit oldum kaç kere bunu tüm sülale söylüyor yinede el üstünde olan oDiğer gelin onlara daha iyi davrandığı için onlara daha çok özen gösteriyor olabilir mi ? Kendi ananemden dedemden biliyorum hangi oğulları gelinleri kendilerine daha çok hürmet ederse, saygı gösterirse onları her yönden daha fazla desteklerlerdi. Gelin kötü olunca oğlundan da zamanla uzaklaşmaya başlıyorsun. Hakta veriyorum yani. Ananem kızım bize bir şey olsa bu gelin bir bardak su bile vermez derdi.
Siz normal değilsiniz.Arkadaşlar kayınvalidemin nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz,o yüzden yapar yani bilip bilmeden savunmaya girmişsiniz .
Yuh aynı ürünleri gönderiyorsa üstüne isim yazmak ne cidden saçmalık. Bilerek bozuk gönderdiğini düşünmüyorum ya sonuçta bozuk olduğunu anlayacaksınız. Belki eski ürün göndermiş olabilir ama ben sizin yerinizde olsam onun gönderdiği peynir güzel bile olsa konu komşuya verir yine yemezdim. Çok mu muhtaçsınız? Salın gitsin. Kaynanam tarhana göndermiş allah affetsin leş gibiydi. Eşime çaktırmadan kavanozla attım çöpe. Sorunca da bitti dedim halbuki tarhana yapmamıştık bile o kadar. Geçen seneden kalanı bize göndermiş kendi ağzıyla söylemişti ve bence ekşimiştiEvet poşetin üzerinde adımız yazıyordu
Evet poşetlerin üzerinde isim yazıyor du
Öğren de kimden öğrenirsen öğren farketmezSenden mi öğrenicem saygıyı haddi kaynanam gibi birine denk düşün başka bişey demiyorum