Petekten su gelmesi acil yardım kızlar!!

Merayyy

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
1.945
6.596
108
Petekten su geliyor termostatlı termostatın alt kısmından sürekli su sızıyo daha önce böyle bişeyle karşılaşan var mı?? Tesisatçıyı arıcaz da saat geç oldu ve yarın pazar belki daha önce böyle bişeyle karşılaşan vardır az buz su değil baya gelmiş ve gelmeye devam ediyo kaç havlu serdim hep ıslandı

hava olabilir mi petekte ? çıt çit ses geliyormu petekten

hava olabilir mi petekte ? çıt çit ses geliyormu petekten
Yani hiç ses yok termostatlı olduğu için tek bi odanın peteğinin ısı ayarını yapabiliyorum ısısını arttırdığımda petek ısınıyo ama baya 4 havlu su emdi laminant şişme yapmış hatta ben geç fark ettim kullanmadığım oda Çokta korktum acaba bi zararı olur mu diye tesisatçıyı da bu saatte nerden bulcam

Vanalarını kapatın tamirci gelene kadar. Belki contası eskimiştir. O yüzden vanadan su kaçırıyordur.

Mumkunse kombiyi kapatin. Sistemdeki su olmasi gerekenin altina duserse kombiye zarari olabilir. Su tam nereden geliyor?

Vanası da nerde bilmiyorum ki Eşim de sağolsun ampul bile değiştiremez vanası diğer yandaki beyaz çevrilen şey Mi Yoksa apartmandaki doğalgaz vanası mı ay çokta cahilim bu konuda

7/24 kombi petek bakimi yapan birileri vardie mutlaka
hangi sehirde yasiyorsaniz netten bakin çok acilse bulunur mutlaka

Mumkunse kombiyi kapatin. Sistemdeki su olmasi gerekenin altina duserse kombiye zarari olabilir. Su tam nereden geliyor?
Burada kombi yok ki sadece sıcak su kombisi var fatura yok bizde karta yükleniyor

Vanası da nerde bilmiyorum ki Eşim de sağolsun ampul bile değiştiremez vanası diğer yandaki beyaz çevrilen şey Mi Yoksa apartmandaki doğalgaz vanası mı ay çokta cahilim bu konuda
ya cok tatlı
evet yandakı cevrılen beyaz seyler onları kapatın
hatta mumkunse kombıyı kapatın sız uyurken dıger peteklerın akıtıp akıtmayacagını bılmıyorsunuz yarın tesısatcı hepsıne bakar en azından

7/24 kombi petek bakimi yapan birileri vardie mutlaka
hangi sehirde yasiyorsaniz netten bakin çok acilse bulunur mutlaka
Var mı acaba hemen bakayım çok teşekkür ederim yani buna öyle yabancıyım ki hep korkuyodum böyle bişeyden antin kuntin bişey kombi yok karta kontör yükleniyor doğalgaz kartla çalışıyor

:) Aslında sizin bilmemenize biraz şaşırmakla beraber, Eşiniz de nasıl bilmiyor anlamadım ama yanındaki beyaz kısım vana o ve alttan üstten iki vanayı da kapatırsanız su geliş gidişini keseceğiniz için sızıntının duracağını görebilirsiniz.
Endişe etmeyin ciddi bişey değildir ama su azalırsa kombiye su takviyesi yapmanız gerekir çünkü basınç düşerse yanmaz

Var mı acaba hemen bakayım çok teşekkür ederim yani buna öyle yabancıyım ki hep korkuyodum böyle bişeyden antin kuntin bişey kombi yok karta kontör yükleniyor doğalgaz kartla çalışıyor
vardir buyuk ihtimal le

Ben bu gece uyumam ki havlu değiştiririm sürekli sızıyo ıslanıyo altına da plastik eldiven teptim bari laminant altına akmasın diye

Ben bu gece uyumam ki havlu değiştiririm sürekli sızıyo ıslanıyo altına da plastik eldiven teptim bari laminant altına akmasın diye
ya uykusuz kalmayın oyle sabahlayacak bırsey yok vanayı kapatınca gecer ama altında bırseyler olsun yıne kova leğen ne varsa yıne tabı ama sabahlamayın yazıktır gunahtır o kadar da degıl :)

Bacım kombi yoksa karta doğalgaz neden yüklüyorsunuz. Sıcak su için de mi kombi yok evde. Sıcak su nasıl peteklere geliyor merkezi sistem falan mi

İşte bu petekte alttan üstten vana yok bi tarafta termostat var diğer tarafta o beyaz vana var ne bileyim daha önce hiç karşılaşmadım ki böyle bişeyle insanın kendi evi olunca öğreniyo eşim yıldız tornavidayı istesem hayatta getiremez

Bacım kombi yoksa karta doğalgaz neden yüklüyorsunuz. Sıcak su için de mi kombi yok evde. Sıcak su nasıl peteklere geliyor merkezi sistem falan mi
Merkezi kazan var sıcak su kombisi ayrı küçücük onun faturası geliyo ama peteker için karta yükleyip kullanıyoruz çok saçma bence ama ne bileyim

Geçen yıl oturduğum evde tek vana vardı alttan
Onu kapatınca petek yanmıyodu

Merkezi kazan var sıcak su kombisi ayrı küçücük onun faturası geliyo ama peteker için karta yükleyip kullanıyoruz çok saçma bence ama ne bileyim
Heeee merkezi sistem ama herkes kullandığını ödüyor anladım en sonunda siz petekleri diğer vanalardan kapayıp uyuyun. Ama evde bebek varsa kapatmayın üşür altına havlu serin. Yarında mutlaka bi tamirci bulursunuz.

Heh aynen öyle panikten anlatmayı da beceremiyorum iki lafı bi araya getirip vanayı kapattım diğerlerini değil de akıtan peteğin su akmaya devam ediyo bende yerde oturdum izliyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…