Petekten su gelmesi acil yardım kızlar!!

Burada kombi yok ki sadece sıcak su kombisi var fatura yok bizde karta yükleniyor 😕
Merkezi sistem falan sanirim.. Bence petegin vanasini tamamen kaptip su yine gelmeye devam edecekmi bir bakin.
Conta ile alakaliysa gelmeye devam eder sanirim 🤔
Oda zaten kullanmadiginiz odaymis vanayi kapatinca su gelmezse tesisatci gelene kadar kapali kalsin. Parkeler islak kalirsa kotu olur.

Bir de peteklerin yaninda hava alma yeri oluyor. Acaba su oradan mi geliyor 🤔

Merkezi sistem falan sanirim.. Bence petegin vanasini tamamen kaptip su yine gelmeye devam edecekmi bir bakin.
Conta ile alakaliysa gelmeye devam eder sanirim 🤔
Oda zaten kullanmadiginiz odaymis vanayi kapatinca su gelmezse tesisatci gelene kadar kapali kalsin. Parkeler islak kalirsa kotu olur.

Bir de peteklerin yaninda hava alma yeri oluyor. Acaba su oradan mi geliyor 🤔
He işte ben o hava alma yerini bilmiyorum aradım birkaç kişiyi havasını al diyo hayatımda almadım 😬 yok bide bu merkezi falan ya standart değil insanların anlattıklarını o yüzden anlayamıyorum ben vanayı kapattım diğer yandaki eksi tarafa çevirdim su gelmeye devam sinirlerim bozuldu gece gece :KK14:

hava olabilir mi petekte ? çıt çit ses geliyormu petekten
Vanalarını kapatın tamirci gelene kadar. Belki contası eskimiştir. O yüzden vanadan su kaçırıyordur.
Mumkunse kombiyi kapatin. Sistemdeki su olmasi gerekenin altina duserse kombiye zarari olabilir. Su tam nereden geliyor?
ya uykusuz kalmayın oyle sabahlayacak bırsey yok vanayı kapatınca gecer ama altında bırseyler olsun yıne kova leğen ne varsa yıne tabı ama sabahlamayın yazıktır gunahtır o kadar da degıl :)
Geçen yıl oturduğum evde tek vana vardı alttan
Onu kapatınca petek yanmıyodu
Heeee merkezi sistem ama herkes kullandığını ödüyor anladım en sonunda :KK70: siz petekleri diğer vanalardan kapayıp uyuyun. Ama evde bebek varsa kapatmayın üşür altına havlu serin. Yarında mutlaka bi tamirci bulursunuz.
Kızlar akşam akşam derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim cevapladınız ettiniz o kadar çok sağolun sorunumu çözdüm biraz sizin söylediklerinizden biraz tesisatçı buldum telefonla konuştum esas vanayı öğrenmiş oldum işte başa gelince öğreniliyo bazı şeyler :KK48:

Back
X