Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende davetiye nosu isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim bu arada güvenimi boşa çıkartmamak şartıyla elbette
ben 4 tane davetiye numarası göndermiştim 4 tanesinide kullanılıyormuymuş alan olmuş mu
ben hapsini denedim ama malesef gecersiz ciktilar, lutfen bir adet de bana gondebilir misiniz? ama lutfen mesaj ile.. yoksa yakalayamiyorum,
Bende yolladım canım sana
cok teskkur ederim size, bu foruma uye olmayi 4 yasindaki minik kizimizi kisirlastirma ile ilgili sorularimiza cevap bulmak cin istemistim. ben yurtdisinda yasiyorum. minik tatlim da annemlerle corluda ama benim minigim 4 haziranda hain bir kangalin saldirisi sonucu olmus benim de yeni haberim oldu, olum nasil aci birseydir, bu sevgiyi de aciyi da anlayabilicek olan yine baska hayvanseverler cunku baskalarinin gozunde, nerdeyse delirmis gibi goruluyorusunuz,
size hayvaninizla birlikte saglikli mutlu ömurler dilerim
canım hangi davetiye numarasını kullandığını ve petarkadaş üyye adını yazarsan sürümüze ekleriz birbnirimizi davetiye numaranıda söylersen kullanıldığını öğrenmiş olurlar boşuna denemezlerCanım sayende pet arkadaşa üye olabildim desteğin ilgin ve güvenin için çok teşekkür ederim güvenini boşa çıkarmayacağım
gsm_lee teşekkür ederim
cok teskkur ederim size, bu foruma uye olmayi 4 yasindaki minik kizimizi kisirlastirma ile ilgili sorularimiza cevap bulmak cin istemistim. ben yurtdisinda yasiyorum. minik tatlim da annemlerle corluda ama benim minigim 4 haziranda hain bir kangalin saldirisi sonucu olmus benim de yeni haberim oldu, olum nasil aci birseydir, bu sevgiyi de aciyi da anlayabilicek olan yine baska hayvanseverler cunku baskalarinin gozunde, nerdeyse delirmis gibi goruluyorusunuz,
size hayvaninizla birlikte saglikli mutlu ömurler dilerim
canım hangi davetiye numarasını kullandığını ve petarkadaş üyye adını yazarsan sürümüze ekleriz birbnirimizi davetiye numaranıda söylersen kullanıldığını öğrenmiş olurlar boşuna denemezler
Arkadaşlar bende davetiye numrası göndereyim gene davetiye no su isteyen arkadaşlar olursada bana özel mesajla bilidirim yapabilirsiniz
906cf11083fc0b1c68e8279e0fcdfa7d
69fe12556602c91fe822cbecff7e3bc2
8a4a4f7fe0610c2263141b60265f0aca
3a92c5c8211bf9a588198f1c42aeb504