estagfirullah canim ne demek tesekkur ederim dusundugun icin cok naziksin.Evet haklisin aslinda ama o kadar cok yoruldumki yedi yildir ama buna ragmen gidecektim tabiki dr Istanbul'da ama fransadaki turk dr um sagolsun orada ugresma dedi ve bir suru testler yazdi bana insallah donuste yaptiracagim ve 4 eyluldede paris hastanesinde avrupada bayagi unu olan bir drmus diye netten arastirdim ondan randevu aldik ona gidecegiz insallah bakalim neler isteyecek bizden ama sunu biliyorumki tekrar cok yorucu gunler bekliyor bizi hayirlisi insallah herzaman birbirimize dua edelim insallah.Tekrar dusundugun icin tesekkurler canim Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi ve almayi nasip etsin insallah.
rica ederim nurseay o gideceğin dr un yaptıracağı tahlilleri banada yazarsan sevinirim haklısın canım çok zor günler bizleri bekliyor rabbim bize sabır ve güç versin inşallah biz zor günlerede katlanırız yeterki hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun rabbim tüm isteyenlere o annelik duygusunu tattırsın inşallah amiiiiin inşallah birgün o haberi verir ve alırız hayırlısıyla
hoşçakal