Pespese dusuk yapip sebebi bulunmayan arkadaslar var mi?

estagfirullah canim ne demek tesekkur ederim dusundugun icin cok naziksin.Evet haklisin aslinda ama o kadar cok yoruldumki yedi yildir ama buna ragmen gidecektim tabiki dr Istanbul'da ama fransadaki turk dr um sagolsun orada ugresma dedi ve bir suru testler yazdi bana insallah donuste yaptiracagim ve 4 eyluldede paris hastanesinde avrupada bayagi unu olan bir drmus diye netten arastirdim ondan randevu aldik ona gidecegiz insallah bakalim neler isteyecek bizden ama sunu biliyorumki tekrar cok yorucu gunler bekliyor bizi hayirlisi insallah herzaman birbirimize dua edelim insallah.Tekrar dusundugun icin tesekkurler canim Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi ve almayi nasip etsin insallah.

rica ederim nurseay o gideceğin dr un yaptıracağı tahlilleri banada yazarsan sevinirim haklısın canım çok zor günler bizleri bekliyor rabbim bize sabır ve güç versin inşallah biz zor günlerede katlanırız yeterki hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun rabbim tüm isteyenlere o annelik duygusunu tattırsın inşallah amiiiiin inşallah birgün o haberi verir ve alırız hayırlısıyla
hoşçakal

benimde 5 tane dustu benimki rahim anemisi kalp seklindeymis rahim ondan dustugu soyleniyor 4 tanesi dustu bir taneside kalbi durdu 7 haftalikken tedavi goruyorum butun testlerim yapildi esimde sorun yok simdi tek sey bir tane hap varmis ondan hep olumlu sonuc almislar onu verecekler takrar bebek deniyorum o hapi kullanan kisilerin hepsininde bebegi saglikli dusmeden dogmus olurya bende hamile kalir dusmeden 9 ayimi tamamlarsam sizlerle paylasirim insallah ayrica bu hap baska hastalik icinmis ama allahin isi iste bebegin dusmesini onluyormus neyse allah kolaylik versin cumlemize kizlar

benimde 5 tane dustu benimki rahim anemisi kalp seklindeymis rahim ondan dustugu soyleniyor 4 tanesi dustu bir taneside kalbi durdu 7 haftalikken tedavi goruyorum butun testlerim yapildi esimde sorun yok simdi tek sey bir tane hap varmis ondan hep olumlu sonuc almislar onu verecekler takrar bebek deniyorum o hapi kullanan kisilerin hepsininde bebegi saglikli dusmeden dogmus olurya bende hamile kalir dusmeden 9 ayimi tamamlarsam sizlerle paylasirim insallah ayrica bu hap baska hastalik icinmis ama allahin isi iste bebegin dusmesini onluyormus neyse allah kolaylik versin cumlemize kizlar
merhaba çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok merak ettim ne ilacıymış o ismini yazarmısın hangi hastalık için kullanılıyormuş benimde 3 düşüğüm oldu benimkilerin karnımda kalbi durdu bu yüzden çok merak ettim kullanılan ilacı cevaplandırırsan sevinirim amin canım allah sanada kolaylık versin

arkadaslar gelismelerden haberdar ederseniz cok sevinirim cunku belki birimizin kacirdigi ama bir digerimizin buldugu biseyler vardir.Allah en kisa zamanda sag salim saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.

nursenay kan pihtilasmasi dusuge neden oluyormus bu yuzde once aspirin tedavisi yapiliyo sonuc alinamiyorsa igne tedavisi yapiliyo yani kanda al yuvarlarla ak yuvarlarin dengesizliginde testini yaptir belki ondandir

Mserap canim ilaci daha vermediler hamile kalinca verecekler suan deniyorum hanile kalmayi onuda hizlandirmak icin birbaska hap verdiler ben genelde cabuk hamile kalirim ama doktorum dahada cabuk kalmam icin ilac verdi yarin basliyorum ilaca ins gelen ay hamileyim diye yazarim ha ilaca gelince baska hastaligin tedavisinde kullaniyorlarmis canim dr fazla bir aciklama yapmadi ismini soyleyin dedik onuda soylemedi bitkisel karisimdan yapilan bir hapmis genelde butun haplar bitkilerden oluyor ama dr cok umitli konustu canim ins hic bu hapi kullanipta bebegi dusen olmadi ama adetin 1 gun dahi gecikse hemen test yaptir gec kalmadan vercez o hapi dedi her ay hamilelik testi yaptirmaktan bir hal oldum gelen aya umuyorum hamile kalabilirim ins diye cumlemize bol sabirlar versin canim hapin ismini ogrenirsem yazarim sanada gecmis olsun sanada kolay gelsin

bende 2 bebegımı kaybettım testler yapıldı kan pıhtılasması sorunum varmıs arkadaslar
sımdı tekrar deıyoruz hamılelıkte kan sıvılastırıcı ıgne kullanacagım ıns.
ınsanın gucu tukenıyor etraftakı arkadaslara balıyorum benımle bırlıkte hamıle kalanlara hepsı gunluk guneslık mutlu mesut dolanıyor ama her seferınde kaybedıyorum buda bzım ımtıhanımız galıba rabbım hepımıze dayanma gucu versın :KK43:

merhaba arkadaşlar buraya umut dağıtmak için üye olacaktım ama olmadı iki gün önce 4.düşüğümü yaptım ben yinede yaşadıklarımı ve sizin deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum bende faktör 5 denilen pıhtılaşma problemi var bunu son iki gebeliğimde öğrendim ve kan sulandırıcı iğne kullandım sonuncuda herşey iyi gidiyordu ama olmadı yine kalbi durdu sanırım başka bir problem var ama biliyorum ki inşallah bizde güzel günler göreceğiz sizde lütfen inancınızı kaybetmeyin bu bizim gerçeğimiz ve biz bunula yaşamak zorundayız şimdiden hepinize teşekkürler mesajlarınızı bekliyorum

merhaba nilüfer acaba arkadaşının doktorunun ismini ve hangi ilde olduğunu bana gönderirmisin?

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ben acemiyim biraz önce bişeyler yazdım ama başarılı oabildim mi bilmiyorum ben sizlere moral verbilmeyi hayal ediyordum umut verebilmeyi ama 2 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktı ve kalbi durdu malesef ben faktör 5 denilen pıhtılaşma hastsıyım her gün sabah akşam iğne oldum herşey hiç olmadığı kadar yolundaydı hatta ilk defa kalp atışlarını duymuştum ama nasip değilmiş araştırmaya devam ettiricem en son eskişehirde bir profesöre gittim takip ediyodu lütfen sizlerde bildiklerinizi gönderin fikir alışverişinde bulunalım ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin bu sıkıntıların sonu aydınlık inşallah şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ben acemiyim biraz önce bişeyler yazdım ama başarılı oabildim mi bilmiyorum ben sizlere moral verbilmeyi hayal ediyordum umut verebilmeyi ama 2 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktı ve kalbi durdu malesef ben faktör 5 denilen pıhtılaşma hastsıyım her gün sabah akşam iğne oldum herşey hiç olmadığı kadar yolundaydı hatta ilk defa kalp atışlarını duymuştum ama nasip değilmiş araştırmaya devam ettiricem en son eskişehirde bir profesöre gittim takip ediyodu lütfen sizlerde bildiklerinizi gönderin fikir alışverişinde bulunalım ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin bu sıkıntıların sonu aydınlık inşallah şimdiden teşekkürler

cok buyuk gecmis olsun canim allah ayni aciyi birdaha yasatmasin gercekten inanilmaz aci birsey ama allah verip allah aliyor kurban oldugum allahin vardir bir bildigi eger bu kaderimizde varsa olacaksa olur ha dogup yuzunu gormektense boyle olmasi belki daha hayirli belki sakat olcak belki dogup olecek bunu demek bile istemiyorum canim ayni acilari bende yasadim ama kendime hep teselli verdim ya dogup dunyaya gelip olseydi ne yapardim diye ya sakat olsaydi diye sizleri teselli edeyim derken kirdimsa affola sanada cokcok gecmis olsun canim insallah bu gunlerde gecer tekrar bebeklerin olur

rica ederim nurseay o gideceğin dr un yaptıracağı tahlilleri banada yazarsan sevinirim haklısın canım çok zor günler bizleri bekliyor rabbim bize sabır ve güç versin inşallah biz zor günlerede katlanırız yeterki hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun rabbim tüm isteyenlere o annelik duygusunu tattırsın inşallah amiiiiin inşallah birgün o haberi verir ve alırız hayırlısıyla
hoşçakal

merhaba canım ınşallah ıyısındır.Tabiki dr un yaptıracağı testleri yazarım inşallah hepimiz güzel şeyler paylaşmak içinde yazışırız buradan.Randevum 4 eylül de inşallah.Gelişmelerden haberdar edelim bırbırımizi.Kal sağlıcakla...

nursenay kan pihtilasmasi dusuge neden oluyormus bu yuzde once aspirin tedavisi yapiliyo sonuc alinamiyorsa igne tedavisi yapiliyo yani kanda al yuvarlarla ak yuvarlarin dengesizliginde testini yaptir belki ondandir

canım teşekkür ederim bu testi yaptırdık ama son bırtane daha kalmış dedı son gıttıgım dr ınsallah onuda yaptıracagız bakalım hayırlısıı ınsallah guzel haberlerde buluşmak uzere...

merhaba umutçuğum inşallah başka baharda umut dağıtırsın çok büyük gecmiş olsun canım bes dusuk yapan bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum ama ınsallah en kısa zamanda toparlanırsın senınde dedıgın gıbı bu sıkıntıların sonu aydınlıktır ınşallah herkese bır ımtıhan verılmiş bıze düşen tedbırımızı almak araştırmalarımızı yaptırmak ve tevekkül etmek ınşallah en kısa zamanda saglıklı bır bebege kavuşursun canım bugunlerde gececek ınşallah sevgıyle ve sağlıcakla kal canım...

umut geçmiş olsun hayırlısı arkadasım.hepimizin başından gecti.için acıyor biliyorum ama bundada var bir hayır diye düşün.doktorun ne diyor iğneleride kullanmışsın.ben son düşüğümde başladım iğneye ama bugün tahlil sonuçlarımı gösterdim heteriziot mutasyonu saptandiı bende daha önce de çıkmıştı ama iğneye çok erken başlamak gerekiyormuş dkt.öyle söyledi..sende yapılması gereken neler varsa dokt.yaptır.nasip bizlerde alacağız kucağımıza inş.

öncelikle geçmiş olsun diyorum canım..düşük yapılmasının sebebi bebeğin dna sında bi eksiklikten kaynaklıdır..yani doğsa bile hayata tutunamayacaktır..bu yüzden düşükler olur..en kısa zamanda tatlı bi bebişin olması dileğiyle..:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bende 2 tane düşük yaptım gata da bana da bir sürü test yapıldı fakat malesef sebebi ortaya çıkmadı çok araştırıyorum bu sitenin de çok faydası oluyor sayenizde yeni yeni şeyler öğreniyorum..mesela ben düşüğün spermdeki bozukluktan kaynaklandığını bilmiyordum sayenizde öğrendim eşime sperm testi yaptırmalı mıyım kısa zamanda sonucu çıkar mı?Ben bunları düşünmekten kafayı yicem neden oldu niçin oldu diyorum sürekli bunu düşünüyorum arkadaşlar ne olur birbirimize destek olalım düşükler sonucunda başarılı hamilelik yaşayan arkadaşlarımız nasıl o noktaya geldiklerini bize anlatıp bilgilendirsinler ne olur?Umarım bu sene hepimiz başarılı bir hamilelik yaşarız Allah hepimize nasip etsin bunu.

bende 2,5 yıllık evlıyım.olu gebelık geçırdım.kurtaj oldum 2 seneye yakın oldu.şimdi tekrar hamıleyım daha 2ay 1 gun oldu.ben ılkınde kalp atısını duyamamıştım.bu kez duyduk ama korkuyorum duracak dıye.Allah korusun.kalp atısı durunca kanama falan gıbı belırtı oluyormu.henuz belırtım yok herşey normal gıbı ama tereddutteyım.dun tekrar ultrasona gırmek ıstedım doktorum gerek yok boşyere rısk alma dedı.çok merak edıyorum.sanada çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlısıyla kalırsın inşallah sonu hayır olsun

bende 2,5 yıllık evlıyım.olu gebelık geçırdım.kurtaj oldum 2 seneye yakın oldu.şimdi tekrar hamıleyım daha 2ay 1 gun oldu.ben ılkınde kalp atısını duyamamıştım.bu kez duyduk ama korkuyorum duracak dıye.Allah korusun.kalp atısı durunca kanama falan gıbı belırtı oluyormu.henuz belırtım yok herşey normal gıbı ama tereddutteyım.dun tekrar ultrasona gırmek ıstedım doktorum gerek yok boşyere rısk alma dedı.çok merak edıyorum.sanada çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlısıyla kalırsın inşallah sonu hayır olsun

canım öncelikle tebrik ederim seni umarım iyi bir hamilelik yaşarsın,merak etme aklına olumsuz şeyler getirme her hamilelik bir değil,kalp atışını duyduysan eğer işin daha kolay doktoruna bir dahaki gidişinde sor coraspin kullanabilir miyim diye belki faydası olur sana.bu arada bende bebeğim karnımda öldüğünde anlamamıştım hiçbirşey olmadı yalnızca bulantılarım kesilmişti ama sen bunları düşünme canım iyi düşün iyi olsun

X