• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pespese dusuk yapip sebebi bulunmayan arkadaslar var mi?

benimde 3 tane bebegim öldü.ama doktorlar bişey bulamadılar.hem eşime hemde bana genetik araştırmalar yapıldı...en sonki bebegimde ölünce otopsi yapıldı....oda temiz çıktı.doktorumun dedigi. sebepsiz bebek ölümleri ... şuan tarihe geçmiş durumdayım... :a015:

canim ya Allah yardimcin olsun gercektende zor seyler yasiyoruz ama ne yapalimki tekrar denemekten ve yine umit etmekten baska caremiz yok insallah Allah'im birgun guldurur hepimizi Ben bu tibbin sebepsiz dedigi seylerle ilgili bir dua buldum daha dogrusu yasayanlar tavsiye ediyorlar israrla ve tibben bisey olmadigina gore demekki oyle birsey onu deneyecegim insallah belki sende duymussundur senin durumunda olan bircok insanda ayni seyleri soyledi bana hayirlisi insallah.

canım bende zaten ondan korkuyorum serklaj yapıldı eğer yine problem olursa bebeklerimi kaybedersem ozaman ne olacak
yeni bir kayıp yeni bir yıkım yaşamak istemiyorum inşALLAHTA olmaz
yüce rabbim hepimize yardım etsin

canım özelin kapalı nerelisin diye soracaktım TÜRKİYEDE HANGİ İLDENSİN

Canim eger adini koydularsa yani teshis olarak inaniyorumki bu defa olacaktir Allah'in izniyle.Denemekten korkma bak benimde bes dusugum olmasina ragmen en son dusugu yaptigim gun sancilar icinde aglayarak bir daha cocuk istemiyorum dememe ragmen yine azimle istiyorum cunku o duygunun tadi damagimda kaldi annelik duygusu kucagina alamasanda goremesende onu hissetmek en guzel seymis.Ama beklemek zorundayim.Sana tavsiyem bir daha denemekten korkma bu defa Allah'in izniyle olacak.Insallah Rabbim kucaklarimiza almayi ve bebislerimizin yuzune doya doya bakmayinasip etsin.

Ha hic bakmadim kapali acik nasil yapilir ozel sadece sayfalara giriyorum bir bakarim :))ben Istanbul'danim canim.

arkadaslar ben yedi yillik evliyim ve bes tane dusugum oldu ama bir turlu sebebi bulunamiyor gittigim butun dr lar hersey normal diyor esimde ve bende artik dayanamiyorum her seferinde bu defa tamam insallah diyorum ama sonuc yine ayni oluyor aranizda benim gibi olan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.

araştırma hastanesi varsa bulunduğunuz şehirde genetik testi yaptırın kendinize pıhtılaşmadan kaynaklı düşük yaşıyor olabilirsiniz...

nurseay canım benim de aynı şekilde,yani canlı bebek düşmüyor.hiç canlanmamış ya da kalbi durmuş bebeği vücut atmaya çalışıyor.ilkini kendi attı işte,2. sinde progestan içtiğim için atamadı vücut,başka doktora gittim,progestan için erkendi dedi.doktor kalp atışını gördükten sonra progestan vermeliydi dedi.o tutmuş.o yüzde mecburen operasyon oldum.perşembe oldum hala kanamam devam ediyo inşallah normaldir.şimdi genetik testler yaptırcaz,herşey normalse hemen denicem.çok istiyorum ya,yaşım da 31 oldu,geç kalmış hissediyorum kendimi.senağlama

nurseay canım benim de aynı şekilde,yani canlı bebek düşmüyor.hiç canlanmamış ya da kalbi durmuş bebeği vücut atmaya çalışıyor.ilkini kendi attı işte,2. sinde progestan içtiğim için atamadı vücut,başka doktora gittim,progestan için erkendi dedi.doktor kalp atışını gördükten sonra progestan vermeliydi dedi.o tutmuş.o yüzde mecburen operasyon oldum.perşembe oldum hala kanamam devam ediyo inşallah normaldir.şimdi genetik testler yaptırcaz,herşey normalse hemen denicem.çok istiyorum ya,yaşım da 31 oldu,geç kalmış hissediyorum kendimi.senağlama

Arkadaşım pes etmek yok yola devam menapoza kadar zamanımız var.Benim bi arkadaşım 33 de evlendi 34 de anne oldu.Kader işte ne yapabilirsinki canım.Rabbim inşallah bizede verir....:emir_bebek:

araştırma hastanesi varsa bulunduğunuz şehirde genetik testi yaptırın kendinize pıhtılaşmadan kaynaklı düşük yaşıyor olabilirsiniz...

tesekur ederim.Evet genetik testide yaptirdik iki yil once ve normal guzel cikti.Pihtilasma testide yapildi normal iste beni meraklandiranda hersey yapildi ama sebep?????????????????????????????

canim Allah yardimcin olsun gecmis olsun kanamanin olmasi normal benim dort dusugumde on gun belki biraz daha surmustu besincide yani birbucuk ay oncekinde ise onbes gun surdu yani normal.evet haklisin benide dr mahvetti progestana cok erken baslatti hatta fitildi bu yuzdende bebegin gelisimi besinci haftada kalmasina ragmen onikinci haftada dusugu yaptim.artik fazla progestan kullanmamdanmi bilmiyorum bu defaki cook kotu oldu sancisi falan.dusuklerden sonra hemen hamile kalma ihtimali cok yuksek benim daha once hemen olmustu.genetik testi icinde hangi sehirdesin bilmiyorum ama bir yila yakin surede randevu veriyorlar insallah hayirlisi olur canim birbirimize dua edelim cok zor bir durum toparlanmak cok zor ben daha ne psikolojikman ve nede fizikman tam duzelmis degilim.Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize insallah.

Canim eger adini koydularsa yani teshis olarak inaniyorumki bu defa olacaktir Allah'in izniyle.Denemekten korkma bak benimde bes dusugum olmasina ragmen en son dusugu yaptigim gun sancilar icinde aglayarak bir daha cocuk istemiyorum dememe ragmen yine azimle istiyorum cunku o duygunun tadi damagimda kaldi annelik duygusu kucagina alamasanda goremesende onu hissetmek en guzel seymis.Ama beklemek zorundayim.Sana tavsiyem bir daha denemekten korkma bu defa Allah'in izniyle olacak.Insallah Rabbim kucaklarimiza almayi ve bebislerimizin yuzune doya doya bakmayinasip etsin.

canım güzel dileklerin
vermiş olduğun pozitif düşüncelerden dolayı tebrik ediyorum
insanoğlu işte yinede korkuyor

işALLAH bu sefer bebeğimi kucağıma alıp bir ömür doya doya
mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçiririm
tabi ilk önce hayırlısıyla

canım ben seninle aynı fikirde değilim.canlı bebek düşüyor.ben düşüklerimin ikisinide 16 haftalık yani 4 aylık yaptım.onların gelişimlerine şahit oldum hareketlerini izledim.parmaklarını bile saydım.senağlama am olmayınca olmuyor demekki.sebep hala bulunamadı.birsürü test,rahim filmi,eşli gen analizi hepsi yapıldı.

canim Allah yardimcin olsun gecmis olsun kanamanin olmasi normal benim dort dusugumde on gun belki biraz daha surmustu besincide yani birbucuk ay oncekinde ise onbes gun surdu yani normal.evet haklisin benide dr mahvetti progestana cok erken baslatti hatta fitildi bu yuzdende bebegin gelisimi besinci haftada kalmasina ragmen onikinci haftada dusugu yaptim.artik fazla progestan kullanmamdanmi bilmiyorum bu defaki cook kotu oldu sancisi falan.dusuklerden sonra hemen hamile kalma ihtimali cok yuksek benim daha once hemen olmustu.genetik testi icinde hangi sehirdesin bilmiyorum ama bir yila yakin surede randevu veriyorlar insallah hayirlisi olur canim birbirimize dua edelim cok zor bir durum toparlanmak cok zor ben daha ne psikolojikman ve nede fizikman tam duzelmis degilim.Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize insallah.
nurseay acanım ben izmirde yaşıyorum,gerçekten o kadar uzun süreye mi verirler ,çok uzun ya.perşembe ya da cuma kontrole gidicem dr. kürtajdan 1 hafta sonra çağırmıştı.gittiğimde konuşup sorarım.doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde,belki daha önceye aldırır tahlilleri,umarım yani.

canım ben seninle aynı fikirde değilim.canlı bebek düşüyor.ben düşüklerimin ikisinide 16 haftalık yani 4 aylık yaptım.onların gelişimlerine şahit oldum hareketlerini izledim.parmaklarını bile saydım.senağlama am olmayınca olmuyor demekki.sebep hala bulunamadı.birsürü test,rahim filmi,eşli gen analizi hepsi yapıldı.
canım seninki daha zormuş,en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz inşallah.benimkiler ya hiç canlanmadı ya da çok erken zamanda kalbi durdu.herkesin bi değişik işte.

canim simgenin kastettigi oniki haftadan onceki dusukler icin gecerli ondan sonrakiler farkli.hepimize gecmis olsun Allah birdaha gostermesin

nurseay acanım ben izmirde yaşıyorum,gerçekten o kadar uzun süreye mi verirler ,çok uzun ya.perşembe ya da cuma kontrole gidicem dr. kürtajdan 1 hafta sonra çağırmıştı.gittiğimde konuşup sorarım.doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde,belki daha önceye aldırır tahlilleri,umarım yani.[/QU

kromozom analizini univ hastanelerinde yapiyorlar bildigim kadariyla yani ben ist 'da çapa ya yonlendirilmistim genetik bolumune gidiyorsun once bir soyagaciniz cikartiliyor sonra kan alinacak yere gonderiliyorsunuz randevu suresi uzun oluyor bize hemen hemen bir yila yakin bir surede vermislerdi randevuyu cunku heryerde yapilan bir test degil ama bir hemsire tanidik vasitasiyla unuttum ama galiba alti yedi aya vermislerdi senin dr nun hastanesinde yapiliyorsa heralde yardimci olur sana yani insallah daha erken bir zamana verirler randevuyu.gelismelerden birbirimizi haberdar edersek iyi olur benimde bir sonraki randevum 4 eylulde sabirla bekliyorum bakalim ne olacak Allah'tan hayirlisi hepimiz icin canima.s.

Arkadslar Ben 2 Düşük Yaptim 22 Yasindayim Biri4 Digeri 7 Haftalikti Kalp Atişlari Da Yoktu Kendiliginden Düşük Yaptim We Akilli Doktorum Hiç Bir Ilaç Wermedi Kan Surubu Falan Bana Tahlilleri Yapmadilar 3 Düşüktrn Sonra Yapiliomus Valla Ben Anlamadim 2 Doktorda Ayni Seyleri Dedi Ben Ne Yapayim şimdi Anlamadim 10 Ay önce Düşük Yaptim

öncelikle herkeze geçmiş olsun rabbim bir daha bize o zor günleri yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 3 kez düşük yaşadım benim bebeklerimin karnımda kalp atışları durdu malesef düşük değil kürtaj oldum yani bebeklerimi 8,11,8 . hft kybettim allah kimseye bu acıları yaşatmasın çok zor çünkü hepiniz bilirsiniz yapılan araştırmalarda bir sebebi bulunamadı sebebinin olmamasınada bir anlam veremiyorum 3 defa aynı şeyi yaşıyorum ve dr lar sebepsiz diyor nasıl oluyor kafayı yemek üzereyim düşünmekten son hamileliğimde progestan,kan sulandırıcı iğne ,aspirin kullandım dr um sebepsiz olanlarada bu tedavi uygulandığını söylemişti ama malesef olmadı sonu yine hüsran oldu arkadaşlar hamileliğinde bu tedaviyi uygulayan varmı yada dr u bu tedaviden bahseden arkadaşlar varmı bilgi verirseniz sevinirim
birde araştırma için sizlere yapılan testleri açık isimleriyle yazabilirmisiniz eksik olan testlerimiz varmı kontrol etmiş oluruz hep birlikte herkeze iyi geceler

Arkadslar Ben 2 Düşük Yaptim 22 Yasindayim Biri4 Digeri 7 Haftalikti Kalp Atişlari Da Yoktu Kendiliginden Düşük Yaptim We Akilli Doktorum Hiç Bir Ilaç Wermedi Kan Surubu Falan Bana Tahlilleri Yapmadilar 3 Düşüktrn Sonra Yapiliomus Valla Ben Anlamadim 2 Doktorda Ayni Seyleri Dedi Ben Ne Yapayim şimdi Anlamadim 10 Ay önce Düşük Yaptim

gecmis olsun canim tekrar bebek dusundugunde dahiliye bolumune git kan sayimi falan yaptir bebek dusundugunu soyle eger kansizsan dr zaten kan ilaclari verecektir ama dusukle ilgili testler yaptirmadiysa dr lar bence iyi bir dr bul pihtilasma,kizamikcik,tiroidlerine falan baksinlar yazik bosa zaman kaybetme ben bes tane dusuk yaptim ama sebebi hala bulunamadi hayirlisi hepimiz icin.

saol canım senininki daha zor Allaha bol bol dua edelim bize saglıklı bebekler nasip etsin bizim komsumuzun gelini 11 düşük yapmıs ben inanamadım şimdi 2 kızı war ama hamileliginde vc ye bile gitmemiş
ltına sürgü tutulmus yani herseyin vakti saati vardırAllah günlüne göre wersin

Back
X