Pespese dusuk yapip sebebi bulunmayan arkadaslar var mi?

öncelikle herkeze geçmiş olsun rabbim bir daha bize o zor günleri yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 3 kez düşük yaşadım benim bebeklerimin karnımda kalp atışları durdu malesef düşük değil kürtaj oldum yani bebeklerimi 8,11,8 . hft kybettim allah kimseye bu acıları yaşatmasın çok zor çünkü hepiniz bilirsiniz yapılan araştırmalarda bir sebebi bulunamadı sebebinin olmamasınada bir anlam veremiyorum 3 defa aynı şeyi yaşıyorum ve dr lar sebepsiz diyor nasıl oluyor kafayı yemek üzereyim düşünmekten son hamileliğimde progestan,kan sulandırıcı iğne ,aspirin kullandım dr um sebepsiz olanlarada bu tedavi uygulandığını söylemişti ama malesef olmadı sonu yine hüsran oldu arkadaşlar hamileliğinde bu tedaviyi uygulayan varmı yada dr u bu tedaviden bahseden arkadaşlar varmı bilgi verirseniz sevinirim
birde araştırma için sizlere yapılan testleri açık isimleriyle yazabilirmisiniz eksik olan testlerimiz varmı kontrol etmiş oluruz hep birlikte herkeze iyi geceler

canim gecmis olsun birebir ayni zamanlarda kaybetmisiz bebeklerimizi ama benim besinciyide birbucuk ay oce kaybettim Allah kimseye gostermesin.haklisin yapilan testleri buradan takip etsek birbirimizle belki bir ipucu buluruz birbirimiz icin insallah diyelim.Bana kromozom analizi,pihtilasma,tiroid,kizamikcik,Igg,Igm,antikuagulan,hsg(rahim filmi),toksoplazma,anti hbs,anti hiv hatirladiklarim bunlar ve sperm testi yapildi ama hicbisey bulunamadi son olarak 4 eylule randevu verdiler amh ve inhibine testleri yapilacakmis ama bunlardanda pek bir sonuc cikmazmis nette bir dr a sormustum.Sana neler yapildi canim belki gozden kacirdiklarimiz vardir.Bu arada evet bende hamileliklerimde bol bol progestan aspirin gibi seyler kullandim ama eger bebegin kalbi durmussa yada hic calismamissa progestan bosu bosuna bebegi tutup zaman ve umut kaybettiriyor.Allah birdaha yasatmasin insallah hepimize.

nurseay ordamısın sana bişi söylemek istiyorum ama özelden nasıl mesaj yazılıor

kızlar aynı sorun bendede var 4 tane bebeğimi kaybettim inşallah birdahakini kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip eder rabbim

osmakcım bana gönderdiğin özel mesajı okudum canımm bir gelişme varmı

merhaba arkadaşlar... bende 4 düşük yaşadım... düşük değil aslında 4.nünde kalp atışaları durdu.ilki ikizdi doğsalardı 5 çocuk annesi olacaktım ama nasip değilmiş.benim doktorum ege üniv. her türlü yapılabilecek ne varsa yapıldı genetiktede sebebi olmayan düşüklerin içine alındı...şimdi tekrar çalışmalara başladık..çok korkuyorum ama bebeğimi kucağıma almakta istiyorum.o yüzden arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum allahım herkese nasip etsin...

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz acemiyim yani. Bende iki düşük yaptım bir yığın tahlillerim oldu düşük miktarda kan pıhtılaşması çıktı ve tiroidlerimde problem çıktı TSH 8,30 du tekrar tahlil olunması için tiroid ultrasonografisi çekildi kan tahlili yapıldı bu seferde düşmüştü normale inmişti 3,40 tı şimdi 7 temmuzda sintigrafi çekilecekmiş bakalım ondada normal çıkarsa sorunum bulunamamış olacak niye bir inip bir çıkıyor anlamadım bebeklerimin birini 5 haftalık diğerini 8 haftalıkken düşürdüm hala çok üzgünüm ama yen bir hamilelik için beklemeye karar verdim tam bir sene benim durumumda olan biri varmı acaba Allah hepimize yardım etsin

gözekcim yok ya bulamadım arastırma yapıorum daha saol canım düşündügün için

canim gecmis olsun birebir ayni zamanlarda kaybetmisiz bebeklerimizi ama benim besinciyide birbucuk ay oce kaybettim Allah kimseye gostermesin.haklisin yapilan testleri buradan takip etsek birbirimizle belki bir ipucu buluruz birbirimiz icin insallah diyelim.Bana kromozom analizi,pihtilasma,tiroid,kizamikcik,Igg,Igm,antikuagulan,hsg(rahim filmi),toksoplazma,anti hbs,anti hiv hatirladiklarim bunlar ve sperm testi yapildi ama hicbisey bulunamadi son olarak 4 eylule randevu verdiler amh ve inhibine testleri yapilacakmis ama bunlardanda pek bir sonuc cikmazmis nette bir dr a sormustum.Sana neler yapildi canim belki gozden kacirdiklarimiz vardir.Bu arada evet bende hamileliklerimde bol bol progestan aspirin gibi seyler kullandim ama eger bebegin kalbi durmussa yada hic calismamissa progestan bosu bosuna bebegi tutup zaman ve umut kaybettiriyor.Allah birdaha yasatmasin insallah hepimize.

sanada çok geçmiş olsun daha çok yeniymiş seninkisisenağlama rabbim sabırlar versin ben sonuncusunu şubat 21 de kaybettim ama hala ağlıyorum rabbim bir daha yaşatmaz inşallah cümlemize bana yapılan testler :genetik analiz bebekten alınan parçadan yapıldı kandan istemedi dr belkide onuda yaptırmak gerekiyor bilmiyorum sana nasıl yapıldı kromozom analizi,tourch testleri,tiroid testleri,faktor v mutasyon,protrombin mutasyon,MTHFR mutasyon,protein S,protein C,lupus antikoagulan,antıkardıolıpın IgM,antıkardıolıpın IgG ,anti hıv hamileykende hormon ve kan tahlilleri yapıldı bütün değerlerim normal sadece PROTEİN S değerim yüksak çıkmış dr umda sebep yok diyor rahim filmi ve sperm testi yaptırmadım hiç dr uma sordum gerek yok dedi ama eşime söylüyorum sperm testi yaptırmasını.pıhtılaşma testlerini isimleriyle yazabilirmisin ayrıca anti hbs ne testi ben yaptırmadım o testi.amh ve inhibine testi ne amaçla yapılıyor bilgi verirsen sevinirim ilgine teşekkür ederim kendine iyi bak

merhaba arkadaşlar... bende 4 düşük yaşadım... düşük değil aslında 4.nünde kalp atışaları durdu.ilki ikizdi doğsalardı 5 çocuk annesi olacaktım ama nasip değilmiş.benim doktorum ege üniv. her türlü yapılabilecek ne varsa yapıldı genetiktede sebebi olmayan düşüklerin içine alındı...şimdi tekrar çalışmalara başladık..çok korkuyorum ama bebeğimi kucağıma almakta istiyorum.o yüzden arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum allahım herkese nasip etsin...

çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bende 3 düşük yaşadım benimde kalp atışları durdu malesef canım sana zahmet olmazsa yapılan testleri isimleriyle yazarmasın ben bu sayfada yazdım hepsini eksik testlerimiz varmı karşılaştırmış oluruz bence çalışmalara başladıysan korkuyu bir yana bırak biliyorum çok zor bende aynı şeyleri yaşadım korkmadan stres yapmadan olmuyor ama buda bize çok zararlı allah kolaylık içine rahatlık versin inşallah şimdiden teşekkürler

sanada çok geçmiş olsun daha çok yeniymiş seninkisisenağlama rabbim sabırlar versin ben sonuncusunu şubat 21 de kaybettim ama hala ağlıyorum rabbim bir daha yaşatmaz inşallah cümlemize bana yapılan testler :genetik analiz bebekten alınan parçadan yapıldı kandan istemedi dr belkide onuda yaptırmak gerekiyor bilmiyorum sana nasıl yapıldı kromozom analizi,tourch testleri,tiroid testleri,faktor v mutasyon,protrombin mutasyon,MTHFR mutasyon,protein S,protein C,lupus antikoagulan,antıkardıolıpın IgM,antıkardıolıpın IgG ,anti hıv hamileykende hormon ve kan tahlilleri yapıldı bütün değerlerim normal sadece PROTEİN S değerim yüksak çıkmış dr umda sebep yok diyor rahim filmi ve sperm testi yaptırmadım hiç dr uma sordum gerek yok dedi ama eşime söylüyorum sperm testi yaptırmasını.pıhtılaşma testlerini isimleriyle yazabilirmisin ayrıca anti hbs ne testi ben yaptırmadım o testi.amh ve inhibine testi ne amaçla yapılıyor bilgi verirsen sevinirim ilgine teşekkür ederim kendine iyi bak

tesekkurler canim amin Rabbim cumlemize sabirlar versin bir daha gostermesin.Bebektenn aldiklari parcayla yapilan patoloji onun sonucu sadece o bebek icin gecerli olan bir testmis.Kromozom analizi farkli univ hastanelerinde koldan alinan kan ornegiyle yapiliyor anne ve babadaki kromozom sayisina bakiliyor tam anlayamadim ama galiba yaptirmissin.Pihtilasma icin bende aptt ye bakildi ama nette bir dr a sormustum oda bana belki trombofili olabilir demisti buda sanirim pihtilasmayla ilgliymis.Aslinda normalde uc ayin altindaki bebeklerde rahim filmis istenmiyormus ama benim sol yumurtaligim biraz geride oldugu icin bakilmasini istedi dr ve daha yeni yaptirdik diger dr lar gerek yok demisti.sperm testine gelince ona tabiki gerek var bende ucuncude istedi dr hatta besinciden sonra tekrar yaptirdik cunku sekil bozuklugu olan v s spermlerden dolayida anomalili bebek olusabilip oda gelisemeyebiliyormus.ama bizim oda normal cikti.
alti cizili testler bana yabanci geldi ya isimleri farkli bende yada yapilmamis bize,anti hbs yi bilemiyorum canim ama sana pihtilasma yapilmis protrombin.AMH ve INHIBINE testlerini yeni soyledi dr arastirdim biraz yumurta kalitesiyle ilgili testmis ama bir dr pek bir sonuc vermez dedi bana.zaten sIk yapilan testler degilmis cunku pahaliya geliyormus bizde gorecegiz bakalim 4 eylulu bekliyorum.Rica ederim canim ne demek yardimci olabilirsem ne mutlu benim icin.Insallah bir daha yasamayiz canim bol bol dua ediyoruz.Bugun disari cikmistim bebek kiyafetlerini ve hamileleri gordukce icin icin agladim ahh ahh ama ne yapabilirizki insallah birgun bizimde yuzumuz guler.goruselim insallah.

merhaba canim gecmis olsun Allah bir daha gostermesin.Bende bes dusuk yaptim ama seninki gibi kalp atislari durdugundan.Galiba dr sizede eger istiyorsaniz tekrar deneyeceksiniz dedi yani bana oyle soylemisti ama iste Allah'tan hayirlisi bizim gibilerin imtihani.insallah gelismelerden haberdar edersin canim Rabbim bebislerimizi kucaklarimza almayi nasip etsin insallah...

mserap merhaba ...rabbim kimseye göstermesin olmayanada nerde varsa kucağına almak nasip etsin tabii bizlerede.korkmaya gelince nekadar düşünmeyeceğim,stres yapmayacağım desemde o günleri nasıl gecireceğim bilmiyorum allahım.testleri yazmamamı istemişsin ama benim ege üniv.hem kadın doğumcum,hem de tıbbı genetikten takip yapılıyor.yukarıda yazdığın tahliller hepsi yapıldı.ama inan artık takibini yapamıyorum en son cvp paneli yapıldı salı günü kan verdim 25 gün sonra dediler yani çok

nurseay teşekkür ederim allahım kimseye göstermesin.bizlere nasip etsin .doğum için o masaya yatmayı düşünürken kürtaj için yatmak o acı bambaşka bişey..dediğin gibi bu imtihanı allahın izniyle vereceğiz..

m serap ve nurseay son tedbir olarak bana hamile kaldıktan sonra hemen iğneye başlayacağız heparin iğnesi denildi o kadar ....sizlerinde güzel hamile haberlerinizi bekliyorum..

nurseay teşekkür ederim allahım kimseye göstermesin.bizlere nasip etsin .doğum için o masaya yatmayı düşünürken kürtaj için yatmak o acı bambaşka bişey..dediğin gibi bu imtihanı allahın izniyle vereceğiz..

m serap ve nurseay son tedbir olarak bana hamile kaldıktan sonra hemen iğneye başlayacağız heparin iğnesi denildi o kadar ....sizlerinde güzel hamile haberlerinizi bekliyorum..

canim tesekkurler durumlardan haberdar ederiz birbirimizi insallah. ve insallah buradan birbirimize bebegim su kadar kg dogdu :)haberlerinide veririz Rabbim'den umut kesilmez tabiki hayirlisi insallah canim

Merhaba, a.s.
benim de peşpeşe 3 düşüğüm var. Çocuğum olduğu için ilkinde benim hatam olduğuna inandım arkasından tekrar hamile kaldım çok dikkat etmeme rağmen o da 6.haftada kendiliğinden düştü. Dr. hiç bir şey söylemedi. Hamileyken yapılan tahlillerimde hiç bir anormallik çıkmamıştı. Tekrar hamile kaldım ve onunda 6. haftada kalbi durduğu için 8 haftalıktı kürtaj oldum. Yine Dr.lar hiç bir yorumda bulunmadılar. Aralarında ara vermem gerektiğini bile söylemediler. Şimdi ne öğreniyorsam kadınlar kulübünden öğreniyorum. Şimdi en az 3 ay ara vereceğiz.
Sizlerden anladığım kadarıyla tetkikler de pek bir işe yaramıyor.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin. Evlat sahibi olmak çok güzel. :1hug:

bende 3 senelik evliyim ve iki düşüğüm oldu ilkinde çok rahatsızdım kesede 39 günlüktü 36.günde kanamalar başladı hafif hafif artarak devam etti doktorum bekleyelim bakalım dedi ve büyük bi kanamayla gebelik son buldu 2. düşükte 2 ay 10 günlüktü tekrar kanamalarım başladı ve yine kanamayla son buldu gebelik doktora gittiğimizde rahim ağzında ceviz büyüklüğünde kist bulundu düşüğe neden olan bu kistmiş benim iki hamileliğimde planlı değildi doktorum da çok iyiydi
kısmet diyorum arkadaşlar ben çok üzülmüştüm gerçi kalp atışları başlamamıştı keseydi henüz ama insan yine de hazırlanıyor
hepinize kucak dolusu yumurcaklar :)

nurseay acanım ben izmirde yaşıyorum,gerçekten o kadar uzun süreye mi verirler ,çok uzun ya.perşembe ya da cuma kontrole gidicem dr. kürtajdan 1 hafta sonra çağırmıştı.gittiğimde konuşup sorarım.doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde,belki daha önceye aldırır tahlilleri,umarım yani.[/QU

kromozom analizini univ hastanelerinde yapiyorlar bildigim kadariyla yani ben ist 'da çapa ya yonlendirilmistim genetik bolumune gidiyorsun once bir soyagaciniz cikartiliyor sonra kan alinacak yere gonderiliyorsunuz randevu suresi uzun oluyor bize hemen hemen bir yila yakin bir surede vermislerdi randevuyu cunku heryerde yapilan bir test degil ama bir hemsire tanidik vasitasiyla unuttum ama galiba alti yedi aya vermislerdi senin dr nun hastanesinde yapiliyorsa heralde yardimci olur sana yani insallah daha erken bir zamana verirler randevuyu.gelismelerden birbirimizi haberdar edersek iyi olur benimde bir sonraki randevum 4 eylulde sabirla bekliyorum bakalim ne olacak Allah'tan hayirlisi hepimiz icin canima.s.
canım dün doktor kontrolüne gittim,kanamam kesilmişti,dr. tekrar gelecek dedi ve akşam yine başladı.pıhtıları atıyomuşum.şu anda çıkmayan bi tahlilim var,tekrarlayan düşüklerle ilgili.dr. ona göre genetik teste gerek olup olmadığına kara verecek.araştırma hastanesinde çalıştığından orda yapılıyomuş ve hiç sıra beklemiceksin dedi.sadece genetik test sonucu 1 ayda çıkarmış onu beklicekmişim.diğer testim p.tesi belli olucak bakalım.eğer tekrarlayan düşükse genetik değil ,ben de bi sorun olduğı çıkacak heralde.onun da çaresi vardır umarım.

X