öncelikle herkeze geçmiş olsun rabbim bir daha bize o zor günleri yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 3 kez düşük yaşadım benim bebeklerimin karnımda kalp atışları durdu malesef düşük değil kürtaj oldum yani bebeklerimi 8,11,8 . hft kybettim allah kimseye bu acıları yaşatmasın çok zor çünkü hepiniz bilirsiniz yapılan araştırmalarda bir sebebi bulunamadı sebebinin olmamasınada bir anlam veremiyorum 3 defa aynı şeyi yaşıyorum ve dr lar sebepsiz diyor nasıl oluyor kafayı yemek üzereyim düşünmekten son hamileliğimde progestan,kan sulandırıcı iğne ,aspirin kullandım dr um sebepsiz olanlarada bu tedavi uygulandığını söylemişti ama malesef olmadı sonu yine hüsran oldu arkadaşlar hamileliğinde bu tedaviyi uygulayan varmı yada dr u bu tedaviden bahseden arkadaşlar varmı bilgi verirseniz sevinirim
birde araştırma için sizlere yapılan testleri açık isimleriyle yazabilirmisiniz eksik olan testlerimiz varmı kontrol etmiş oluruz hep birlikte herkeze iyi geceler
canim gecmis olsun birebir ayni zamanlarda kaybetmisiz bebeklerimizi ama benim besinciyide birbucuk ay oce kaybettim Allah kimseye gostermesin.haklisin yapilan testleri buradan takip etsek birbirimizle belki bir ipucu buluruz birbirimiz icin insallah diyelim.Bana kromozom analizi,pihtilasma,tiroid,kizamikcik,Igg,Igm,antikuagulan,hsg(rahim filmi),toksoplazma,anti hbs,anti hiv hatirladiklarim bunlar ve sperm testi yapildi ama hicbisey bulunamadi son olarak 4 eylule randevu verdiler amh ve inhibine testleri yapilacakmis ama bunlardanda pek bir sonuc cikmazmis nette bir dr a sormustum.Sana neler yapildi canim belki gozden kacirdiklarimiz vardir.Bu arada evet bende hamileliklerimde bol bol progestan aspirin gibi seyler kullandim ama eger bebegin kalbi durmussa yada hic calismamissa progestan bosu bosuna bebegi tutup zaman ve umut kaybettiriyor.Allah birdaha yasatmasin insallah hepimize.