- 27 Nisan 2009
- 2.476
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.467
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen,çağrıldığım için rahatsız olacakları aklıma gelmez ki.Nezaketen nasıl davet edilir bi anlasam
Şimdi yani biri beni bir yere davet ettiğinde böyle bir kavramın varlığından yeni haberdar olduğuma göre aklıma gerçekten istiyor mu istemiyor mu düşüncesi gelecek ve ben nasıl karar vereceğim?
Saçmalamayın ya
Nezaketen çağırmak diye birşey olmaz
Gelsin istiyorsanız çağırırsınız istemiyorsanız çağırmazsınız
Sahi ya eşinizi sizi de " nezaketen" çağırdıysa?
Eşinde hata hiç sormayacaktı.eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
Kırmayın kadını bir kere eşiniz annesini davet etmiş artik. Yani ailenizde dünürunü ağırlamaktan mutlu olur herhalde bunda bir sorun yok.bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
Kırmayın kadını bir kere eşiniz annesini davet etmiş artik. Yani ailenizde dünürunü ağırlamaktan mutlu olur herhalde bunda bir sorun yok.bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
Esiniz teklif etmis kv tamam demis burda kv degil esine kiz bence kadin nerden bilsin oylesine davet edildigini haa hic davet edilmeden peşinize takilsa cok hakli olurdunuz o ayrieşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar