Pes etmek yok yeniden motivasyon

Canim öncelikle cok guzel kilo vermişsin tebrik ederim. Bende bu aralar kendimde vok guzel bir azim goruyorum ve basaracagima inaniyorum.
Allah nasip ederse saglik sorunu falan olmazsa 4 tane cocuk dusunuyorum. Seninkilerin arasi kac ya. Cok cocuk severim ben de. Allah bagislasin yavrularini
ilk ikisinin arası 14,5 ay. diğerleri yaklaşık 2 yaş arayla... amin canım hepimizinkileri inşallah...

ilk ikisinin arası 14,5 ay. diğerleri yaklaşık 2 yaş arayla... amin canım hepimizinkileri inşallah...

88 li misin peki ben de 87 liyim.
arada menulerini yaz da bizde gorelim.ornek olur bize canim.
bu arada ben evlendigimde de 76 kg idim. Simdi hedefim 66 olmak bakalim. Ben de basarabilirim biliyorum bunu

son 8 kg canım. amin hepimizin evlatlarına inşallah... ben şimdi evlenmeden önceki kilomdayım. ama yine de başlamışken hedefime düşeyim istedim. ya aslına bakarsak yesende acıkıyorsun, yemesende... ben de artık yememeyi seçiyorum. yazık giden yıllarımıza. bu yaşlarımızı şişman geçirmemizin hiç bir iyi yanı yok ki...
Cok dogru valla yesekte aciz yemesekte bunu beynime kazimaliyim ani bi saldirma aninda aklimda olsun
Canim senin menulerde guzel. Bu ara sende pes etmeden devam et.basaracaksin
88 li misin peki ben de 87 liyim.
arada menulerini yaz da bizde gorelim.ornek olur bize canim.
bu arada ben evlendigimde de 76 kg idim. Simdi hedefim 66 olmak bakalim. Ben de basarabilirim biliyorum bunu
Kizlar bende 89 luyum evlenmeden oncede 73 kiloydum
insallah ulasiriz hedeflerimize

Cok dogru valla yesekte aciz yemesekte bunu beynime kazimaliyim ani bi saldirma aninda aklimda olsun

Kizlar bende 89 luyum evlenmeden oncede 73 kiloydum
insallah ulasiriz hedeflerimize

Her çocukta 10 kilo gelmis desene.canim motivasyonunu kendin yuksek tutmaya çalış. Surekli kendini uyar ve dayan.
ulaşacağız merak etme

Bugun oglumun daha 5. Disi çıkıyor malum gece beni.pek uyutmadi. Sagolsun esim ikisini de disari çıkarttı da biraz uydum ve kendime geldim. Aksama da davetliyiz yemege. Nedense korkmuyorum aryik davetlerden.kendimi biliyorum ve basaracagima inaniyorum.

Bugun oglumun daha 5. Disi çıkıyor malum gece beni.pek uyutmadi. Sagolsun esim ikisini de disari çıkarttı da biraz uydum ve kendime geldim. Aksama da davetliyiz yemege. Nedense korkmuyorum aryik davetlerden.kendimi biliyorum ve basaracagima inaniyorum.

diş çıkarırken hem bebek yıpranıyor hemde anne ALLAH yardımcın olsun canım eşinde yardımcı oluyor galiba çok önemli eşin destek olması. akşam iftarda dikkat edersin sana güveniyorum tatlım

Her çocukta 10 kilo gelmis desene.canim motivasyonunu kendin yuksek tutmaya çalış. Surekli kendini uyar ve dayan.
ulaşacağız merak etme
Hamile kalmadan 80e ulasmistim canim hamilelik-dogum al-ver 85e dustum tekrar hamile kaldim dogum falan suan durum bu
Neyse hayirlisi olsun saglikla verecez bu kilolari
Canim allah yardimcin olsun cabuk gecer insallah agrilari bebeginin
Davette tatlilara dikkat et canim senin en buyuk zaafin tatli o konuda kararli olduk mu tamamdir

diş çıkarırken hem bebek yıpranıyor hemde anne ALLAH yardımcın olsun canım eşinde yardımcı oluyor galiba çok önemli eşin destek olması. akşam iftarda dikkat edersin sana güveniyorum tatlım

Evet canim zorlandığım zamanlarda sagolsun yardımcı olur. Bir de ramazan ya oruçluyum ve emziriyorum diye daha iyi.
iftarda dikkat ettim ama tatlimi da yedim birazdan menumu yazarim.

Hamile kalmadan 80e ulasmistim canim hamilelik-dogum al-ver 85e dustum tekrar hamile kaldim dogum falan suan durum bu
Neyse hayirlisi olsun saglikla verecez bu kilolari

Canim allah yardimcin olsun cabuk gecer insallah agrilari bebeginin
Davette tatlilara dikkat et canim senin en buyuk zaafin tatli o konuda kararli olduk mu tamamdir
Amin canim benim sagolasin...
Ben bir muddet haftada 1 ya da 2 kere sutlu tatli yiyorum yoksa patlamalar olabilir bende.

Evet canim zorlandığım zamanlarda sagolsun yardımcı olur. Bir de ramazan ya oruçluyum ve emziriyorum diye daha iyi.
iftarda dikkat ettim ama tatlimi da yedim birazdan menumu yazarim.

ben tutamıyorum maalesef akşama kadar süt kalmıyor canım sen yine tutuyorsun ne güzel. menünü bekliyorum canım.

Evet eve geldim ve menüm
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kadar patlıcan musakka
1 yk pilav
salata

1 dilim Güllaç yedim yaninda tulumba tatlisi da vardi yemedim onu.

Ara
3 cilek
1 ince dilim kavun

Evet eve geldim ve menüm
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kadar patlıcan musakka
1 yk pilav
salata

1 dilim Güllaç yedim yaninda tulumba tatlisi da vardi yemedim onu.

Ara
3 cilek
1 ince dilim kavun

çok güzel dengeli yemişsin aferin sana tulumbayada hayır denilmiş sen bu işi başaracaksın 60lar hiçte uzak değil

hayırlı sahurlar
dünkü iftar menüm: az çorba, 1kaşık et, 1 kaşık pilav
bu sabah: 2 yumurta, 1dl ekmek, domates, peynir, salatalık, yoğurt

bu kadar yemeyle doydunmu canım:KK57: iftara salata yoğurtda ekleseydin daha iyi olabilirdi bence:KK25:

hayırlı sahurlar
dünkü iftar menüm: az çorba, 1kaşık et, 1 kaşık pilav
bu sabah: 2 yumurta, 1dl ekmek, domates, peynir, salatalık, yoğurt

Afiyet olsun canim sahurum benim de genelde boyledir....bebegin ne kadarlikti. Küçük müydü canim

ben tutamıyorum maalesef akşama kadar süt kalmıyor canım sen yine tutuyorsun ne güzel. menünü bekliyorum canım.

Ama canim senin bebegin daha kucuk. Benimkisi 12. Ayinda.gerci sadece anne sutu aliyor. Hic yemek yediremiyorum ağzini acmiyor ya da dili ile disari atiyor.gunluk 3.5 lt su iciyorum. Sutum iyi gibi cok şükür. Son gunler ya biraz zorlaniyorum. Sadece susuyorum

Ama canim senin bebegin daha kucuk. Benimkisi 12. Ayinda.gerci sadece anne sutu aliyor. Hic yemek yediremiyorum ağzini acmiyor ya da dili ile disari atiyor.gunluk 3.5 lt su iciyorum. Sutum iyi gibi cok şükür. Son gunler ya biraz zorlaniyorum. Sadece susuyorum
Anne Sütü çok içen bebeklerde sonra dan yemek yememe durumu oluşuyor canım onun için bende Sütü azaltıp Yemeğe geçmelisin artık bence. Ne kadar şanslısınız ben geçen sene oğlum 11 aylıktan Ramazan da Oruç tuttum sütüm çok azaldı ve oğlum memeyi Bıraktı zaten çok emmeyi seven bir bebek değildi zorla uykuda emziriyordum hep ama beslenme sorunumuz hiç olmadı su an biz ne yiyorsak aynısını yer oğlum kabak ıspanak acı Herşeyi yani ama ben 5 aylıktan Herşeyi vermeye başladım çok seviyordu çorbaları yoğurdu . Sizler bahsedince özlediğimi farkettim o günleri bende istiyorum çoçuk ama daha erken diyorum. Öncelikle 60 kilo kalacağım bir yıl KPSS çalışacağım bu sene sonra sene yaz hamile kalmayı düsünüyorum çok ara olacak ama biraz ben kendime gelirim diye düsünüyorum bende en az 3 çoçuk istiyorum

X