Pes etmek yok yeniden motivasyon

Evet canim benim bebegim ama orada daha 2. Ayinda oglum simdi 13. Ayinda...
Zaman cok cabuk geciyor.buyuyorlar bebekliklerini hemen ozledim bile
kocaman delikanlı oldu desene maşallah en güzel zamanları kıymetini bilmek lazım zaman su gibi akıp geçiyor

Bugunum de gayet guzel gecti kizlar
sabah
5 zeytin
domates salatalık
peynir
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

ara
1 seftali
1 elma
3 ya da 4 ceviz ici
az peynir
1 salatalik
bu arayi iyi yapayim dedim cunki annem sacda borek yapacakti. Tok olayim da saldirmayayim diye yani

aksam
Annemin 1 borek yaptigi hamuru ben ikiye boldum her biri ceviz buyuklugunde idi. Dedim açabildigin kadar ince ac diye. Cidden incecik oldu
1 peynirli
1 kabakli borek yedim
17 den once yeme isim bitti

Sicacik halka tatli aldim evdekilere ama ben yemedim....
eti karam gurme aldim sonra browni aldim sirf canim istedigi için ama yemedim kardesime verdim. Benim yerime ye diye.....

cok zor ya diyet yapmak. Ama pes etmek de yok cunki rahat rahat yediginin acısı daha fazla...

Selam...

bende buradan devam etmek.istiyorum....

boyum 1.62 kilom 82

gecen sene bu zamanlar 99 kilo civarlarindaydim... araliga kadar ortalama su anki kiloma dustum... ama arada sıkıntılı bir kac konu oldu ve simdi yeniden telasla diyete giristim.... kurban bayramina kadar ciddi guzel kilolar vermek istiyorum.... bayram stresi yasamak istemiyorum... bayramlarda birilerimi gorecek olmanin sikintisindan biktim... kimse ses etmese bile kilolarimdam cik utanıyorum... ruyalarima bile giriyor bi problem... artik gelen ani davetlerden , misafirleede, akrabalardan , arkadaslardan fellik fellik kacmak istemiyorum.... birbirimize destek olalim arkadaslar... bundan once verdigin kilolarda kadinlar kulubunun etkisi azimsanamaz duzeydeydi..m

Sicacik halka tatli aldim evdekilere ama ben yemedim....
eti karam gurme aldim sonra browni aldim sirf canim istedigi için ama yemedim kardesime verdim. Benim yerime ye diye.....

cok zor ya diyet yapmak. Ama pes etmek de yok cunki rahat rahat yediginin acısı daha fazla...
Tebrik ederim seni

Evet meshur menum

Cok az kiymali yumurta
1 domates
kozlenmis yesil biber
peynir cok bol yedim:)
7 zeytin

ara
sutlu kahve
2 ceviz ici

ara
1 yesil elma
1 murdum erigi

aksam
2 çiğ köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
4 yk tırşik diye birsey:))

ara
2 kk peynir taze almışlardı tattım
3 lt su ictim.
inanin yoğunluktan bitki cayi yapamadim. Yürüyüşe bile çıkamadım.ama cok hareketli idim...
kizlar
@milad2015
@Fairy Tale 123
@cakil80
Menümü sonunda yazdimmm

Iki gununde muhtesem olmus canim supersin:KK60:

Selam...

bende buradan devam etmek.istiyorum....

boyum 1.62 kilom 82

gecen sene bu zamanlar 99 kilo civarlarindaydim... araliga kadar ortalama su anki kiloma dustum... ama arada sıkıntılı bir kac konu oldu ve simdi yeniden telasla diyete giristim.... kurban bayramina kadar ciddi guzel kilolar vermek istiyorum.... bayram stresi yasamak istemiyorum... bayramlarda birilerimi gorecek olmanin sikintisindan biktim... kimse ses etmese bile kilolarimdam cik utanıyorum... ruyalarima bile giriyor bi problem... artik gelen ani davetlerden , misafirleede, akrabalardan , arkadaslardan fellik fellik kacmak istemiyorum.... birbirimize destek olalim arkadaslar... bundan once verdigin kilolarda kadinlar kulubunun etkisi azimsanamaz duzeydeydi..m

Utanma kilolarindan canim. Zamanla hepsini verecek kurtulacaksin.ve özgüvenin daha da artacak. Gezmelere davetlere hevesle gideceksin. O zamanlar cok yakin pes etmeden ilerlersek tamamdir. Ben hep buradayim ve sana seve seve destek olurum

Iki gununde muhtesem olmus canim supersin:KK60:

Tesekkur ederim canimmm....
pes etmedigin müddetce sen de cok guzel kilolar vereceksin.senin de 2 gundur menüler iyi.ramazanda bir gaza geldim 5 kilo gitti 85 den 80 a indim. O gaz yeniden geldi ban hissediyorum. Bir 5 daha gitse ne guzel olur

Feraceli Feraceli canim bu aralar pek aktif olamiyorum. Girsem bile yazamadan bakamadan çıkmak zorunda kaliyordum. Duneski ggünlüğün de gördüm. Sevdigin birini kaybetmişsin galiba. Allah rahmet etsin.mekani cennet olsun. Sizlere de sabirlar versin canim

1 yil olacaktı. Gurbetteyim aileme tam 12 saat uzaklıkta. O kadar cok özlemiştim ki gidince boyle şoyle yapacam diye hayaller kurdum.planlar yaptim. Ne mi oldu hic planladığım gibi olmadi. Babam desen benimle küs konuşmuyor. Iki gundur de annemlw babam tartışıyor.aralari limoni. Cok asiri sinirli ve sadecec ben diyen bir adam. Ona ayri bir geriliyorm...
daha cok şeyler var iste. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum ama cok geriliyorum. Bu gerginligimi de kizimdan cikariyorum....
bir ara birseye cok sinirlendim tatli yedim vallahi.

X