- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
- Konu Sahibi tatlitambak
tatlım ben bugün 79 oldum moralim daha iyi sen tartıldınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım ben bugün 79 oldum moralim daha iyi sen tartıldınmı
Cok iyi canim. Ben oruc tutuyorum o yuzden kilomu bilemiyorum tam.
tatlım nerdesin yokluğun çok belli oluyor günlüğünü boş bırakma sen benim diyet arkadaşımsın sensiz olmaz
tatlım nerdesin yokluğun çok belli oluyor günlüğünü boş bırakma sen benim diyet arkadaşımsın sensiz olmaz
Canim moralim cok bozuk olen polislerimize sehitlerimize uzuluyorum. Biz batman da gorev yapiyoruz. Esim polis onun icin tedirgin oluyorum.
simdi ise diyabakirda polise saldirmislar yine basindan yaralanmis. Onlari dusunmekten burasi aklima bile gelmiyor. Bu ara beni mazur gorun. Olamayabilirim.memlekete heran gidebilirim
Allah korusun canım... Çok zor bir durum.
Aminn..
Dua et, içini ferah tutmaya çalış tatlım, çok endişeli olursan eşine de yansır, morali daha da bozulur, sen güçlü dur....
Canim moralim cok bozuk olen polislerimize sehitlerimize uzuluyorum. Biz batman da gorev yapiyoruz. Esim polis onun icin tedirgin oluyorum.
simdi ise diyabakirda polise saldirmislar yine basindan yaralanmis. Onlari dusunmekten burasi aklima bile gelmiyor. Bu ara beni mazur gorun. Olamayabilirim.memlekete heran gidebilirim
bende çok kötü oldum ciğerim yandı ölen 32 kişi ve polislerimiz allah rahmet etsin hepsine. eşin içinde bol bol dua edicem canım rabbim korusun eşini ve tüm polisleri ve tüm masum insanları sende ayakta dimdik durmalısın çocuğun için yıkılma dertleşmek istersen burdayım canım
Bugun aglamakla dolsatim hep evde. Sehit haberi okuyunca sanki benim canim gitmis gibi.. Rabbim muhafaza etsin hepsini.
memlekete de gidemicem gibi simdilik yollar kötü cunki
Tatlim bizi merakta birakma lutfen nasilsin gidebildin mi memlekete aklimiz sende canm
arkadaşım merak ediyorum nasılsın umarım iyisindir zor zamanlar yaşıyonsun dilerim bu sıkıntılarda gelip geçer çok özledim seni en kısa sürede geri gelirsin inş
Caniimmm nasil oldun biraz daha iyisindir insaallah merak ediyorum tatlim seni.
Gecmis olsun canim hersey ustuste gelmis zor zamanlar gecirmissin ama gecmis sonucla ailenin yanindasinya biraz daha rahatlarsin eşin icin tani ulkemiz icin bizde dualar ediyoruz canim rabbim en yakin zamanda feraha ulastirsinCok şükür iyiyiz canlarim benim. Cuma gunu yatiya misafirim geldi.onlarla beraber cumartesi gunu urfa viransehire gectik pazar gunu de mersine geldik cok şükür. Bu süreçte oglum ve kizim hasta oldu. Oglum su cicegi
ishal kusma ile beraber. Kizimda üşütmüş arkadasin evinde hep kustu.
Cok ukusuz ve tedirgin gunler gecirdik ama memlekete geldim biraz rahatladim.yani gelmem mucize gibi oldu. Yoksa gidemeyecektim.
bu surecte dikkat edemedim diyete ama hugun basladim kizlar.
Gecmis olsun canim hersey ustuste gelmis zor zamanlar gecirmissin ama gecmis sonucla ailenin yanindasinya biraz daha rahatlarsin eşin icin tani ulkemiz icin bizde dualar ediyoruz canim rabbim en yakin zamanda feraha ulastirsin