- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Bu dönem küme saatleri olur . Özellikle akşam 5 ten gece 12 ye kadar bebek huzursuz olup sürekli ağlayabilir . Kucak ve meme ister . O teması esirgemeyin.2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
sze tavsiyem sling kullanın hem gezmiş oluyo hemde içinde çok rahat uyuyorlar benim 4 ayımı sling kurtardı sizde deneyin lutfen2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Hamak da aldım durmuyor malesefSakin.
Benim ilk çocuğum aynı böyleydi.
Neler denedim neler.
kolda tutmaktan kolum sakatlanmıştı o derece zordu.
Ben çözümü hamak alarak buldum.
gece gündüz onlamuyudu 14 aylık olana kadar.
Ağlama krizleri 4.ayda bitmeye başladı.
Bebeğiniz kolik muhtemelen.
Allah sabır versin merak etmeyin geçiyor
Emiyor anne sütü sadeceKuzusum bak ben ebeyim gazı yok diye düşünme bir cikarmayla olmuyor o gaz. Gaz damlani degistir bu 1.
Kademeli ana kucağı var babybjornun muadilleri onlarda biraz rahat duruyorlar bu iki.seninde kaygıyı bıraz azaltman lazım gün içinde bol bol ten tene temas yapin. Üzerindeki giydiğin bir kıyafeti uyurkn yanına koyabilirsin.Birde kundak yap öyle uyutmayi dene. Beslenmesi nasıl neyle besleniyor birde
Çok gazlı muhtemelen.Hamak da aldım durmuyor malesef
4 aya kadar böyle bir süreç zaten kucağınızda yatırın , ten teması yapın , slingle taşıyın rahatlayacaksınız. 4 aydan sonra dış dünyaya daha farklı yaklaşacak bebek , bu ağlamalar duracakHamak da aldım durmuyor malesef
Okuyunca seni o kadar iyi anladım ki. Bende bakardım dışarda bebekler bebek arabasında öylece duruyo etrafa bakıyor uyuyor ağzında bi emzik gık demez, bizimki pusete yatmazdı bile hep yaygara. Slingten tut sallanan beşiklere, beyaz gürültüden bebek sakinleştiren dualara ne var ne yok denemedik bırakmadıkEmiyor anne sütü sadece
Gaz2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Benim ilk bebegim öyleydi. Ayakta müzik açıp dolaninca susuyordu bende bütün gün öyleydim 3 bucuk aylık gibi düzeldi gayet rahat bir bebek oldu. İkinci bebegim öyle Ayakta gezdirmeklede susmayan bir bebek 3 gunlukken ağlamaya başladı 7 aylık hala ağlıyor gelen gideni aratirmis ya cidden öyle2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Dediğiniz gibi bir de ben ekleyeyim.Ya bu ben resmen. Hayır değiller inan benim kuzenimin ikizi var onlar da aynı düşün iki tane
Benim de bebeğim tam iki aylık ilk 1:30 ay aynı şeyleri yaşadım günde bir saatlik uykuyla duruyordum. ben bebeğe ek mama kullanıyorum mecburen, tesadüfen daha uygun diye başka bir mama denedim kullandığımın dışında ve bebeğim çok rahatladı, kabız sorunu yaşıyorduk o geçti ayrıca doktorun verdiği damlayı değiştirdik maflor damla yerine Başka bitkisel bir damla kullanmaya başladım Bir de bebeğin hareketi ile yaylanan ana kucağı aldım ve şu an bu dünyada cenneti yaşıyorum inan ki eğer ek mama kullanıyorsan mutlaka değiştirmeyi dene ben de bebeğimin gazi olmadığını düşünüyordum ama kazara kullandığım mamayı değiştirdikten sonra aslında bebeğimin Ağlak bir çocuk olmadığıni gerçekten sorunu olduğu için ağladığını anladım ve bu sorunu çözdükten sonra bebek hareketi ile yaylanan ana kucaginida alinca artik bebegim aglamadan uyanik bir sekilde gayet duruyor. Bunları yapana kadar sadece gün içinde neredeyse beslenmediği ve uyumadigi her an ağlıyordu.2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Allah yardımcınız olsun biz birisiyle deliriyoruz ama biraz daha büyüyünce çok güzel birbirlerini oyqlayacaklar iki yaşında ikiz olan arkadaşım var çok iyiDediğiniz gibi bir de ben ekleyeyim.
İkizlerim var suan 8 aylıga doğru gitmekteler ama ilk dört-beş ay oturduğumuzu bilmem. Anca uyurlarken oda cogunlukla kucagımızda bıraktıgımız an yine uyanır ve kucak isterlerdi insan yaşarken hiç geçmeyecek gibi hissediyor ama geçiyor yavas yavaş.
Sallanan zımbırtılar, ana kucagı, sling, bebek arabası, oto koltugu hiç birini mi benimsemezler, benimsemediler ve ciddi manada hep kucaktaydılar ve iki tane çok zor gerçekten ama geçiyor
bizim bask sıkıntılarımızda vardı prematüre doğdular gaz sıkıntıları reflüleri vardı doktorların önerilerini yapsak bile hiç biri gecmedi biyüdükçe geciyor. Sabrını gücünüz bitmesin.
Merhabalar inanın benzer durumları yasadım ilk bebeğim olduğu için afallıyordum kac kere acıle veyahutta normal doktorumuza getirdim hiç bir sorunu olmadığı halde boyleydı ve gecelerı sabaha kadar kucagımızda evın ıcınde gezdırıyorduk bazen yorgunluktan düşürcek gibi oluyordum sabah ezanına kadar cok dolastığimız hatırlıyorum evın içinde2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?