- 26 Ağustos 2023
- 1.498
- 2.736
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Herseyi cok normal kucakta sürekli gezince hicbirseyi yokDoymasi beslenmesi nasil? Sut besin alerjisi olabilir mi?
Buna benzer bir şey alsanız ? Oda sıcaklığı nasıl ?karnı kesin doyuyor mu ?2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Gücüm kalmadi artik o kadar ağlıyor ki aciller e de gittik çocuk doktorlarinada huyu böyle o zaman diyolar gerçekten oturulmayi istemiyor beni kucağınıza 24 saat gezdirin diyot sadeceGeçecek ama bu süreci olduğu gibi kabullenmen lazım . Aynı şekilde daha ilk ayında oturmak ve ayakta durmak arasındaki farkı bilen bir kızım vardı . Televizyon açar onu kucagimda ters cevirerek ayakta izlerdim . Her şeyi kucakta yaptım . Göğsünü açarak onun yanagini degdirerek tutabilirsin. Malesef her çocuk bir olmuyor ve ağlamasını ben kötü bir annemiyim diye düşünme sakın.
Bazıları diyor ki doğum anında travma yaşamış olabilir . Bazıları da diyor ki memeli canlılar arasında en erken doğan insan yavrusu bu sebeple son trimester dönemi yani üç ay dolana kadar dışarda olmasına rağmen anne karnını arıyor . Yani neye agladiklarini bilemeyiz . Kendini kotu hissetme
İnan bunu da aldik hamak besik tepeden asma salıncak evimiz ideal sıcaklıkta merkezi sistem kilo alimi cok iyi sütüm zaten çok fazla akiyor fazlasını da sağlıyorum ama durmuyorBuna benzer bir şey alsanız ? Oda sıcaklığı nasıl ?karnı kesin doyuyor mu ?
Peki ayaktayken susuyor mu ? Yani sen daha iyi bilirsin acı hissediyor mu yoksa istedigi olunca susuyor muGücüm kalmadi artik o kadar ağlıyor ki aciller e de gittik çocuk doktorlarinada huyu böyle o zaman diyolar gerçekten oturulmayi istemiyor beni kucağınıza 24 saat gezdirin diyot sadece
İstediği olup kucakta gezince etrafa bakarken bir sorunu yokPeki ayaktayken susuyor mu ? Yani sen daha iyi bilirsin acı hissediyor mu yoksa istedigi olunca susuyor mu
Ay benim yeğenim böyleydi. Kolik o muhtemelen. Herşeyde her türlü ağlar sebepsizce de ağlar (10 yaşında hala ağlıyor2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Aynı benim sipamİstediği olup kucakta gezince etrafa bakarken bir sorunu yok
Kıyamam, benim kızım da ilk 5 ay aynen böyleydi, eşim işten gelirdi ki ben hüngür hüngür ağlıyorum, bebeğim de çığlık çığlığa...2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Nereye götürmem lazim bunun icin hastahaneye miCocugunuzu bir osteopata gösterin. Bazi bebekler dogum sirasinda ufak tefek agri yapan problemler yasiyor. Arkadasimin bebeginde böyle aglamalar oluyordu. Omuzda sorun varmis. Osteopat kisa sürede cözdü.
Anne karnını arıyor, tek ihtiyacı sensin , sabırlı ol...İnan bunu da aldik hamak besik tepeden asma salıncak evimiz ideal sıcaklıkta merkezi sistem kilo alimi cok iyi sütüm zaten çok fazla akiyor fazlasını da sağlıyorum ama durmuyor
Aynı benim sipamüç veya dördüncü ayda etrafı keşfettikce geçiyor . Benimki de iki yaşında doğurdum mu acaba seni diyorum hala o kadar yapışigiz ki karnimda olsa bu kadar kucağımda tasirdim . Her çocuk farklı oluyor. Ailelerden orada olan varsa biri gelsin biraz yanında kalsın kucağında gezdirsin
GeçmiyorBen bunu malesef bir haftalıkken kesfettim annem dedi ki bir haftalik çocuk ne anlar kendi de denedi oturunca ağlıyor kalkınca susuyordu . Her çocuk farklı karakterde şimdi konuşuyoruz iki yıl olmuş neredeyse o kadar uzun süre once ki inan bana geçecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?