- 9 Ağustos 2021
- 15.360
- 52.567
- 548
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Ya bu ben resmen. Hayır değiller inan benim kuzenimin ikizi var onlar da aynı düşün iki taneHerkesin bebegi akilli bir tek benim ki böyle saniyordum bir daha doguramam keske dogumda rahmimi de komple cikarin atin deseydim bilemezdim bu kadar zor bi bebek olacağını
Sac makyajmi tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorumBirde bol bol ten teması kendin için en iyi şey ne biliyor musun kalkıp saçını makyajını yapıp dışarı çıkmak . Çok ışık almayacak şekilde arabasinda o da gezer
Ya bu ben resmen. Hayır değiller inan benim kuzenimin ikizi var onlar da aynı düşün iki tane
Çok iyi anlıyorum seni babası tutacak iki dk dışarı çıkmıyor musunuz hiç ? Babası haftasonu evde değil mi ?Sac makyajmi tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum
Dra da götürmüşsünüz sorun yokmuş.Emin olun geçecek.2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Bizde de aynı gerçekten ben genetige inanıyorum yani fiziksel bir acı çekmediginden eminsen su anlattıkların çok tanıdık her çocuğun mizacı farklı oluyorBizimde genetik böyle annem ben teyzelerim teyzelerimin çocukları hep arsiz
Evde o tutarken evin işlerini yemegi zor yetiştiriyorum hatta yetismiyorÇok iyi anlıyorum seni babası tutacak iki dk dışarı çıkmıyor musunuz hiç ? Babası haftasonu evde değil mi ?
Onda da durmuyor elleri ayaklari kipir kipirSling alın. Dolayıp gezin. Benim kollarım kopmuştu. Bir daha doğurmaya karar verirsem. Ilk alacağım şey. Asla bırakamıyodum çocuğu. Yapışıktık.
Benim yeğenim de böyle sebepsizce sadece ağlıyodu böbreklerinde problem çıktı idrarını rahat yapamadığı içinmiş biz 40 gün sonra farkedebildik fizyolojik bi problemi umarım yoktur2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Ay insallah bizimki de kesilir de ağlamaları yemin ederim canim çıktı yaBenim oğlumda öyleydi.Sabah akadar salladığımı hatırlıyorun bırakınca ağlardı. İnfluenza çıkmıştı doktor kemikleri bile ağrıyordur boşuna ağlamaz demişti. Antibiyotik kullanmıştık daha 2 aylıktı. Belki sizinki de öyle gözden kaçan bişeydir. Gazda hafife alınacak bşy değil 4 ay da o sürmüştü 4.ayda bıçak gibi kesilmişti ağlamaları
Götürdük doktora birsey demediler sağlıklı dedilerBenim yeğenim de böyle sebepsizce sadece ağlıyodu böbreklerinde problem çıktı idrarını rahat yapamadığı içinmiş biz 40 gün sonra farkedebildik fizyolojik bi problemi umarım yoktur
Bir süre evi sal gitsin yemeği de tek çeşit maksimum . Şu an o kısır döngüye girmişsin bende yaşadım . O döngüden çıkman lazım . Kendini toparlaman lazım. Geçecek sürekli bunu düşünmek daha kötüEvde o tutarken evin işlerini yemegi zor yetiştiriyorum hatta yetismiyor
İnşallah geçer bebek sahibi çok isteyerek oldum suan tüm bebeklerden soğudumBir süre evi sal gitsin yemeği de tek çeşit maksimum . Şu an o kısır döngüye girmişsin bende yaşadım . O döngüden çıkman lazım . Kendini toparlaman lazım. Geçecek sürekli bunu düşünmek daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?