• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perişan oldum nolur okuyun geçecek diyin lütfen

Benim de bebeğim tam iki aylık ilk 1:30 ay aynı şeyleri yaşadım günde bir saatlik uykuyla duruyordum. ben bebeğe ek mama kullanıyorum mecburen, tesadüfen daha uygun diye başka bir mama denedim kullandığımın dışında ve bebeğim çok rahatladı, kabız sorunu yaşıyorduk o geçti ayrıca doktorun verdiği damlayı değiştirdik maflor damla yerine Başka bitkisel bir damla kullanmaya başladım Bir de bebeğin hareketi ile yaylanan ana kucağı aldım ve şu an bu dünyada cenneti yaşıyorum inan ki eğer ek mama kullanıyorsan mutlaka değiştirmeyi dene ben de bebeğimin gazi olmadığını düşünüyordum ama kazara kullandığım mamayı değiştirdikten sonra aslında bebeğimin Ağlak bir çocuk olmadığıni gerçekten sorunu olduğu için ağladığını anladım ve bu sorunu çözdükten sonra bebek hareketi ile yaylanan ana kucaginida alinca artik bebegim aglamadan uyanik bir sekilde gayet duruyor. Bunları yapana kadar sadece gün içinde neredeyse beslenmediği ve uyumadigi her an ağlıyordu.
Biz, sadece anne sütü alıyoruz

2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Ben bebegin acliktan agladigini dusunuyorum maalesef, yegenim tam olarak boyleydi, kardesim 3 ay direndi mama vermedi sonra verdi ve her sey normale dondu

İstediği olup kucakta gezince etrafa bakarken bir sorunu yok
3-4 ay gibi geçiyor bu durum . Tummytime yaptırın günlük .Karın masajlari yapın çok iyi gelir . Ayağınıda itin hafif karnına doğru bastırın . Üst üste yapın rahatlar bisiklet hareketi yaptirin . . Banyo rahatlatır hatta kovaya banyo suyu koyun sokun bebişi çırpsın ayaklarını falan bağırsakları hareket eder suda ayaklarını oynattıkça. Emziriyorsanız alerji olabilir .

Sac makyajmi tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum 😔
😔😔
Hangi anneden bu cümleleri duysam ağlayasım geliyor. Tuvalete gidememenin zorluğunu iyi bilirim...
Kanguru denedin mi? Kanguruyla yürümek baya kolaylaştırıyor işi. Yavaş yavaş dikkat ederek yemek de yapabilirsin. Ben böyle halletmiştim.

Ben bebegin acliktan agladigini dusunuyorum maalesef, yegenim tam olarak boyleydi, kardesim 3 ay direndi mama vermedi sonra verdi ve her sey normale dondu
Sütüm olmasi gerekenden fazla geliyor ay gelisimi bebek kilo alimi ayina göre de yüksek yani doymamasi imkansiz çünkü sütün fazlasini sagip dolaba atiyorum

2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Merhaba, sling kullanmayı denediniz mi?

Canım günaydın hayırlı sabahlar 🌸☀️
Benim kızımda şu an 8 aylık fakat ilk doğduğu zaman benim kızımda gaz nöbetleri vs çok oluyordu asla uyumuyordu günde 1 saat zordu belki sallanan Ana kucağı var ona koyunca biraz sakinleşiyordu merak etme bunun hepsi bir süreç ve inan bana zamanla geçiyor mesela şimdide 8 aylık akşama kadar kucakta zıplamak istiyor eğer kız cocuksa belki kasıklarında fıtık olabilir bir özel doktora tekrardan detaylı götür

Canım günaydın hayırlı sabahlar 🌸☀️
Benim kızımda şu an 8 aylık fakat ilk doğduğu zaman benim kızımda gaz nöbetleri vs çok oluyordu asla uyumuyordu günde 1 saat zordu belki sallanan Ana kucağı var ona koyunca biraz sakinleşiyordu merak etme bunun hepsi bir süreç ve inan bana zamanla geçiyor mesela şimdide 8 aylık akşama kadar kucakta zıplamak istiyor eğer kız cocuksa belki kasıklarında fıtık olabilir bir özel doktora tekrardan detaylı götür
Kucak onlarin temel ihtiyaci diyorsunuz yani 😀 geçirecegiz böyle böyle bu günleri de inşallah götürürüm ama sanmiyorum gaz damlasini değiştireceğim tekrar belki faydasi olur

Kıyamam, benim kızım da ilk 5 ay aynen böyleydi, eşim işten gelirdi ki ben hüngür hüngür ağlıyorum, bebeğim de çığlık çığlığa...
Maalesef bazı bebekler kolik oluyor, kimisi 6 aydan sonra, kimisi 1 yaşa kadar sürüyor, benim kızımın 6. Aydan sonra hafifledi , kızımı sıcak su dolu kovaya oturturdum o şekilde sakinleşirdi, sorun gaz veya değil ilk zamanlar maalesef böyle ama geçecek, sabır...

Kuzusum bak ben ebeyim gazı yok diye düşünme bir cikarmayla olmuyor o gaz. Gaz damlani degistir bu 1.
Kademeli ana kucağı var babybjornun muadilleri onlarda biraz rahat duruyorlar bu iki.seninde kaygıyı bıraz azaltman lazım gün içinde bol bol ten tene temas yapin. Üzerindeki giydiğin bir kıyafeti uyurkn yanına koyabilirsin.Birde kundak yap öyle uyutmayi dene. Beslenmesi nasıl neyle besleniyor birde
Merhabalar. Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere doğdu doğalı gaz kaka sıkıntımız var . 2 aylıkken alerjiye götürdüm . Vücudunda egzema da olmuştu. Süt süt ürünleri yumurta tahin muz dereotu bunlara alerjisi çıktı. Katindiyet uygulamadim. Ama süt süt ürünü ağzıma nerdeyse bummvurmuyorum aylardır. Özel mama verdi neocat içmedi Aptamil denedik içti. Arada mama çoğunluk anne sütü alıyordu sikayetlerimiz baya azalmıştı. Su 3 4 gündür mamayı daha sık vermeye başladık sütüm yetmiyo artık diye. Tekrar gaz nuksetmeye başladı. Mamadan kaynaklı olabilir mi. Çocuk huzursuz keyifsiz emmek istemiyo mamayi zor icirtiyom birden sancı geliyor gibi yapiyo kendini. Ne yapacağımı sastim bende

Ben ikiz annesiyim senin sorunlarına gore bana x2 yap birde tek başıma baktım suanda 2 yasindalar.
Yani beni, bizim gibi ikiz üçüz annelerini düşünerek mutlu olabilirsin.
Sana tavsiyem evde iş güç yapmaya herseyi bitirmeye çalışma camasirdi bulasikti ay evi supuremedim varsın öyle gitsin bir süre hic birsey olmaz sen bebeğine odaklan onun senden başka kimsesi yok öyle düşün :( sen sütünün çok geldigini söylüyorsun fakat sütün kalitesi çok önemli süt değil sütteki yağ oranı bebegini doyuran zaten senin kokuna senin kucaklamana en çok ihtiyacı olan bir zaman da bol bol konuş bebeginle hisseder seni anlamaz ama dinler kucağında sırtını sivazla gitmeyeceğini bilsin dualar oku
Geçmiyor demişsin ama geçiyor sen senden vazgectikten sonra

Daha önce kısa yazmıştım. Oğlum 1.5 yaşına kadar sürdü. ağlardı… Millet doğumdan sonra kilo alır. Ben zayıflamıştım. 46 kilo olunca anne arada uğra açım zayıflıyorum diye ağlamıştım 😒. Kanguru aldım ben. Kanguru ile evde dışarı da gezdik. Kanguruda uyudu uyandı emdi😂

Şimdi 8 yaşında istemediği hiç bir şeyi yapmıyor. Öğretmen de dahil. Kurallara uyuyor ama kafasına yatmazsa yapmıyor. Sorguluyor. Ağlak bir çocuk değil.

Merhabalar. Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere doğdu doğalı gaz kaka sıkıntımız var . 2 aylıkken alerjiye götürdüm . Vücudunda egzema da olmuştu. Süt süt ürünleri yumurta tahin muz dereotu bunlara alerjisi çıktı. Katindiyet uygulamadim. Ama süt süt ürünü ağzıma nerdeyse bummvurmuyorum aylardır. Özel mama verdi neocat içmedi Aptamil denedik içti. Arada mama çoğunluk anne sütü alıyordu sikayetlerimiz baya azalmıştı. Su 3 4 gündür mamayı daha sık vermeye başladık sütüm yetmiyo artık diye. Tekrar gaz nuksetmeye başladı. Mamadan kaynaklı olabilir mi. Çocuk huzursuz keyifsiz emmek istemiyo mamayi zor icirtiyom birden sancı geliyor gibi yapiyo kendini. Ne yapacağımı sastim bende
Mamadan kaynaklı olabilir birde 4 5 ay civarında çevreye çok odaklanıp emmek istemezler . 4 aydan sonra da biraz gaz probleminin hafiflemesi lazım gaz oluyor beslenmek istiyor gaza bağlı fazla mama alıp ondan da rahatsız oluyo olabilir. Önce anne sütü sonrası takviye yapın bu dönemde geçici kabızlık sorunu da yaşayabilir

Mama gaz yapıyor olabilir, mamasını degisin ,

Canım gaz deme diyorsun ama bağırsak gazı. Damlalar sadece bizim içimizi rahatlatıyor hepsi bu,gaz bitmiyor ki,youtubede çok güzel gaz masajları var onları öğren ve her bez açmada yap,bak düşün bizim gazimiz olunca bizde ayakta rahat ederiz ama oturunca iyice sıkıştırır. Sen masajı hiç bırakma gazını rahatlat. Birde slim mi öyle biseydi adı kanguruya benziyoonu al arkana bağla onun boyuzaten senin gobdenden kısa,sen otursanda o onda ayakta oluyo rahat edersin 3. Aydan sonra bitiyo kucak büyük oranda

Canım gaz deme diyorsun ama bağırsak gazı. Damlalar sadece bizim içimizi rahatlatıyor hepsi bu,gaz bitmiyor ki,youtubede çok güzel gaz masajları var onları öğren ve her bez açmada yap,bak düşün bizim gazimiz olunca bizde ayakta rahat ederiz ama oturunca iyice sıkıştırır. Sen masajı hiç bırakma gazını rahatlat. Birde slim mi öyle biseydi adı kanguruya benziyoonu al arkana bağla onun boyuzaten senin gobdenden kısa,sen otursanda o onda ayakta oluyo rahat edersin 3. Aydan sonra bitiyo kucak büyük oranda
Adı sling mis

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-29-19-07-53-210_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-29-19-07-53-210_trendyol.com.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 7
Back