performans sorunu...

Eşim diretiyor doktora gitmemek için denemediğimiz kür de kalmadı olmadıkça iyice depresyona girer oldu bi şekilde ikna edip gitmesini sağlicam bende çözümü varmış madem boşa kürek çekmeyelim

Eşim diretiyor doktora gitmemek için denemediğimiz kür de kalmadı olmadıkça iyice depresyona girer oldu bi şekilde ikna edip gitmesini sağlicam bende çözümü varmış madem boşa kürek çekmeyelim
bende bilsem zaman kaybetmezdim ama erkekler daha çekingen bu konularda haliyle. Doktora gitmek de en mantıklısı benim eşimde ön yargılıydı ilaçlara falan ama doktor yan etki yapmaz rahatlıkla kullanabilirsin diyince sorun çözüldü. Hem sorun neyden kaynaklanıyo doktora gidince onu da anlamış olursunuz

Lifta diye bir hap var tamda
bu sorun için devlet ödemiyor mecburen kendiniz almanız gerek ama yinede bu dkt görünün herşeyin uzmanı daha iyidir...

Merhaba, bence bir doktora hatta cinsel terapiste danışmanız da fayda var. Bahsedilen ilaç vs başka durumlara sebep olabilir. Küçük bir problem belki hatta çok kolay bir tedavi ile çözülecek durumu daha da zorlastimayin uzmana danışın derim

Çok doğru ben dün akşam konudaşamadım bu akşam konuşcam kendisiyle tekrar burdan da örnek veririm o da cesaretlenir umarım

Evet gerçekten baya etkili çok fazla iş stresi geçim stresi vs ondan kaynaklanıyodur diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…