- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.385
- Konu Sahibi Feelingharmony
Patlıcan gibi oyulursun.Tabii ki hayır. 2 gün boyunca istediği zaman sorunsuz erekte olabilmiş. Kesintisiz 2 gün olur mu? Dağı taşı deler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlıcan gibi oyulursun.Tabii ki hayır. 2 gün boyunca istediği zaman sorunsuz erekte olabilmiş. Kesintisiz 2 gün olur mu? Dağı taşı deler.
Hayır hayır cinsel bi uyaran olmadığı sürece ereksiyon olmuyo.. eğer siz isterseniz 2 gün diyim2 gün boyunca erekte olmak mı yani?
Öyle değilmiş neyseki asfhadsfPatlıcan gibi oyulursun.
Diğer türlü olsa ohoo hahahsHayır hayır cinsel bi uyaran olmadığı sürece ereksiyon olmuyo.. eğer siz isterseniz 2 gün diyim
çok iyiymiş o zaman iyice sindi kesin alıyoruz o haldeHayır hayır cinsel bi uyaran olmadığı sürece ereksiyon olmuyo.. eğer siz isterseniz 2 gün diyim
1 aydır neden öyle bekledik diceksinz ikinizde emin olun ilişkimize can geldi resmençok iyiymiş o zaman iyice sindi kesin alıyoruz o halde
Darısı bizimde başımıza inşallah teşekkür ederim bilgilendirme için1 aydır neden öyle bekledik diceksinz ikinizde emin olun ilişkimize can geldi resmen
bende bilsem zaman kaybetmezdim ama erkekler daha çekingen bu konularda haliyle. Doktora gitmek de en mantıklısı benim eşimde ön yargılıydı ilaçlara falan ama doktor yan etki yapmaz rahatlıkla kullanabilirsin diyince sorun çözüldü. Hem sorun neyden kaynaklanıyo doktora gidince onu da anlamış olursunuzEşim diretiyor doktora gitmemek için denemediğimiz kür de kalmadı olmadıkça iyice depresyona girer oldu bi şekilde ikna edip gitmesini sağlicam bende çözümü varmış madem boşa kürek çekmeyelim
Lifta diye bir hap var tamdaselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba, bence bir doktora hatta cinsel terapiste danışmanız da fayda var. Bahsedilen ilaç vs başka durumlara sebep olabilir. Küçük bir problem belki hatta çok kolay bir tedavi ile çözülecek durumu daha da zorlastimayin uzmana danışın derimselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Çok doğru ben dün akşam konudaşamadım bu akşam konuşcam kendisiyle tekrar burdan da örnek veririm o da cesaretlenir umarımbende bilsem zaman kaybetmezdim ama erkekler daha çekingen bu konularda haliyle. Doktora gitmek de en mantıklısı benim eşimde ön yargılıydı ilaçlara falan ama doktor yan etki yapmaz rahatlıkla kullanabilirsin diyince sorun çözüldü. Hem sorun neyden kaynaklanıyo doktora gidince onu da anlamış olursunuz
Umarım çözersiniz sizde. Dediğim gibi ilaç bize çözüm oldu doktora gitmesek bilemezdik böyle bi ilaç olduğunuÇok doğru ben dün akşam konudaşamadım bu akşam konuşcam kendisiyle tekrar burdan da örnek veririm o da cesaretlenir umarım
Biz onu aslında kışları bağışıklık için kullanırız ama hiç öyle bi etkisini göremedikPropolis kullanın damla olanından.
Zaten sonrasında soluğu ürolokta aldık onun reçete ettiği ilaca başladıkBilmediğiniz haplari icmek yerine doktora gitsin esiniz.
Doğal yollardan bi çözüm bulamadık. Doktora sorduk bu konuyu da öyle bi sorun olmaz dediBu tip desteklerin negatif etkileri olabiliyor. Artık o olmadan sertleşme olmuyor ve kendisine bağımlı hale getiriyor.
Keşke öncesinde doğal yollarla çözmeye çalışsaydınız.
Evet gerçekten baya etkili çok fazla iş stresi geçim stresi vs ondan kaynaklanıyodur diye düşündükBiz sırf merakimizdan denedik ama ilacın adını hatırlamıyorum. Hapin dortde birini kullanıyordu eşim bayağı da ise yariyordu yani.
Belliki eşinizin ki psikolojik bir durum.uc ay önceye gidip onu etkileyen durumu bulmak lazım.olayi farkettikten sonra emin olun düzelecektir
Hayır herhangi bi ilaç kullanmıyo fizyolojik bi sebebi yok psikolojik dedi doktorKullanılan bazı ilaçların böyle yan etlkileri olabiliyor. Herhamgi. Bir ilaç kullanıyor mu?
Aynı soruları sorduk bizde doktora böyle bişey olmayacağını söylediBu tip desteklerin negatif etkileri olabiliyor. Artık o olmadan sertleşme olmuyor ve kendisine bağımlı hale getiriyor.
Keşke öncesinde doğal yollarla çözmeye çalışsaydınız.
Ülserden kaynaklı çok baharatlı şeyleri tüketemiyo maalesefEpimedyumlu bitkisel macunlar var, bir yan etkisi yok içinde birsuru baharat çeşidi var