- Konu Sahibi xsximxsxim
Arkadaşlar yeni ev aldık.Salonuma nasıl perde yaptırmalıyım bilemedim.İki tane boydan pencere ve ortalarında küçük bir pencere var.Bana akıl verin.Fotoğrafını ekleyecektim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yeni ev aldık.Salonuma nasıl perde yaptırmalıyım bilemedim.İki tane boydan pencere ve ortalarında küçük bir pencere var.Bana akıl verin.Fotoğrafını ekleyecektim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
konuya cevp vere tıkla yazı yazdıgın menünün üstünde ataç resmi var ona tıkla açılan sayfada dosya ekleye tıkla resmi ekle
sonra sürükleyerek resmi aşağıdaki içeriğe sürükle bitir ve mesajı gönder de işte bu kadar :)
Keşke ekleyebilseydiniz fotoğrafı.Eşim mekanizmalı perde fabrikasında olduğundan az çok anlıyoruz birşeyler :)
merhaba bi kaç çeşit fotoğraf buldum bunları uygulayabilirsin güzel olur bence
Eki Görüntüle 957125 Eki Görüntüle 957126 Eki Görüntüle 957127 Eki Görüntüle 957128 Eki Görüntüle 957129 Eki Görüntüle 957124
Ne kadar güzel evler![]()
Sevgili şimşim;
Nerede oturuyorsunuz acaba? Çünkü aynı buna benzer bir eve perde yapmıştı eşim bir tanıdığa :) Yine eşim gelince onada sorarım.O karşıdaki uzun pencereyle küçük pencerenin olduğu yerdeki duvar düz değil değil mi?
merhaba bi kaç çeşit fotoğraf buldum bunları uygulayabilirsin güzel olur bence
Eki Görüntüle 957125 Eki Görüntüle 957126 Eki Görüntüle 957127 Eki Görüntüle 957128 Eki Görüntüle 957129 Eki Görüntüle 957124