- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
- Konu Sahibi pembeFrezya
super superler masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyüttüm geldım kızlar.dedıgımı yaptım ve yazdım buraya.darısı olacakların basına
super superler masallah
pembe frezyam canım neler yapıyorsun nasılsın unutturma böyle kendini canım ya
büyüttüm geldım kızlar.dedıgımı yaptım ve yazdım buraya.darısı olacakların basına
bu arada iyileşme günlüğümü yazmaya devam edeyim bugün 2 ay + 2 gün geçti ameliyatımın üzerinden çok mutluyum Allahıma şükürler olsun.. daha huzurlu daha neşeli daha pozitif bi insanım artık.. göğüslerim artık hareketliler maşaallah bazen yürürken bile hopluyorlar artık nasıl yaylana yaylana yürüyorsam.. yeni dans şeklim zaten avrupa yakasındaki Makbule gibi göğüsleri sağa sola sallayarak!
şimdi gelelim yaramazlıklara :s kremimi hiç dikkatli kullanmıyorum 1 gün sürüyosam 4 gün unutuyorum anne de kızıp duruyor! :78: balenli sütyenlerin de balenlerini çıkardım artık sütyen giyiyorum arada sırada, onun dışında özgürler genelde benimkiler bir de dün sağ göğsümü elimle tutup aşağı yukarı sallıyordum (ne akla hizmeten yapıyorsam ) içerde protezi hissettim tenime sürtermiş gibi acayip iğrenç bi his! panikledim baya tabi bu nebiçim his diye korktum bidaha öyle manyak gibi oynamıcam, görmemişin bi memesi olmuş tutmuş koparmış hesabına döncek yoksa yarın da doktorumla konuşucam bakalım neden öyle olmuş..
doktorum dual plan yöntemiyle 300 cc yi önerdi. kendi göğüslerim 220 cc imiş. umarım iri ve dolgun olurlar
şimdiden gecmıs olsun.dual plan sa cok agrılı olmuyor canım...
aaah ciddi misin. bunu duyduğuma çook sevindim.
senin de dual plan yai öyle mi peki kaç cc takıldı. öncesi göğsün kaç cc idi. gerçi 5. gününmüş arkadaşım seni yormak da istemem ama
ohhhhhhhhh ne guzel anlatmışsın 1. ayından sonra seklını almaya ve bıraz da olsa aşagıya ınmeye baslıyorlar gerçi kalemcım hepsini sıkılmadan tek tek anlatmıştır sana. bende bir arion lu olarak yasadıklarımdan yola cıkarak anlatmak istedim
Pembeciğim nasılsın :)) Plajlardan plajlara koşuyorsundur ee hakkındır