• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe saçlarım nasıl olmuş ??

Bende beğenmedim.
Mesleğinizde hemşire yazıyo.
Hastanede sizin gibi bi hemşirenin bana iğne yapmasını asla istemem
Çılgın birisine benziyosun çünkü.
Hatta hastane nasıl kabul ediyo, hiç karışmıyo mu giyim kuşama,saça başa

Cesaretinize hayran kaldım açıkçası :bbo: eşiniz beğendiyse sorun yok turkbayragi

Ben çok beğendim :) Demek pembe saçlılar uçuk kaçık oluyormuş, önyargınıza hayran kaldım arkadaşım. Bence saçını 10 günde bir oreyalle açtırıp o renkten bu renge koşan kadın daha uçuk kaçıktır, sonunda kel kalacağı umrunda bile olmaz :))

Çok güzel renk ama böyle yumuşak bebek pembesi de güzel. Akacak olmasına çok üzülüyorum güzelim saçların :) Bir ara ben de düşündüm ama akacağı için vazgeçtim bu fikirden. O yüzden takma saç alıp aralara taktırıcam mavi yeşil pembe :)

bayildimmm süper olmus bencee
ben bu kadar cok attrmiyorum ama aralardan bi kac tanesine atirriyorum pembe mor falan cok seviyorum böyle saclarii tabi herkesin kendii zevkki tarziii ama yakismis güle güle kullan cnmm

benim esim kuaför oldugu icin bana hep yapar bu tarz renkler buradaa 18 lisnden tutda 50 yasindaki kadinda bile azda olsa bu tarz renkler var sacinda yakisana yakisiyo ama bazisinda cok abesd duruyo ama ben sana yakisdrdmmm vallaa süperr:lepi::lepi:

Bende beğenmedim.
Mesleğinizde hemşire yazıyo.
Hastanede sizin gibi bi hemşirenin bana iğne yapmasını asla istemem
Çılgın birisine benziyosun çünkü.
Hatta hastane nasıl kabul ediyo, hiç karışmıyo mu giyim kuşama,saça başa

ay düşünceleriniz çok komiğime gitti kusura bakmayın hemşire çılgın olunca ne oluyor ki ? kaydirigubbakcemile3 siz dikkat etmemişsiniz hemşirelerin çoğunda piercing ( göbek kaş burun çene) mevcuttur teşekkürler yorumunuz için.. kaydirigubbakcemile3

ay kızlar saolun saçımın hepsini pembe yaptırasım geldi valla değişikliği çok severim özellikle de yakışıyorsa , insan kendini bi başka hissediyor valla akacak olmasına üzülüyorum :kedi:

ay kızlar saolun saçımın hepsini pembe yaptırasım geldi valla değişikliği çok severim özellikle de yakışıyorsa , insan kendini bi başka hissediyor valla akacak olmasına üzülüyorum :kedi:

yok kizz o kadarda yapmada böyle sari pembis uyumu süperr:lepi::lepi:
aksin cnm yine yaptirrsin mesela benim minik kutuda var aktikca esim sürüyodu kendnde yaparsn üzülmee

yok kizz o kadarda yapmada böyle sari pembis uyumu süperr:lepi::lepi:
aksin cnm yine yaptirrsin mesela benim minik kutuda var aktikca esim sürüyodu kendnde yaparsn üzülmee

canım benim de var evde boyam ama bukadar çok pembe yapmıyor belli belirsiz oluyor onu sevmiyorum bide o iki yıkayamaya akıp gidiyor uğraşmama değmiyor beğenmene sevindim tatlım opuyorumnanaktan bu arada resimleri kaldırıyorum ilginize çok teşekkürler..

canım benim de var evde boyam ama bukadar çok pembe yapmıyor belli belirsiz oluyor onu sevmiyorum bide o iki yıkayamaya akıp gidiyor uğraşmama değmiyor beğenmene sevindim tatlım opuyorumnanaktan bu arada resimleri kaldırıyorum ilginize çok teşekkürler..

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

hay allah göremedim resmiiiii:)amaa kıs güzel olunca her renk yakışır gibime gelio:):):)

ben de sağlık çalışanıyım devlette ama bi kılık kıyafet yönetmeliği var böyle bi saçla hiç bi baş hemşire hiçbi idare izin vermez özelde çalışıosanız da bilemem. üstelik hemşirelerin mesai saati içinde mümkün olduğpu kadar az takı takması gerekir. enfeksiyon riski nedeniyle.

ben de sağlık çalışanıyım devlette ama bi kılık kıyafet yönetmeliği var böyle bi saçla hiç bi baş hemşire hiçbi idare izin vermez özelde çalışıosanız da bilemem. üstelik hemşirelerin mesai saati içinde mümkün olduğpu kadar az takı takması gerekir. enfeksiyon riski nedeniyle.

hastanede çalışmıyorum problem yok onun içinmirmirmirmir

ya cok merak etmiştim ama göremedim resimlerii yaaa :(

çok kısa sürede sildin canım şimdi herkes merak edecek modlara söyle de kilitlesinler konunu istersen :)

Back