Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende beğenmedim.
Mesleğinizde hemşire yazıyo.
Hastanede sizin gibi bi hemşirenin bana iğne yapmasını asla istemem
Çılgın birisine benziyosun çünkü.
Hatta hastane nasıl kabul ediyo, hiç karışmıyo mu giyim kuşama,saça başa
ay kızlar saolun saçımın hepsini pembe yaptırasım geldi valla değişikliği çok severim özellikle de yakışıyorsa , insan kendini bi başka hissediyor valla akacak olmasına üzülüyorum :kedi:
yok kizz o kadarda yapmada böyle sari pembis uyumu süperr:lepi::lepi:
aksin cnm yine yaptirrsin mesela benim minik kutuda var aktikca esim sürüyodu kendnde yaparsn üzülmee
canım benim de var evde boyam ama bukadar çok pembe yapmıyor belli belirsiz oluyor onu sevmiyorum bide o iki yıkayamaya akıp gidiyor uğraşmama değmiyor beğenmene sevindim tatlım opuyorumnanaktan bu arada resimleri kaldırıyorum ilginize çok teşekkürler..
hay allah göremedim resmiiiii:)amaa kıs güzel olunca her renk yakışır gibime gelio:):):)
ben de sağlık çalışanıyım devlette ama bi kılık kıyafet yönetmeliği var böyle bi saçla hiç bi baş hemşire hiçbi idare izin vermez özelde çalışıosanız da bilemem. üstelik hemşirelerin mesai saati içinde mümkün olduğpu kadar az takı takması gerekir. enfeksiyon riski nedeniyle.