- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
april kanka:sm_cool:
bende gri kot istiyorum yaboshayallersmilekesimi çok güzelmiş bebemkaydirigubbakcemile2
çantana bayıldım:lepi:çantanın kot ve babetle uyumu süper:lepi:ayrıca babetler çok şirin:1hug:
döktürmüş yine kankaların gülüŞeniz
tsk ederim canim öylede eklerim bi araSelayhus bayildiimmm :lepi: evet siyahlada super olurr delikafadulden
apriltom cok tesekkür ederim canimAaayyy seloşum nasıl da özenmiş giydirmiş yaa kıyamam hihoyyyt olumunekankayizsmile boshayallersmile
çok güzel olmuş ama kuzum çok beğendim süpersin valla :1hug:
afrooom cok mersi süslüm benim insallah üzerimdede begenilir kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2seloş:jeyyar:boshayallersmile
harika olmuş kombin bebem:lepi:çizmeler çok hoşkaydirigubbakcemile5
en kısa zamanda üzerinde görmek dileği ile:jeyyar:
eee artik sahalarda senide görek kanka olumunekankayizsmileanammmmmmmmmmmm anammmmmmm kombinler coşmuşşşşş
liv
april
moon
tanrıça
rüyamsın
selayhus
ula kokoşlar hepinizin kombinlerine bayıldımmmmm
cok tesekkürler canim senide bekleriz ekle sende hepberaber paylasalimkızlar dokturmussunuz yıne selayyy aprıl lıv tanrıca ruyamsın hepsı cokkk harıka yaaaa bayıldım kızlar ya cok zevklısınız gercekten
canim bende giyemiyordum kemer eskiden ayni senin düsündügün gibi düsünüyordum baskalarinin üzerinde güzel duruyordu kendi üzerimde iyi durmuyormus gibi geliyordu, taaa ki bir arkadas sende iyi duruyor bende böyle durmaz diyene kadarselayhus skinny yakışıyor sana zaten...kombin de sade hoş bayıldım...ben işte gömlekle kemeri kullanamıyorum ya alışamadım sanırım başkasından beğeniyorum iş bana gelince yakıştıramıyorum üzerime
ayburum bugunki kombinini cok merak ediyorum bende süslendin hemimdevay vay vayyyyy yine güzel bi topic ve yaratıcısı tanrıçam :jeyyar:
hayırlı uğurlu olsun tanrıçam pembiş çizmene bayıldım o nası bişey yaaaaa hayal bile edemiyom :asigim:
aprilim kankam ne güzel kombinler yapmışsın:1hug:
selayım grili çizmeli kombinine bayıldım:1hug:
liv seninkilerde harikaa.s.
moon elbisene bayıldım çok cici a.s.
selayım çok güzel bi kombin olmuş bence gri pantolon doğru seçim olmuş farklı bi ton olarak
botlarına bayıldım güle güle kullan üstünde de görelim bu kombini yerimseniben
essahmi diyon bacimmhanturksss :lepi: aynı çizmeden bende de var açık rengi.yani bayıldım tabiki kaydirigubbakcemile3 beyazla süper olmuş canm benimmm
selayımmmmmm canım çizmeler :jeyyar: yesinler havanı.süper seksi gösterir topuklu zaten :lepi: seviyoruz sizi yaa tarzlarınz süper
apriltom cok tesekkür ederim canim
simdi gördüm sende eklemisin grili bir kombin canta ve ayakkabi disinda acayip begendim , pantolonlar benziyorlar zaten kazaginda ayri bir güzel
Yavru Seloşum çok teşenkür ederim kuzucum.olumunekankayizsmile :lepi: hihoyyyt
Çantaynan ayakkabıyı niye biğenmidin ama yavrum? mafoldumben sempatiksalakcinni
canim canta biraz fazla karisik geldi gözüme appalarin üzerindede cicek varya o yüzden
ama üzüldüysen hemen editlerim yorumumu a$iri begenirim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile.. yeterki iste :lepi:
Cumartesi veya pazar günü aile arasında ev toplantılarımız olur bende bunları giydim...pudra rengi bluz ve pudra rengi ayakkabı (ışıkta pırıl pırıl parlıyor en sevdiğim ayakkabımdır) kot pantolon acaip bir renk ama belli olmamış takı takmadım kulağımda sadece inci küpe vardı ...
markalar yazılıyorsa;
bluz: mango
pantolon: collezione
ayakkabı:marks&spencer autograph koleksiyonu...
aprilim mersi bebem bu sene sade kombinlerle kafayı bozdum nedense soft renkleri tercih ediyorum
En güzeli işte Tutim çok süpersonik hihoyyyt :lepi: hihoyyyt
tutı sade ve sık bır kombı olmus ayakkabılarını ozellıkle cok begendım canım gule gule kullan hepsını
cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın
canım herkesin tarzı farklıdır ama ben genelde bershka,river island,koton,mango,zara,pull and bear,afrodit,bazen pazarlarda çok güzel ürünler oluyor markaların kaçırmadan alıyorum kendime neyi yakıştırırsam onu giyiyorum moda diye almam çünkü modası olsa dahi yakışıp yakışmayanı var bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir...kaydirigubbakcemile5
Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigim:
haklısın tatlım herkesın tarzı farklı bende oralara bakıyorum eskıden begenıp alıyordum gıyınıyordum bu sene bana bısey oldu secemıyorum bır turlu en sonunda sınırlenıp cıkıyorum alısverıs merkezınden neyse sızlerınkıne bakıp fikir edınırım kendıme.opuyorumnanaktan takıpteyım sizi