- 8 Eylül 2007
- 7.155
- 10
- 45
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.301
livin aldıgı elbise cok guzelkahve kemerle kahve rengi cantayla cok uyumlu olmus....
lacivert ayakkabıların harika elbisede cok sıkkırmızı canta normalde olmaz gibi gelir ama bence cok yakısmıs....
Oy melek kankamGüle güle sağlıkla kullan daha iyilerine layık benim meleğim .
Yalnız dibim düştü1. kombinde 2. kombinde dehşet güzel tarz sahibi olabilmek böyle bir şey işte .Her zaman Number 1sin bebeğim
Bu da livodan kombin
Renkler iyi çıkmamış
Bu taytı Kotonda ilk gördüğümde vuruldum2 rengini kapmıştım ama siyahı kalmamıştı .Burda birşeye benzemiyor reelde o kadar güzel ki
livimm , prensesimm
bayıldım kombinlerinize tek kelimeyle harika çok güzel tarzlarınız var süpersiniz
bu kombinleri böyle görünce cnm süslenip püslenip bi yere gitmek istedi
bu arada prensesim 2.kombinde ki ayakkabını ve livim çantanı nerden aldını söylermisin en çok onları beğendim
Ah ah nerde o günlerçok saol minikcimm :78:
evet yahu keşke aynı şehirde yaşasakta süslenip püslenip hep birlikte gezsekk
ayakkabıları deichmanndan almıştım cnm bayılıyorum ordaki ayakkabılara.
livimm , prensesimm
bayıldım kombinlerinize tek kelimeyle harika çok güzel tarzlarınız var süpersiniz
bu kombinleri böyle görünce cnm süslenip püslenip bi yere gitmek istedi
bu arada prensesim 2.kombinde ki ayakkabını ve livim çantanı nerden aldını söylermisin en çok onları beğendim
prensesin uykusuyum sen ne zevkli bi hatunsun yahu yeni keşfettim burayı muhteşem bi zevkin var
Ah ah nerde o günler
Kanka senin hırkada feci güzel o nerdendi ?
Kankam Lcw den almıştım .Yalnız çalışanların bu çantadan pek haberleri yok ki :26: kasada,"bu bizim ürünümüz mü" demişlerdi
bu da benden pembe bir kombin :)
Daha iyileri senin olsun canımliv kombin şahane özellikle çanta ve ayakkabılara bayıldım
Asıl zevkli olan sensin bebeğimLivim harika olmuş kombin bayıldım. T-shırt , çanta çok uyumlu çok güzeller .
Ayakkabılar çoooooook yakışmış, mutlu oldum görünce
Bitanesin sen zevkli kankam benim
prensesin.uykusuyum senin ne güzel ayakkabıların varmış öyle