'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

livin aldıgı elbise cok guzel kahve kemerle kahve rengi cantayla cok uyumlu olmus....

lacivert ayakkabıların harika elbisede cok sık kırmızı canta normalde olmaz gibi gelir ama bence cok yakısmıs....

Oy melek kankam Güle güle sağlıkla kullan daha iyilerine layık benim meleğim .

Yalnız dibim düştü 1. kombinde 2. kombinde dehşet güzel tarz sahibi olabilmek böyle bir şey işte .Her zaman Number 1sin bebeğim

Bu da livodan kombin
Renkler iyi çıkmamış
Bu taytı Kotonda ilk gördüğümde vuruldum 2 rengini kapmıştım ama siyahı kalmamıştı .Burda birşeye benzemiyor reelde o kadar güzel ki

Son düzenleme:
livimm , prensesimm

bayıldım kombinlerinize tek kelimeyle harika çok güzel tarzlarınız var süpersiniz
bu kombinleri böyle görünce cnm süslenip püslenip bi yere gitmek istedi

bu arada prensesim 2.kombinde ki ayakkabını ve livim çantanı nerden aldını söylermisin en çok onları beğendim

livin aldıgı elbise cok guzel kahve kemerle kahve rengi cantayla cok uyumlu olmus....

lacivert ayakkabıların harika elbisede cok sık kırmızı canta normalde olmaz gibi gelir ama bence cok yakısmıs....

Beğenmene sevindim :) ama ama ayakkabı lacivert değil ikiside siyah , ışıktan dolayı öyle gözükmüş sanırım.

Bitanemmmmmmm kankam benim , sende hep en iyilere layıksın ,yerim seni

Bu da livodan kombin
Renkler iyi çıkmamış
Bu taytı Kotonda ilk gördüğümde vuruldum 2 rengini kapmıştım ama siyahı kalmamıştı .Burda birşeye benzemiyor reelde o kadar güzel ki

Kankam asıl sen daha tarzsın , hepsi çok çok güzel hemen gidip kotona bakacağım ,bende istiyorum o tayttenn

çok saol minikcimm :78:
evet yahu keşke aynı şehirde yaşasakta süslenip püslenip hep birlikte gezsekk
ayakkabıları deichmanndan almıştım cnm bayılıyorum ordaki ayakkabılara.

prensesin uykusuyum sen ne zevkli bi hatunsun yahu yeni keşfettim burayı muhteşem bi zevkin var

çok saol minikcimm :78:
evet yahu keşke aynı şehirde yaşasakta süslenip püslenip hep birlikte gezsekk
ayakkabıları deichmanndan almıştım cnm bayılıyorum ordaki ayakkabılara.
Ah ah nerde o günler
Kanka senin hırkada feci güzel o nerdendi ?

Kankam Lcw den almıştım .Yalnız çalışanların bu çantadan pek haberleri yok ki :26: kasada,"bu bizim ürünümüz mü" demişlerdi

Son düzenleme:
prensesin uykusuyum sen ne zevkli bi hatunsun yahu yeni keşfettim burayı muhteşem bi zevkin var

çok teşekkür ederimmmmm:78:

Kankam onu trendyoldan almıştım,bende çok seviyorum

Livden yazlık bir kombin geliyor =)

T-shırt,etek ve çanta 3 de kotondan Ayakkabılar ise biricik,bal suratlı kankamın bana hediyesi .Can o can
Kot şort ,altına beyaz conversle de komine edilebilir=) ama canım böyle kombinlemek istedi

Son düzenleme:
Livim harika olmuş kombin bayıldım. T-shırt , çanta çok uyumlu çok güzeller .
Ayakkabılar çoooooook yakışmış , mutlu oldum görünce
Bitanesin sen zevkli kankam benim

liv kombin şahane özellikle çanta ve ayakkabılara bayıldım
Daha iyileri senin olsun canım
Livim harika olmuş kombin bayıldım. T-shırt , çanta çok uyumlu çok güzeller .
Ayakkabılar çoooooook yakışmış , mutlu oldum görünce
Bitanesin sen zevkli kankam benim
Asıl zevkli olan sensin bebeğim Bitanesin kankam
Yaaaa özel mesajları sil lütfen dünden beri mesaj atamıyorum

bu topik unutulmuş hadi canlandıralım kızlar kombinler gelsin

buda benden bi yaz kombini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…