- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
hahah cok sekersın valla
askeriimi arayayım hemen gelsin evlenelim leopar var ucunda:roflol:
estafirullah çiçeğim
evet Avrupa yakasında çok var bershka :lepi:
Berem sanirim alisveris ve begenmek birazcikta ruh hali ile alakali... Banada oluyor arada oyle . Bende diger kizlar gibi pazardanda giyinirim ama malesef pazar yok burda:
En cok alisveris yaptigim yerlerde vero moda, zara, c&a , bershka buraya yeni acildi kiyafetlerini cok begendim
Berem sanirim alisveris ve begenmek birazcikta ruh hali ile alakali... Banada oluyor arada oyle . Bende diger kizlar gibi pazardanda giyinirim ama malesef pazar yok burda:
En cok alisveris yaptigim yerlerde vero moda, zara, c&a , bershka buraya yeni acildi kiyafetlerini cok begendim
teşekkür ederim canıma.s.hanturk cok hoş gorunuyor..dıger kombinlerı bende merak ettım
paticim çok teşekkürler canım, aslında bu da daha açık renk ya ama fotoda rengi böyle çıktı nedense beğenmene sevindim seni de bekliyoruz opuyorumnanaktanhanturksss :lepi: aynı çizmeden bende de var açık rengi.yani bayıldım tabiki kaydirigubbakcemile3 beyazla süper olmuş canm benimmm
çok teşekkürler rüyamsin opuyorumnanaktan canım bu tokayı burda nişantaşı pazarı var ordan aldım 2 tl ye mutlaka vardır oralarda dahanturks tokana bayildiimm :asigim: leopar hastasiyim zaten, bi tokasi yok bana ver onu cabukkk delikafadulden hirkan ve botlarinda cook hos cok begendim kombinini hihoyyyt
çok sağol tanrıçacım siz isterseniz ben sık sık gelirim opuyorumnanaktan senin de zevkin süper dün elbiseyi söylemiştim botları unutmuşum nerden aldın onları ya çok şirinmişhanturks uyum süper..çantana bayıldımopuyorumnanaktan
her zaman görmek isterizhihoyyyt
çok sağol selayım beğenmene sevindim ama senin kombin daha şık kuşum benimkisi öyle günlük Şeniz
hanturkscüüm sagol dostumsenin kombin benimkindende güzel olmus hirkan cok güzel ayakkabilar canta muhtesem uyumlu :lepi:
teşekkür ederim canıma.s.
paticim çok teşekkürler canım, aslında bu da daha açık renk ya ama fotoda rengi böyle çıktı nedense beğenmene sevindim seni de bekliyoruz opuyorumnanaktan
çok teşekkürler rüyamsin opuyorumnanaktan canım bu tokayı burda nişantaşı pazarı var ordan aldım 2 tl ye mutlaka vardır oralarda da
çok sağol tanrıçacım siz isterseniz ben sık sık gelirim opuyorumnanaktan senin de zevkin süper dün elbiseyi söylemiştim botları unutmuşum nerden aldın onları ya çok şirinmiş
çok sağol selayım beğenmene sevindim ama senin kombin daha şık kuşum benimkisi öyle günlük Şeniz
aprilcim kotuna ve çantan bayıldım kotu nerden ve kaça aldın canım ya
ayakkabıları da ayrıca çok beğendim de çantayla ikisi de ayrı desen ya ondan şettiremedim accık:kedi:
tutim akkabılarına bayıldım bayıldım koyuna da bayıldım bayıldım ohaoldumsmile collezione mu ben de bakayım bi kalmış mıdır kine
aprilcim kotuna ve çantan bayıldım kotu nerden ve kaça aldın canım ya
ayakkabıları da ayrıca çok beğendim de çantayla ikisi de ayrı desen ya ondan şettiremedim accık:kedi:
kızlar
kombinimle geldimhihoyyytdün livoma söz vermiştimolumunekankayizsmile
bende bu gün, günlük bir kombin yaptımgamyoncuiremsu