'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

deichmanndan almıstımopuyorumnanaktan

pati ve ruyamsin sizlerede cok tesekkur ederimopuyorumnanaktan

ruyamsıın ceket harikaymıs yaopuyorumnanaktan

tanrıca cizmeler cok tatlı ya renkde modelde super bayıldım:1shok:

april ve liv kankalarıma burdan teesüflerimi sunuyorum:dilcikar:
ben ne duygularla:kedi:kombin ekliyorum:dilcikar:
onlar neler düşünüyolarmafoldumben mafoldumben gelmicem işte sizesenağlamasempatiksalakcinni:roflol:

patim,seloşum sizi bağrıma sokup çıkarıyorum canolarŞeniz

ruyamsiin güle güle kullan canımopuyorumnanaktandüğmeli ceketin çok tatlıymış:hulya:

Son düzenleme:
Rüyamsın adlı kullanıcıkötükedihüso ceketi nerden aldın çabukkkk söyleklava:aklinialirimsmile bu military ceket modellerine bayılıyorumm:asigim: badisini tşörtünü ceketini herşeyini istiyorummmbayanssulusmile ayrıca çok yakışmış:dilcikar:

Son düzenleme:
liv iki kombini de çok beğendim canım ikincideki pantolon süper
tarzın çok hoşuma gitti çok zarif ben de bayılıyorum böyle giyinmeye ah bi atansam neler giycemde boshayallersmile

april çok güzel bi kombin bluzün modeli çok hoşmuş ya

tanrıça canım bayıldım pembiş pembiş elbisenin üstte duruşunu çok merak ettim aklinialirimsmile

moon hırka ve botlar harika senin taytlarla daha güzel bi kombin olurmuş sanki

rüyamsin ceket çok hoş canım bu pantolon parlak fitilli kadife mi öyleyse ben de gördüm bugün çok hoşuma gitmişti

tanrıça pembe botlarına bayıldım çok şekerler canım kombin çok güzel olmuş hepsi pembe:asigim:
april seninde ilk sayfadaki kombinin çok hoşuma gitti canım fındıkzade pazarına bende her hafta giderim görmüştüm o gömleklerden hep sonra sonra alırım dedimklava: artık yok görmüyorum

rüyamsın gerçekten ceketin aşık olup alıncak kadar güzelmiş...tam benim tarzım bayılırım böle asker tarzında kıyafetlere güle güle güzel günlerde giyyerimseniben

ruyamsıın ceket harikaymıs yaopuyorumnanaktan

tanrıca cizmeler cok tatlı ya renkde modelde super bayıldım:1shok:

cook tskrler kizlar, begenmenize cok cok sevindim a.s.

mat_mazel kaydirigubbakcemile3 tamam dur kiz solicemmm "cache cache" diye biyerden aldim Turkiyede varmi bilmiyorum canim. Dierlerinide "Mim" den aldimm

hanturks bilmiyorum o dedigindenmi ama evet azcik kadifeyi andiriyo a.s

livapril çok güzel bi kombin bluzün modeli çok hoşmuş ya

Tatlım çok teşekkür ederim Şeniz

april seninde ilk sayfadaki kombinin çok hoşuma gitti canım fındıkzade pazarına bende her hafta giderim görmüştüm o gömleklerden hep sonra sonra alırım dedimklava: artık yok görmüyorum

ben geçen hafta gördüm aynı tezgahta hatta siyahı ve pembesi de vardı bitanem ama bugün göremedim tezgahı sanırım yağmurdan dolayı gelmemişti boshayallersmile
zaten pazarın yarısı boştu...

Son düzenleme:
yogun istek üzerine yaptim size bir kombin hem bolerolu hem bolerosuz giymeyi düsünüyorum birde altta gri skinny yerine siyah skinny ilede giyerim sanirim
botlarimida ters giydirmisim skinnyme :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
rüyamsın gerçekten ceketin aşık olup alıncak kadar güzelmiş...tam benim tarzım bayılırım böle asker tarzında kıyafetlere güle güle güzel günlerde giyyerimseniben

bende cok severimm bu siralar baya taktim asker tarzinda kiyafetlere
tskr ederim canimm :1hug:

yogun istek üzerine yaptim size bir kombin hem bolerolu hem bolerosuz giymeyi düsünüyorum birde altta gri skinny yerine siyah skinny ilede giyerim sanirim
botlarimida ters giydirmisim skinnyme :roflol: :roflol:

Selayhus bayildiimmm :lepi: evet siyahlada super olurr delikafadulden

Aaayyy seloşum nasıl da özenmiş giydirmiş yaa kıyamam hihoyyyt olumunekankayizsmile boshayallersmile

çok güzel olmuş ama kuzum çok beğendim süpersin valla
:1hug:

seloş:jeyyar:boshayallersmile
harika olmuş kombin bebem:lepi:çizmeler çok hoşkaydirigubbakcemile5
en kısa zamanda üzerinde görmek dileği ile:jeyyar:

Son düzenleme:

haftaya yine bakarım o zaman pembe beğenmiştim bende evet bugün pazar boştu epey sebze vardı sadecekaydirigubbakcemile3

anammmmmmmmmmmm anammmmmmm kombinler coşmuşşşşş
liv
april
moon
tanrıça
rüyamsın
selayhus

ula kokoşlar hepinizin kombinlerine bayıldımmmmm

kızlar dokturmussunuz yıne selayyy aprıl lıv tanrıca ruyamsın hepsı cokkk harıka yaaaa bayıldım kızlar ya cok zevklısınız gercekten

tanrıça canım o lw çantan çook hoşmuş kombinde öyle tabi...merak ettim çanta orjinal mi? nereden alıyorsun...

selayhus skinny yakışıyor sana zaten...kombin de sade hoş bayıldım...ben işte gömlekle kemeri kullanamıyorum ya alışamadım sanırım başkasından beğeniyorum iş bana gelince yakıştıramıyorum üzerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…