- 8 Eylül 2007
- 7.155
- 10
- 45
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
tanrıça hayırlı olsun canım topiğin.
ben biraz geç gördüm sanırım.
çok hoş olmuş böyle toplu halde hoş kombinler görmek...
bereketli olsun:)
moon papilerine bttim ya çok güzelll.
nerden aldın acaba
Aprilim ne cekiyorda bu kafa seviyorum diyordum demekki tazz cekiyormuscok zevklisin bebegim begendim yine
Kokos tanricam cizmen olayim anacimseni hayal ettim yine o cizmeler ve elbisenin icinde puzzle askim benim delikafadulden
Ruyamsin ceketin uzerine cok yakismis canim
Patsimmm begendinmi bende cok sevdim guzel gozlu arkidisim zemuszemus
Canım güle güle kulaln, çok güzeller boshayallersmile boshayallersmile
cekete ben de bayıldım çok şıkmış tatlım kaydirigubbakcemile5 Şeniz
:lepi: şakkıdı taktım kanka bak şakkıdı sengözlerimebaksanab
canım sen de hoşgeldin...:1hug:
Graceland yazıyor, Deichmann mağazalarından sanırım o ayakkabı fisfisfis kaydirigubbakcemile5
ruyamsıın ceket harikaymıs yaopuyorumnanaktan
tanrıca cizmeler cok tatlı ya renkde modelde super bayıldım:1shok:
april ve liv kankalarıma burdan teesüflerimi sunuyorum:dilcikar:
ben ne duygularla:kedi:kombin ekliyorum:dilcikar:
onlar neler düşünüyolarmafoldumben mafoldumben gelmicem işte sizesenağlamasempatiksalakcinni:roflol:
patim,seloşum sizi bağrıma sokup çıkarıyorum canolarŞeniz
ruyamsiin güle güle kullan canımopuyorumnanaktandüğmeli ceketin çok tatlıymış:hulya:
Rüyamsın adlı kullanıcıkötükedihüso ceketi nerden aldın çabukkkk söyleklava:aklinialirimsmile bu modellere bayılıyorumm:asigim: badisini tşörtünü ceketini herşeyini istiyorummmbayanssulusmile ayrıca çok yakışmış:dilcikar:
liv iki kombini de çok beğendim canım ikincideki pantolon süper
tarzın çok hoşuma gitti çok zarif ben de bayılıyorum böyle giyinmeye ah bi atansam neler giycemde boshayallersmile
april çok güzel bi kombin bluzün modeli çok hoşmuş ya
tanrıça canım bayıldım pembiş pembiş elbisenin üstte duruşunu çok merak ettim aklinialirimsmile
moon hırka ve botlar harika senin taytlarla daha güzel bi kombin olurmuş sanki
rüyamsin ceket çok hoş canım bu pantolon parlak fitilli kadife mi öyleyse ben de gördüm bugün çok hoşuma gitmişti
livapril çok güzel bi kombin bluzün modeli çok hoşmuş ya
april seninde ilk sayfadaki kombinin çok hoşuma gitti canım fındıkzade pazarına bende her hafta giderim görmüştüm o gömleklerden hep sonra sonra alırım dedimklava: artık yok görmüyorum
rüyamsın gerçekten ceketin aşık olup alıncak kadar güzelmiş...tam benim tarzım bayılırım böle asker tarzında kıyafetlere güle güle güzel günlerde giyyerimseniben
Tatlım çok teşekkür ederim Şeniz
ben geçen hafta gördüm aynı tezgahta hatta siyahı ve pembesi de vardı bitanem ama bugün göremedim tezgahı sanırım yağmurdan dolayı gelmemişti boshayallersmile
zaten pazarın yarısı boştu...