'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

vay vay vayyyyy yine güzel bi topic ve yaratıcısı tanrıçam :jeyyar:
hayırlı uğurlu olsun tanrıçam pembiş çizmene bayıldım o nası bişey yaaaaa hayal bile edemiyom :asigim:
aprilim kankam ne güzel kombinler yapmışsın:1hug:
selayım grili çizmeli kombinine bayıldım:1hug:
liv seninkilerde harikaa.s.
moon elbisene bayıldım çok cici
a.s.

selayım çok güzel bi kombin olmuş bence gri pantolon doğru seçim olmuş farklı bi ton olarak
botlarına bayıldım güle güle kullan üstünde de görelim bu kombini yerimseniben

kızlar bu da benim dünkü kıyafetim öylesine günlük bişey ama eklemek istedim
1348.jpg

hanturkcüm kombinini çok beğendim canım günlük bir şey demişssin ama ince detaylara şıklık katmışssın bence.

hanturk bencede cok sık olmussun gunluk bısey buysa cok ozenlı gıyımını merak ettım dogrusu canım

hanturks üm bayıldım kombine kuzum,boshayallersmile çantayı da koluna geçirmiş hırkanın :lepi: hihoyyyt

çok beğendim hayatım uyum harika...
kaydirigubbakcemile5

hanturkcüm kombinini çok beğendim canım günlük bir şey demişssin ama ince detaylara şıklık katmışssın bence.
çok teşekkür ederim gece kuşum opuyorumnanaktan evet detayları seviyorum hihoyyyt
hanturk bencede cok sık olmussun gunluk bısey buysa cok ozenlı gıyımını merak ettım dogrusu canım
çok sağol canım a.s. yok özensiz değil tabi yinede yoksa koymazdım zaten ama sade işte :kedi:

hanturks üm bayıldım kombine kuzum,boshayallersmile çantayı da koluna geçirmiş hırkanın :lepi: hihoyyyt

çok beğendim hayatım uyum harika...
kaydirigubbakcemile5
canım yaa çok teşekkür ederim balım opuyorumnanaktan
:KK1: ehe evet koluna taktım

hanturksss :lepi: aynı çizmeden bende de var açık rengi.yani bayıldım tabiki kaydirigubbakcemile3 beyazla süper olmuş canm benimmm

selayımmmmmm canım çizmeler :jeyyar: yesinler havanı.süper seksi gösterir topuklu zaten :lepi: seviyoruz sizi yaa tarzlarınz süper

hanturks tokana bayildiimm :asigim: leopar hastasiyim zaten, bi tokasi yok bana ver onu cabukkk delikafadulden hirkan ve botlarinda cook hos cok begendim kombinini hihoyyyt

eca16430.jpg

3dd469d1.jpg

08600c75.jpg

336c5c7d.jpg

d94de179.jpg

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bir başka kombinimmm :KK3: kaydirigubbakcemile5
Ayakkabılarımı ayakkabı topiğine eklediklerimden kopyaladım tekrar çekmeye üşendim canlarım :roflol:

tanrıça
ula kokoşlar hepinizin kombinlerine bayıldımmmmm
tanrıca ruyamsın hepsı cokkk harıka yaaaa bayıldım kızlar ya cok zevklısınız gercekten
canlar çok teşekkür ederiz,diğer kızlarla beraber:smiley-cool:eek:puyorumnanaktan
tanrıça canım o lw çantan çook hoşmuş kombinde öyle tabi...merak ettim çanta orjinal mi? nereden alıyorsun...
tatlım o cüzdanı ünlülere tıpa tıp livi hazırlayan bi yere sipariş ettirmiştim:)
beğenmene sevindim canımhihoyyyt

vay vay vayyyyy yine güzel bi topic ve yaratıcısı tanrıçam :jeyyar:
hayırlı uğurlu olsun tanrıçam pembiş çizmene bayıldım o nası bişey yaaaaa hayal bile .s.

ayburum güzel sözlerinle utandım:eek:
çok teşekkürler bitanemŞenizsenin kombinleri ne zaman görücezboshayallersmile?

hanturks uyum süper..çantana bayıldımopuyorumnanaktan
her zaman görmek isterizhihoyyyt

april kanka:sm_cool:
bende gri kot istiyorum yaboshayallersmilekesimi çok güzelmiş bebemkaydirigubbakcemile2
çantana bayıldım:lepi:çantanın kot ve babetle uyumu süper:lepi:ayrıca babetler çok şirin:1hug:
döktürmüş yine kankaların gülüŞeniz

Son düzenleme:
kızlar topiğiniz güzel olmuş arada uğrayıp kombinlere bakıcam güzel gözüküyolarryerimseniben

Son düzenleme:
X