'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın

eğer hoşuma gittiyse
bunu kesinlikle üzerime giymeliyim,bana çok yakışıcak dediysem pazardanda alırım,kendi halinde bir butiktende:hulya:
önemli olan kendine yakıştırmak
sırf marka için kıyafet almamakkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigim:eek: ayakkabıyı ne zaman nereden kaça aldın tatlım ? delikafadulden
Nisan biricik kankammmmm çok güzel .Tam senin tarzın süpersonik bebeğim benim haaaa o kotun aynısından bendende var biliyon mu:lepi:

Sagol bebegim soyle kizmam ben canim alinmamda... Boyle dusunme bebegim lutfen

Aprilim bende saka yaptim guzelim :KK1: :KK1:

Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigim:eek: ayakkabıyı ne zaman nereden kaça aldın tatlım ? delikafadulden
Nisan biricik kankammmmm çok güzel .Tam senin tarzın süpersonik bebeğim benim haaaa o kotun aynısından bendende var biliyon mu:lepi:

liv cim soruna cevap vereyim hemen tatlım ayakkabılarımı daha önce marks&spencerde görmüştüm fakat almamıştım topukluya ihtiyacım yoktu o sırada fiyatı te o zaman ne kadardı hatırlamıyorum ama 90 kusur bişeydi galiba nitekim daha sonra şile'de marks&spencerin seri sonu ürünleri satan mağazada bu ayakkabıları gördüm kısmet o ya hemen kaptım ne kadar aldım biliyonmu 35 ytl y delikafadulden

tutiidelikafadulden delikafadulden
ayakabılara geberdimakannehirçok kokoş tam benlik:sm_cool:
ayrıca kombinde süpervereliniortak
sarı şekerim harikasınŞeniz
ha ...bide leopar nevresim benimde favorim:lepi:

kuşum bende ilk gördüğümde gebermiştim ayakkabıya ama kısmet o ki ayakkabı beni şilede tekrar buldu işte aşkımız öyle başladı hihohoyttttsempatiksalakcinni teşekkür ederim tanrıçammm sen beğendiysen sınıfı geçmişimdir dimeeeeopuyorumnanaktan
leopar nevresim takımım olmadan uyuyamam onlar beni soğuk kış aylarında ısıtıyor (aman sevgilim duymasın bir kıskanmadığı nevresim takımım vardı zaten)...sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
aprilimm kombinin çok hoş olmuş yavrımmmm
papilerinn ne kadan şirin öleeee ve de çantana bayıldım kendin mi yaptın yoksammma.s.

tutimmm harika olmuş üstünde de görsek keşke balım. ayakabılarına bayıldım vallaa harikalar.

bu arada danrıçamla leoparlar aynı ulaaa neden benim hala leoparlı bişiyim yokkkkkkkkk:eek:klava:

cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın

Tatlım kankalarım bilir, ben pazar delisiyim sempatiksalakcinni :lepi: sempatiksalakcinni
Ve Beyoğlu pasajlarından da çok alışveriş ederim...boshayallersmile
Bunun yanında en sevdiğim markalar, Bershka, Mango, Koton, Mudo, LTB, LCW ve Adidas beremcim...
Ama tabii bu markaların her ürününü de beğenmiyorum ben de. Bazen alakasız koleksiyonlar oluyor hatta şaşırıyorum, hiç bana hitap etmeyen...
:bbo:

olumunekankayizsmile Çok sağol bitanem Şeniz
O zımansa yaşasın kot kardeşliği :lepi: sempatiksalakcinni

eğer hoşuma gittiyse
bunu kesinlikle üzerime giymeliyim,bana çok yakışıcak dediysem pazardanda alırım,kendi halinde bir butiktende:hulya:
önemli olan kendine yakıştırmak
sırf marka için kıyafet almamakkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 kesinnikle kankam olumunekankayizsmile

papilerinn ne kadan şirin öleeee ve de çantana bayıldım kendin mi yaptın yoksammma.s.

Sağol melekom Şeniz Şeniz
Yok be kuzum çanta Koton'dan :KK1:
ama bayılırım patchwork tarzı çantalara, buna benzer bi tane daha var, onu da başka kombinde eklicim kuştirikom
:lepi:

Tatlım kankalarım bilir, ben pazar delisiyim
Ve Beyoğlu pasajlarından da çok alışveriş ederim...
Bunun yanında en sevdiğim markalar, Bershka, Mango, Koton, Mudo, LTB, LCW ve Adidas beremcim...
Ama tabii bu markaların her ürününü de beğenmiyorum ben de. Bazen alakasız koleksiyonlar oluyor hatta şaşırıyorum, hiç bana hitap etmeyen...

bershka anadolu yakasında varmı kız kardesım alıo guzel seyler var dıyo cevahırden alıo galıba bu tarafta hıc gormedım

Anadolu Yakasında da vardır tabii olmaz mı kuzum.
Nautilus AVM de kesin vardır mesela, veya Palladium'da
a.s

tutim estafurullah bebeğimolumunekankayizsmile
kızlar benim kombinim hazırhihoyyytdün livoya söz verdiğim gibizemuszemus
ilerleyen saatlerde ekliycem kızlarvereliniortak

beremcim bershka anadolu yakasındaa ataşehirde bir alışveriş merkezi var palladium diye orda varmış tatlım bilgine....

Anadolu Yakasında da vardır tabii olmaz mı kuzum.
Nautilus AVM de kesin vardır mesela, veya Palladium'da
a.s

bebem nautilusta değilde palladiumda varmışşşş en çok avrupa yakasında var kafamçokkarıştı ben taksimdekine yada cevahirdekine gidiyordum salak gibi bilsem bizim burda palladiumda olduğunu oraya giderdim yeni öğrendim vallahi hahahakaydirigubbakcemile5

tutimmm harika olmuş üstünde de görsek keşke balım. ayakabılarına bayıldım vallaa harikalar.

bu arada danrıçamla leoparlar aynı ulaaa neden benim hala leoparlı bişiyim yokkkkkkkkk:eek:klava:

kuşum kuşkonmazımopuyorumnanaktan
çok mersi tatlımmm üstümdede görürsünüz inşallah bebem en güzelleri senin olsunnnn
leoparlı nevresimlere gelince çalış seninde olur hahahhaa
:KK1:

kuşum kuşkonmazımopuyorumnanaktan
çok mersi tatlımmm üstümdede görürsünüz inşallah bebem en güzelleri senin olsunnnn
leoparlı nevresimlere gelince çalış seninde olur hahahhaa
:KK1:

alıyım hediye ediyim demez de çalış dio yaa :roflol:

bebem nautilusta değilde palladiumda varmışşşş en çok avrupa yakasında var kafamçokkarıştı ben taksimdekine yada cevahirdekine gidiyordum salak gibi bilsem bizim burda palladiumda olduğunu oraya giderdim yeni öğrendim vallahi hahahakaydirigubbakcemile5

hahah cok sekersın valla

estafirullah çiçeğim :KK1:
evet Avrupa yakasında çok var bershka
:lepi:

Berem sanirim alisveris ve begenmek birazcikta ruh hali ile alakali... Banada oluyor arada oyle . Bende diger kizlar gibi pazardanda giyinirim ama malesef pazar yok burda :-):
En cok alisveris yaptigim yerlerde vero moda, zara, c&a , bershka buraya yeni acildi kiyafetlerini cok begendim

X