- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın
Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigimayakkabıyı ne zaman nereden kaça aldın tatlım ? delikafadulden
Nisan biricik kankammmmm çok güzel .Tam senin tarzın süpersonik bebeğim benim haaaa o kotun aynısından bendende var biliyon mu:lepi:
Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigimayakkabıyı ne zaman nereden kaça aldın tatlım ? delikafadulden
Nisan biricik kankammmmm çok güzel .Tam senin tarzın süpersonik bebeğim benim haaaa o kotun aynısından bendende var biliyon mu:lepi:
tutiidelikafadulden delikafadulden
ayakabılara geberdimakannehirçok kokoş tam benlik:sm_cool:
ayrıca kombinde süpervereliniortak
sarı şekerim harikasınŞeniz
ha ...bide leopar nevresim benimde favorim:lepi:
cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın
eğer hoşuma gittiyse
bunu kesinlikle üzerime giymeliyim,bana çok yakışıcak dediysem pazardanda alırım,kendi halinde bir butiktende:hulya:
önemli olan kendine yakıştırmak
sırf marka için kıyafet almamakkaydirigubbakcemile5
aprilimm kombinin çok hoş olmuş yavrımmmm
papilerinn ne kadan şirin öleeee ve de çantana bayıldım kendin mi yaptın yoksammma.s.
Anadolu Yakasında da vardır tabii olmaz mı kuzum.
Nautilus AVM de kesin vardır mesela, veya Palladium'da a.s
beremcim bershka anadolu yakasındaa ataşehirde bir alışveriş merkezi var palladium diye orda varmış tatlım bilgine....
Anadolu Yakasında da vardır tabii olmaz mı kuzum.
Nautilus AVM de kesin vardır mesela, veya Palladium'da a.s
aprilimm kombinin çok hoş olmuş yavrımmmm
papilerinn ne kadan şirin öleeee ve de çantana bayıldım kendin mi yaptın yoksammma.s.
tutimmm harika olmuş üstünde de görsek keşke balım. ayakabılarına bayıldım vallaa harikalar.
bu arada danrıçamla leoparlar aynı ulaaa neden benim hala leoparlı bişiyim yokkkkkkkkkklava:
kuşum kuşkonmazımopuyorumnanaktan
çok mersi tatlımmm üstümdede görürsünüz inşallah bebem en güzelleri senin olsunnnn
leoparlı nevresimlere gelince çalış seninde olur hahahhaa
alıyım hediye ediyim demez de çalış dio yaa :roflol:
bebem nautilusta değilde palladiumda varmışşşş en çok avrupa yakasında var kafamçokkarıştı ben taksimdekine yada cevahirdekine gidiyordum salak gibi bilsem bizim burda palladiumda olduğunu oraya giderdim yeni öğrendim vallahi hahahakaydirigubbakcemile5
hedaye isyeteyon demek evlen bir hele o zaman baharız evlilik hedayesi alırım önce icraati görelim
lülülülülülü
bebem nautilusta değilde palladiumda varmışşşş en çok avrupa yakasında var kafamçokkarıştı ben taksimdekine yada cevahirdekine gidiyordum salak gibi bilsem bizim burda palladiumda olduğunu oraya giderdim yeni öğrendim vallahi hahahakaydirigubbakcemile5