'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Kanka pembe çizmene hayranlığımı biliyosun zaten:asigim: elbise de öyle :asigim:

Nisanım ceketim kesimi şahane eminim ki çok yakışmıştır:asigim: Diğer kombinlerin de çok şık kankambayanssulusmile

Livim şahanesin kanka şahane sana laf bulamıyorum hele o kısa ceket beni benden aldı:asigim: nasıl bi zarifliktir o öyle :asigim:

Patim elbiseni üstünde gördüm böyle oldum :1shok:şutarafagitti sonra bu hale geçtimaklinialirimsmile maşallahın var

Gece kuşum senin kombinlerin de çok hoştubayanssulusmile

Rüyamsın çizmeler çok hoş değiştirme bence :asigim:

Selayhus mor kombin çok şık zaten hep şık giyiniyorsun

Kanka saçındaki dalgan olayımsositososito Bu kadarcık parçanla kandırıyosun bizi:dilcikar:

Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile

Son düzenleme:
[kkarabiberr.....Şekerim vallahi çok güzel bir kombin olmuş takıların ayakkabıların herşeyinle ..bayanssulusmile

Vayy tanricam seninde bir parcani bu topiklerde görecekmiydik :roflol: heminde dekolte koymus hatun
bluzun cok hos özel günler icin dügün bayram icin tam bir kurtarici güle güle giy canim
karabiber canim seninde tunigini cok sevdim kombin olarakta cok güzel olmus ayakkabilarda can yakiyor

Son düzenleme:
karabiberimmmm hemen hemen istiyorum o leoparları allahım deli oluciimmmmm
harikaolmuş yaa leopar varsa iş tamamdır zati. hakket o ayakkabıları nerden ne zaman kaça aldın hemen ifade verrrrr:roflol:

kombin değil de yeni aldığım takım elbisemi eklemek istiyorum ben de selayın ısrarı üzerine:roflol: kotondan aldım bunu canlar geçen hafta.
ceket 129,99
pantolon 59,99
bu arada ceketim düğmeli değil yeni moda kopçalı olanlardan

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Fotoğraf makinamın usb kablosunu kaybettiğim için uzun zamandır hiçbir şey ekleyemedim bugün buldum ve ekliyorum.. Çook geç oldu ama şimdi eklemek istiyorum mini arkadaşımızın bana aldığı hediye gerçi yeride burası değil ama diğer topiği bulamadım..

Kombinlerimide eklerim bi ara:)

Son düzenleme:
Nisanım ceketim kesimi şahane eminim ki çok yakışmıştır:asigim: Diğer kombinlerin de çok şık kankambayanssulusmile

Çoh teşenkür ederim biberitom kankitom Şeniz Şeniz

Eneeeem :1shok: :lepi: :1shok:
Ben ki leopar desen sevmem, ama kombin süper olmuş kanka yaa
boshayallersmile Şeniz

Ahhaa ben bunu gördümdü kuştirikom kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Güle güle giy, çok şık gerçekten kuzucum...
boshayallersmile Şeniz

Güle güle kullan Düş*,
Mini kankam zevkini konuşturmuş gerçekten...
boshayallersmile

Gecekusum takimin cok güzel sade hos bebegim.. tam ögretmene yakisacak tarzda güzel günlerde bebeleri ögretirken giy insallah

tanrıça saçının lülesini gördüm kızkaydirigubbakcemile3gömleğin aynısından bendede var hatta beni istemeye geldiklerinde giymiştim eski günlerim depreşti şimdi:hulya:sanada çok yakışmış canım:asigim:

çok beğedim kuşum güle güle giy

selam yavrularrrrrrrrr.korkmayın bişey yapmayacağım...
tanrıçam o gömleğin ön tarafı wolanlı olup büzgülü olmayan modeli bendede wardı annem çok beğendi ona werdim çok tarz bir bluz çok beğenerek almıştım bende anam saolsun alı elimden aklinialirimsmile

düş takıların çok kibar cnm beğendim:lepi:

gece-kuşu öetmenim öetmenim canım benim canım benim takımın çok asil çok beğendimmm annem defalarca banada bir takım al kendine hep abuk subuk şeyler alıyorsun diyor nihahahahah

kkarabibertom ayakkabıların ve bluzuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Çok uzaklara gidemedim ama, gördüklerimi yorumlamadan geçmeyeyim dedim :)

Karabibercim tuniğin çok güzelmiş, çok hoş bir kombin olmuş :lepi:
Gece kuşum cicilerini cici günlerde kullan, çok şık :lepi:
Düşcüm takı kombini olarak düşünürsek topiğe uygun olabilir, çok yakışmış tatlım :lepi:
Tanrıçam şimdi alıntıda gördüm, çok zeksü gömleen balım aklinialirimsmile

Son düzenleme:
tanrıçacım tesekur ettım canım benım:kedi:,patı begenmene cok sevındımopuyorumnanaktan,

Tanricam maket kiza giydirdinde bizimi kandiriyon kiz nasil pürüzsüz bir cilt duruyor orda öyle masallah delikafadulden delikafadulden

Son düzenleme:
nurcum çeketin çok güzelmiş hiçte kaba durmuyor üzerinde de çok şık duruyor ...güle güle kullan canım...nerden aldığınıda öğrenebilirmiyim.zemuszemus

ahh tesekur ederım canımcımopuyorumnanaktan ,markasını kesmısım her zamankı gıbı -tatlicadiarzu- cepa alısverıs merkezınde lamıstım ama ankara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…