- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
nurcum çeketin çok güzelmiş hiçte kaba durmuyor üzerinde de çok şık duruyor ...güle güle kullan canım...nerden aldığınıda öğrenebilirmiyim.zemuszemusbı de bu var kızlar o kadar para verdım hıc gıymedım omuzları cok mu kaba sızce
Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile
[/[/B]
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçok beğendim bu kombinii çoookleopar desenlere bittim bileklik ayakkabı süperopuyorumnanaktan
Nisanım ceketim kesimi şahane eminim ki çok yakışmıştır:asigim: Diğer kombinlerin de çok şık kankambayanssulusmile
Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile
kombin değil de yeni aldığım takım elbisemi eklemek istiyorum ben de selayın ısrarı üzerine:roflol: kotondan aldım bunu canlar geçen hafta.
ceket 129,99
pantolon 59,99
bu arada ceketim düğmeli değil yeni moda kopçalı olanlardan
Fotoğraf makinamın usb kablosunu kaybettiğim için uzun zamandır hiçbir şey ekleyemedim bugün buldum ve ekliyorum.. Çook geç oldu ama şimdi eklemek istiyorum mini arkadaşımızın bana aldığı hediye gerçi yeride burası değil ama diğer topiği bulamadım..
Kombinlerimide eklerim bi ara:)
kombin değil de yeni aldığım takım elbisemi eklemek istiyorum ben de selayın ısrarı üzerine:roflol: kotondan aldım bunu canlar geçen hafta.
ceket 129,99
pantolon 59,99
bu arada ceketim düğmeli değil yeni moda kopçalı olanlardan
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
nurcum çeketin çok güzelmiş hiçte kaba durmuyor üzerinde de çok şık duruyor ...güle güle kullan canım...nerden aldığınıda öğrenebilirmiyim.zemuszemus