- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Ekliyecegim canim birazcik baska seylere yogunlastiydimda :lepi: araniza dönecegim
hee bide ben bunlari senin üzerindede görmek istiyorum diger tarafta mahrum etme bizi sülün bacaklardan sempatiksalakcinni ve o rapunzel saclarindan olumunekankayizsmile
simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..
Nisan bebeğimmmm mavili kombini çok beğendim bi hatun bu kadar mı zevli olur :asigim: Kanka ayıptır sorması kaç tane küpen var sırnaşık şey Gene kıyafetinle aynı renk bir küpe görüyorum harikasın .Gece kıyafetinde feci güzel kankam dekoltesi çok hoşuma gitti :asigim:
badim yavru agzı sempatiksalakcinni rengi.siyah tüllü.rengi çıkmadıysa diye yazıyım dedim :kedi:
bunuda siyah pantolunmla giyorum.aynı şeyleri eklemiyim dedim :))
adil ışık gömleğim
çizmeleri önceden eklemiştim ordan aldım sempatiksalakcinni
üşendm ayakkabılktan almaya :hulya:
beyaz kot= bershka
tunik= mehalle magazasından
simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..
kombin yapmadım güzeller,lakin fikir olabilir diye şeettim:tomato:
bu eklediklerimi taytla,ugg larla,yada uzun çizmelerle kombin edebilirsiniz(tabi bu tarz bişeyleri olanlar için diyorum,yada almayı düşünenler için )
]
markaları yerli bir marka:mixray
bunları geçen kış almıştım...hepsini çok seviyorum.umarım sizlerede fikir olurkaydirigubbakcemile2
[
badim yavru agzı sempatiksalakcinni rengi.siyah tüllü.rengi çıkmadıysa diye yazıyım dedim :kedi:
kadıköy pazarından badim
pantulum adil ışık
babetler nerden bilmiyorum valla,annem saolsun alıyo Şeniz
yeni goruyorum bu resimleri, gecen gun acilmamistii
Tanrica en cok 4 & 5. begendim canimm
Pati kombin super ama pantolona bayildim
kankaaaaaa badi süper seksiiiiii boshayallersmile aklinialirimsmile
kombin harika meleğim yaaŞeniz
Ayyy rengi çok şahane aşkom, güle güle giy kankitom Şeniz boshayallersmile
üretken kankama bak ardarda kombinler meaşallahh! :lepi: sempatiksalakcinni
o mahalle mağazası çok gücel herhalde kanka, tunik muhteşem görünüyor Şeniz
biem hahah mortül koptum
kuşkam o akkibilerin sahibi var oda ben hıııh
canim benim veriiim hemen lafimi olur hatta bi sen giy bi benselayımmmmmmmmmmor akkalarına bayıldm bana virseneee :icecream:
süper uyumlu olmş cnm.beyaz pantkn gmlek züperrr :lepi:
gönlü yüregi güzel günaydinim cok sagol canimselaycım çok hoş görünüyor canım
eminim sanada çok yakışacaktır
ayy böyle begenmene cok bi sevindim altina dedigim gibi skinny giysem daha süper olcak yazin ceker üzerimde koyarim bebegim:1shok: :1shok:
seloşşakannehirkız çok güzellldelikafaduldenay bayıldııım:asigim:
bak o ayağı görünce yiyesim geliyo söyliyimkötükedihüsokatır kutur yerim o beyaz ayağı:1hug::dance: hoooiiiyy:ecrin_bebek:neyse kendimi kaybettim yine:smiley-cool:
seloş çok saol bacım beni kırmadığın içinŞenizama inan çok ama çok beğendim:asigim: :asigim: :asigim:
mor rengi en güzel beyaz gösterir.
ayakabılara aşığım zaten.en sevdiğim tonlardaki mor o iştehihoyyyt gömlekte çok güzel
kısaca baştan aşşa pörfekto bi kombin:lepi:
sanada tesenkürü borc bilerem :lep: sempatiksalakcinni::asigim: :asigim: :asigim: harika harika boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
bak simdi sen deyince aklima geldi unutmustum hemen gidip bakiyorum varmis o ayakkabicidan benim yasadigim yerde 39 du demi insallah kalmistirda alir gelirimselayhusssssssss şu ayakkabıları gelirken valizine koymayı unutma hihohohytttsüper kombin sadece bu sayfayı gördüm birazdan diğer sayfalara bakcam
Pati
ama bunu alıntılamadan edemedimdelikafadulden
morr morr morrr -tatlicadiarzu- kafayı sıyırdım hee eşim bana mortül diyooo:roflol: betül - mortül sempatiksalakcinni
kombin süper canım ama ayakkabılarına ölüyorum yaa:gitme:
o papiden istiyommmmm:asigim:morr mosmorrr şık off offfff