'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

mur klasik giyinebilecegin bir yer varmis canim nasil olsa ögretmenmisin bence göze batacak kadar kabarik durmuyor kollarin gayet $IK

nurcum bende beğendim tatlım...

selayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam anam o kadar sevindirik oldum ki ayakkabı değinceeeee ah ah bende şans yoktur kesin yoktur ayak numaram :KK1:
delikafadulden

nurcum ceketin çok hoş olmuş ben begendim

selaycım cano pantolonun rengine bayıldmm.koyu favorimdir benim hep :lepi:
hırkanın içine gömlek de olur bi başka günde öle kombinlersin kaydirigubbakcemile5

eklersen olacahh :roflol: .:roflol: kac günden beri hazira kaciyorsun iyilestinde artik sende ekle bebikoom

yeni takım elbise aldım onu eklicemmesela ama akşam olmadan aklıma gelmio akşam çekiyorum ışıkta iyi çıkmıyo. ayarlıcam ortaya karışık bişeyler:roflol:

seloşum ve nurcum:lepi:
ikinizinde kombinlere bayıldım:dance:
seloşum,bencede taba rengi bi çizme al,süper olurkaydirigubbakcemile5
nurcum,aldığın herşey çok güzel balımboshayallersmilegüle güle giyopuyorumnanaktan

malum bu ara çekiliş telaşındayızhihoyyyt
bu topikle ilgilenemiyorum:mymeka:
bende hazıra kaçıcam yine,ve kombin değil ama,çok sevdiğim bir gömleğimi sizlerle paylaşıcam:KK3:
NOT:ilk defa kendimden bir parça ekliyorum,çok heycanlıyımeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni​

:asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: Kanka ne ettin kuzum şu cildin güzelliğine bakın hele :asigim::asigim::asigim: meleğim çok yakışmış o güzel tenine :nazar: Gömlek tam benim tarzım bayıldım onada .

X