'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

mur klasik giyinebilecegin bir yer varmis canim nasil olsa ögretmenmisin bence göze batacak kadar kabarik durmuyor kollarin gayet $IK

nurcum bende beğendim tatlım...

selayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam anam o kadar sevindirik oldum ki ayakkabı değinceeeee ah ah bende şans yoktur kesin yoktur ayak numaram
delikafadulden

nurcum ceketin çok hoş olmuş ben begendim

selaycım cano pantolonun rengine bayıldmm.koyu favorimdir benim hep :lepi:
hırkanın içine gömlek de olur bi başka günde öle kombinlersin kaydirigubbakcemile5

eklersen olacahh :roflol: .:roflol: kac günden beri hazira kaciyorsun iyilestinde artik sende ekle bebikoom

yeni takım elbise aldım onu eklicemmesela ama akşam olmadan aklıma gelmio akşam çekiyorum ışıkta iyi çıkmıyo. ayarlıcam ortaya karışık bişeyler:roflol:

seloşum ve nurcum:lepi:
ikinizinde kombinlere bayıldım:dance:
seloşum,bencede taba rengi bi çizme al,süper olurkaydirigubbakcemile5
nurcum,aldığın herşey çok güzel balımboshayallersmilegüle güle giyopuyorumnanaktan

malum bu ara çekiliş telaşındayızhihoyyyt
bu topikle ilgilenemiyorum:mymeka:
bende hazıra kaçıcam yine,ve kombin değil ama,çok sevdiğim bir gömleğimi sizlerle paylaşıcam
NOT:ilk defa kendimden bir parça ekliyorum,çok heycanlıyımeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni​

:asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: Kanka ne ettin kuzum şu cildin güzelliğine bakın hele :asigim::asigim::asigim: meleğim çok yakışmış o güzel tenine Gömlek tam benim tarzım bayıldım onada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…