'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Fotoğraf makinamın usb kablosunu kaybettiğim için uzun zamandır hiçbir şey ekleyemedim bugün buldum ve ekliyorum.. Çook geç oldu ama şimdi eklemek istiyorum mini arkadaşımızın bana aldığı hediye gerçi yeride burası değil ama diğer topiği bulamadım..

Kombinlerimide eklerim bi ara:)
çok hoşmuş güle güle kullan
Ahhaa ben bunu gördümdü kuştirikom kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Güle güle giy, çok şık gerçekten kuzucum...
boshayallersmile Şeniz

Gecekusum takimin cok güzel sade hos bebegim.. tam ögretmene yakisacak tarzda güzel günlerde bebeleri ögretirken giy insallah
teşekkür ederim canım .29 ekimde konuşma yaparken giycem inşallah:roflol:
çok beğedim kuşum güle güle giy
teşekkür ederimmm
2854.jpg

selam yavrularrrrrrrrr.korkmayın bişey yapmayacağım...:KK1:
tanrıçam o gömleğin ön tarafı wolanlı olup büzgülü olmayan modeli bendede wardı annem çok beğendi ona werdim çok tarz bir bluz çok beğenerek almıştım bende anam saolsun alı elimden aklinialirimsmile
canım canımmm karabatak diyen yarim:roflol:saol bebikim valla bana da mesleğe başlamadan annem hepderdi takmazdım ama şimdi lazım oluyo malum. bir tane takımın olsun ama dolabında bence.
düş takıların çok kibar cnm beğendim:lepi:

gece-kuşu öetmenim öetmenim canım benim canım benim takımın çok asil çok beğendimmm annem defalarca banada bir takım al kendine hep abuk subuk şeyler alıyorsun diyor nihahahahah

kkarabibertom ayakkabıların ve bluzuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
saol canım
Çok uzaklara gidemedim ama, gördüklerimi yorumlamadan geçmeyeyim dedim :)

Karabibercim tuniğin çok güzelmiş, çok hoş bir kombin olmuş :lepi:
Gece kuşum cicilerini cici günlerde kullan, çok şık :lepi:
Düşcüm takı kombini olarak düşünürsek topiğe uygun olabilir, çok yakışmış tatlım :lepi:
Tanrıçam şimdi alıntıda gördüm, çok zeksü gömleen balım aklinialirimsmile

teşekkür ederim canım

[kkarabiberr.....Şekerim vallahi çok güzel bir kombin olmuş takıların ayakkabıların herşeyinle ..bayanssulusmile
Canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Vayy tanricam seninde bir parcani bu topiklerde görecekmiydik :roflol: heminde dekolte koymus hatun
bluzun cok hos özel günler icin dügün bayram icin tam bir kurtarici güle güle giy canim
karabiber canim seninde tunigini cok sevdim kombin olarakta cok güzel olmus ayakkabilarda can yakiyor
Tatlım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
karabiberimmmm hemen hemen istiyorum o leoparları allahım deli oluciimmmmm
harikaolmuş yaa leopar varsa iş tamamdır zati. hakket o ayakkabıları nerden ne zaman kaça aldın hemen ifade verrrrr:roflol:
kaydirigubbakcemile3 leopar hastası mısın kankaaklinialirimsmile ben de severim leopar ama hepsini değilsempatiksalakcinni deichmann dan aldım kuşum 39.90 'a almıştım galiba kanka tam hatırlayamadım ama bu civarda birşeydiyerimseniben teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktan
Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile
231020103985.jpg

231020103989.jpg

231020103992.jpg
[/[/B]
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçok beğendim bu kombinii çoookleopar desenlere bittim bileklik ayakkabı süperopuyorumnanaktan
Geceyelim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Eneeeem :1shok: :lepi: :1shok:
Ben ki leopar desen sevmem, ama kombin süper olmuş kanka yaa
boshayallersmile Şeniz
Nisanım canım kankam teşekkür ederim sen bile sevmezken beğendiysen tamamdırolumunekankayizsmile
kkarabibertom ayakkabıların ve bluzuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
Tutim çok teşekkür ederim kelebeğimopuyorumnanaktan
Karabibercim tuniğin çok güzelmiş, çok hoş bir kombin olmuş :lepi:

Çenebazım lokumumm teşekkür ederimolumunekankayizsmile

deichmanın netten satışı olsun artık yaa offffff,bazı şeylerde severim canım her şeyde değil. ama leoparına göre her şeyde de sevebilirim:roflol:

Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile
231020103985.jpg

231020103989.jpg

231020103992.jpg

Seksi kankam benim ya :lepi: Herşey çok uyumlu bibertom olumunekankayizsmile çantaya özellikle bittim .

Gece kuşu takımın süper görüyor ,sağlıkla kullan.

Son düzenleme:
benimde leoparlı uzun topuklu olup birde yarım topuklu akkibilerim var birde leoparlı babetlerim sayın gece kuşu hanım havamı bapıosun :1closedeyes:

Son düzenleme:
benimde leoparlı uzun topuklu olup birde yarım topuklu akkibilerim var birde lepoarlı babetlerim sayın gece kuşu hanım havamı bapıosun :1closedeyes:

hava yapmadım kuzum ben leoparı sevrim de leoparlı pek bişiyim yok.ekle resilerini merak ettim:roflol:

patim beyaz pantolonlu kombinin beğendim canım ben kaldırdıydım beyaz pantolonu kış geldi diye hakkat çizmeyle olur dimi ya
selayım morlu kombin çok hoş olmuş yazın giy de görek
gece kuşu canım takımın çok şık ben de istiyorum böyle bişey daha kısa ceketli alt kısmı fırfırlı oluyo onlardan
tanrıçam çok hoş kız bluzün bana dişi hatun diyene bak hele kuğu gibi
karabiber ayakkabıların çok güzelmiş nerden aldın bluz de çok hoş

Tuticim çok seksüüler. :icecream: aklinialirimsmile ama sivri burun olanı hariç meleğim:eek:

Ayy burası ne harika bi topik olmuş böyle yaa:1shok:
Bayıldım ciiclerinizie birgün oturup tüm sayfalara bakmam lazım.
Zevkli hatunlar sizi:eek:

Tutim araya da koymuşşun leoparcığıeyvahedigeldismile Sivri burunu ben de çok sevmedim tutim sivri sevmediğimden tabi yosa leopara laf yok:1closedeyes::KK1:

Nur_bozkurt teşekkür ederim aklinialirimsmileopuyorumnanaktan

X